ben napayim bisey soyleyin lutfen

Cok fazla olmamis.Düşünme aşamasinda olabilir.ılk adimi kesinlikle siz atmayin .Onun ulasmasi gerekir ilk önce.Ben olsam cook begensem bile aslaa ne araciya ne de karsi tarafa ulasirdim.Kesinlikle erkegin doğasi geregi erkegin üzerine düşen şeyler bunlar.Hayirlisi olsun insallah.

hanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen ben numarasını alıp fikrini öğrenmek için mesaj atsam çok mu saçma olur

bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
İsteseler ararlardı zaten.Gidip görülür sonra kızla oglan anlasırsa bıdaha gorusmek ısterlerse numarasını alır kızın ve yazar .Sana yazmamış bacım.Yoluna bak

Cocuksa yasi tutmamistir 😂

Sizi begenmemis olabilir. Vazgecmis olabilir. Daha iyisiyle tanismis olabilir,zilyon tane sebep var. İki dakikada nasil asiri begenebiliyorsunuz birilerini valla soktayim

Görücü usulüne takılmadım da ilk görüşte aşk acısı çekmenize takıldım biraz, çok sağlıklı değil. Hatta hiç sağlıklı değil. Adam sizi beğenmemiş de olabilir sonuçta -ki muhtemelen beğenmemiş, saplantı haline mi getireceksiniz huyunu suyunu bilmediğiniz adamı?

Hiç haber gelmemesi açısından bir hafta çok uzun bir süre, muhtemelen görüştüğünüz kişi için olumlu olmamış sonuç. Nitekim yapılan görüşmenin amacı belli. Şayet devam etmek isteseydi bir şekilde size ulaşırdı diye düşünüyorum. Boşuna da siz aramayın, isteseydi daha önce beyfendi size görüşmek için nasıl ulaştıysa yine ulaşırdı çünkü.

Ama bunun için kendinizi hırpalamanız, depresyona girmeniz, kaldıramam bunu diye düşünmeniz saçma gerçekten. Herkes herkesi beğenecek diye bir şey olmadığı gibi, bir kişinin aradığı kriterlere uymamış olmanız sizi eksik ya da değersiz yapmaz. Bunun farkına varın ve kendinize karşı bu kadar acımasız olmayın.

Bir hafta içinde olumlu yada olumsuz cevap gelirdi. Acaba başka biriyle de görüşmüş olabilir mi? Size cevap vermemesi tuhaf

İşte bunu anlamıyorum. Haber vermemek bende hiç yerine koymak demek. Olumsuzda olsa söylenmeli. Sen görüşmek istemeseydin bir dünya laf olurdu. Ama adam haber vermeyince birşey olmuyor. Genelde bu durum olumsuz oluyor. Ama elbette söylenmeli.

hanımlar bi aracı vesilesiyle biriyle görüşecektim çocuk numaramı istemişti ama ben vermemiştim ilk göreyim diye. daha sonra da çocuk geldi gördük birbirimizi ama çocuktan ve aracılardan hala bi haber yok olumlu yada olumsuz bi cevap vermeleri gerekmez mi?
bu arada ben aşırı beğendim yani durduk yere sevda acısı çeker oldum. şimdi ben ne yapayım lütfen bi fikir verin lütfen ben numarasını alıp fikrini öğrenmek için mesaj atsam çok mu saçma olur

bu arada ne aracısı hangi devirde yaşıyoruz diyecek varsa lütfen zahmet edip yazmasın benim derdim o değil
merak ettim ben de şimdi bizi haberdar edin siz ısınmışsınız inşallah karşı tarafta ısınmıştır. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Back
X