- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Erener2307
-
1 YILDIR BÖYLE BEN GİTMİYORUM.HİÇ ODA İŞİNDEN DOLAYI ARA SIRA UĞRUYORKabahat eşinde. Çözüm gorusmemek olur ama eşin bu sefer hiç çıkmaz oradan. Zor durum.allah sabır versin.
Dışarda buluşup konuştuk ben şartımı koydum oda yaza taşıcam şimdi kış olmaz dedi. kesinlikle söylediğin doğru bende öyle yaptım ama birlikte eve dönünce aileminde yanında böyle söz verince annem git kızım bak taşıcak dedi aman böyle olucagını biliyordum.Keşke eve dönmeden önce verdiği sözleri tutmasını bekleseydin.
ailesiyle ilgili konuyu ne ölüme ne ölülerime diyerek kapattım ben .eşimde baskı yapmıyor görüş diye ama yapılanlar halaaa içimde insan gelinlerine şıllık dermi. orda bitti herley.ki ben çalışan ayaklarım üzerinde duran kendimi yerimi bilen biriyim.Böyle şeyler için kırmayın birbirinizi sen hırçın davranmaki eşin o tarafa daha çok düşmeain sözünde duramayan bi adamsın dersen aynen öle bi adam olur. Askım söÜnde durursun bilirim sen mert birisin ama ben biraz acele ediyorum galiba falan filan de gönlünü al sonra istediğini yaptırırsın bak maddi sorununuz yok ne guzel bi de inşallah eşinin ailesi seni sever ce sen de onları yoksa hayatın zehir olur düzelir inşallah
olmuyor işte sabrım kalmadı ister istemez hırçınlaşıyorum.delircem artıkBöyle şeyler için kırmayın birbirinizi sen hırçın davranmaki eşin o tarafa daha çok düşmeain sözünde duramayan bi adamsın dersen aynen öle bi adam olur. Askım söÜnde durursun bilirim sen mert birisin ama ben biraz acele ediyorum galiba falan filan de gönlünü al sonra istediğini yaptırırsın bak maddi sorununuz yok ne guzel bi de inşallah eşinin ailesi seni sever ce sen de onları yoksa hayatın zehir olur düzelir inşallah
ailesiyle ilgili konuyu ne ölüme ne ölülerime diyerek kapattım ben .eşimde baskı yapmıyor görüş diye ama yapılanlar halaaa içimde insan gelinlerine şıllık dermi. orda bitti herley.ki ben çalışan ayaklarım üzerinde duran kendimi yerimi bilen biriyim.
valla günahsa onların günahı ben imama sordum olayı anlatım şimdi bayram gitmesem günahı varmı dedim.yok kızım dedi gitmezsen günah değil gidersen sevap senin dedi bende aman onlardan gelen sevabımı istemiyorum dedim.asla ne bayram ne seyran gitmiyorum.Of of aynı biz. Unutamıyor insan tabi sadece küs kalmamak için gunah diye konuşuyorum ama inan ki daha gözgöze gelmedik iki yıldır bakamıyorum çünkü çokk canımı yaktı
yanlış anlamışsınız beni gelen miras öyle ev alıcak kadar değil.ben ikimizin aldığımız evleri satalım diyorum.yada 1 tanesini satalım kredi çekelim oturucagımız bir ev alalım diyorum.gerekirse isterse mirasınıda koysun.bizde öyle ayrı gayrı senin paran benim param yok.kızım konusun agelince kzım zaten kreşte büyüdü sadece hasta oldugunda baktı.kusura bakmada onada baksın bıraksan komşun bile bakar.kızım şimdi ilkokulda ve tam gün okulu babannesini ayda 1-2 kere ya görüyor ya gömüyor.yani düşündüğünüz gibi kullanılma çıkar ilişkisi falan yok ama hakkını yemem severek bakar kızımaKv yanına taşınmışsınız çocuğa baktırmışsınız başka faydalarından yararlanmışsınız beğenmediğiniz muhittede yıllardır oturuyorsunuz
Şimdi eşinize miras kalmış hop kurulu düzeni bozalım şu parayı harcayalım
Olay kv nizin ve eşinizin gözünden böyle görünüyor
Bu kadar yakın yaşayıpta yüzgöz olmayanını görmedim
Uzaklaşın ordan
çocuguma bakmıyor zaten kızım kreşlerde büyüdü sadece hasta olduğunda baktı. şimdi zaten kızım ortaokula gidiyorve tam gün ayda 1-2 belki görüyor kızımı belki görmüyor yaz tatlindede canı isterse gidiyor istemzse gitmiyor bakım olayı bu .yani öyle benim kızımı falan büyütmedi.Çalışıyorsunuz, emek çekiyorsunuz, daha iyi bir evde oturmayı istemek hakkınız kesinlikle.
Sözler veriliyor tutulmuyor eşiniz tamamen haksız.
Fakat temelde bir şeyler yanlış gibi. Evliliğiniz maddiyata ve sizin çıkarlarınıza göre şekillenmiş gibi duruyor bu anlattıklarınıza bakınca. Çok şükür ki bir eviniz var ikinci evi alıp daha lüks eve taşınma sorununuz var eviniz hiç yok değil sonuçta bence bu bir şükür sebebidir.
Kimsenin kvalidesiyle arası iyi değil inanın bana. Ama en azından sizin ki sizin kızınıza bakıyormuş, bu bir çok dezavantajı süpürür çünkü iyi bir bakıcı bulmak o kadar zor ki.
Bir de eşinizin silip atsın görüştürmesin beni korusun diye beklediğiniz kimseler annesi ve kardeşi. Dünyanın en iyi erkeği olsa bir yapsa iki yapsa üçüncü de yapmaz.
Bence kvalidenizle ilişkilerde birebir muhatap siz olmalı, o politikayı siz gütmelisiniz. Çünkü erkekler bunu yapabilecek meziyette değiller ve bu politikayı iyi yürüten kadınlar da kocalarda inanın mutlu oluyorlar. Kvalidenize gorumcenıze ayarı verecek olan sizsiniz yani. Bence yapabilirsiniz de.
Varsın 500 lik olmasın 300 binlik olsun. Ama eşinizle ortak noktada buluşmaya çalışın, ikinizin de gönlü olsun. Adam sözlerinden cayıyorsa demek ki gönülden vermiyor sözü. Sırf sizin eve dönmeniz vs için yapıyor. Asla yapmam deyip eziyette edebilirdi. Yapmadığına göre size değer veriyor eşiniz derim ben. Yada ailesiyle arada sıkışıyor. E ona da yazık değil mi. Annesiyle karısı arasında ya da kocasıyla annesı arasında kim kalmak ister.
Velhasıl bence çözemeyeceğiniz problemler değil, sevginizi ön plana çekin ve nasıl huzurlu mutlu oluruz diye düşünün eşinizle beraber, sizin için en iyisini yine siz bilirsiniz.
Kolay gelsin <3
aynen öyleee para var pul var allaha şükür ikiminde işi iyi ama gelin bakın nerde oturuyoruz.. şaka gini yaaaHakkaten varlik icinde yokluk sizinki.
kesinlikle ama evmim çok güzel miilet böyle evi arayıp bulamıyor diyor.ama benim için muhitte önemli hergün 1 saat sabah 1 saaat akşam yol çekiyoruz 3 müzdeya bazı insanlar anlamıyorlar bu düşünceyi bence.
fikrinizi saçma bulan çok kişi olacaktır. işte hazır kira gelirini bırakıyorsun vs diyerek.
ama ben de bir tane evim olsun, istediğim gibi olsun isteyenlerdenim. hatta diyorum ki, bir iç mimara evimi dizayn ettireyim ömür boyu aynı evde yaşayayım. (tabi şu an bunu demiyorum, benim ev durumları karıştı gene)
çocuguma bakmıyor zaten kızım kreşlerde büyüdü sadece hasta olduğunda baktı. şimdi zaten kızım ortaokula gidiyorve tam gün ayda 1-2 belki görüyor kızımı belki görmüyor yaz tatlindede canı isterse gidiyor istemzse gitmiyor bakım olayı bu .yani öyle benim kızımı falan büyütmedi.
benim konum elimizde parayla daha işimize yakın daha iyi bir konumda oturmak hergün hem eşim ben 2 araba ayrı ayrı gidiyoruz.1 saat araba kullanıyoruz.akşamda aynı kızımda her gün o yolu çekiyor. kızına bari acı dedim yaaaa.günah taşınalım okuluna yakın işimize yakın satalım burayı diyorum ama yok
sanırım ailesi baskı yapıyor bilemedim ki ne yapmak istiyor..
kesinlikle ama evmim çok güzel miilet böyle evi arayıp bulamıyor diyor.ama benim için muhitte önemli hergün 1 saat sabah 1 saaat akşam yol çekiyoruz 3 müzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?