ben napayim bisey soyleyin lutfen

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
hanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen

bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil

son durum sf 6 da

Son düzenleme:
Vermeleri gerekir tabi ki. Ama bekli de çocuk haber bekliyordur. Siz aracıya bir ulaşıp sorun bence. Zira siz basta numaranızı vermemişsiniz. Sizden de haber bekliyor olabilirler.

Çocukla görüşürken niye numara vermediniz veya siz numarasını alsaydınız kararın ne diye sorsaydınız. bu ne böyle. Aracıdan haber beklemek fln.

hanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen

bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
Canım aracıya sorabilirsin. Senden cevap bekliyor olabilirler

Akraba tanıştırmalıyla arkadaş tanıştırmasını farklı bulmuyorum ama bu aracı muhabbetinde iş daha farklı olmuş. Eğer çocukla iletişiminiz tuttuysa neden siz telefon alış verişi yapmadınız? Aracılar ne zaman aradan çıkıcak nikah kıyılınca mı?

Görüşme nasıl geçti. Bu durum bir ipucu verir aslında. Hemen kalkmaya uğraştıyda, sohbet sessiz geçtiyse vs. Olumsuzdur. Tam tersiyse sizden bekliyordur. Eşimle ilk görüşmemizde sonra sesi çıkmadı ben de görüşmemiz de iyi geçmişti halbuki demek beni beğenmedi diye düşünerek numarasını sildim, birşey yazmadan. 2-3 gün sonra galiba beni beğenmedin sesin çıkmadı yazdı. Ve 5 yıllık evliyiz 😊

Back
X