ben napayım delireyim mi? onu mu istiyor acaba bilemedim ki

sırf bu yol muhabbeti sebebiyle ben kendi evimden ayrılıp kiraya çıkmayı düşünüyorum.
millete göre gereksiz bir iş yapıyor olacağım belki ama, zaman kadar değerli bir şey var mı.
sabahım köründe kalkıp o trafiğe giriyorum ya deliyorum sabahları ne gerek var almıyorsak da verelim burayı kiraya gidelim kiraya diyorum yoook olmaz

izmirde nereye taşınmak istiyorsunuz?
özledim izmiri ya.
bornova oturuyorduk şirinyere taşındık.şimdi ben tekrar bornovaya aşınmak istiyorum.kızımın okulu bornovada ben bornovada çalışıyorum eşimde bornovada ama biz şirinyerde oturuyoruz..emekli olunca k.yaka istiyoruz ikimizde ma biz bu sevimsiz şirinyreden çıkamıyoruzzzzzzzzzz

kesinlikle ama evmim çok güzel miilet böyle evi arayıp bulamıyor diyor.ama benim için muhitte önemli hergün 1 saat sabah 1 saaat akşam yol çekiyoruz 3 müzde
Başkasının beğenmesi değil sizin sevmeniz,benimsemeniz,içinize sinmesi gerekir.Ona bakılırsa sizde hem çalışıp hem evi yönetiyorsunuz,annelik yapıyorsunuz.Herkes sizin gibi kadında bulamıyor.Sanırım ailesi yönlendiriyor.

banada öyle geliyor dolduruyorlar heralde aman sen erkeksn başımızda dur diyolar galiba .kp yok çünki iki tane dul evde oturuyorlar.

eşinizin hesabına göre neden şirinyer uygun ben anlamadım.
3 kişi trafik çilesi çekiyorsunuz.
+ benzin masrafınız var
+ işe geç gittin geç çıktın stresi.

yazın ayrı dert, kışın ayrı dert.

kendisi neden şirinyerde oturmakta ısrar ediyor.
yani şu şu sebeplerden burası daha uygun diyordur illa ki.

Sevmediğin bir yerde oturmaya mahkum ediyor seni. Ne kadar acımasız.
Senin de bir ayağın bağlı kvalidene. kızına kim bakacak oradan taşınırsanız?
Bunun çözümü hazırsa başka bir semtte elinizdeki paraya uygun bir ev bakın.

Bence erkek kadınla ev işi ve çocuk bakımı konusunda paylaşım yapmıyorsa -yardım demiyorum- ev mutlaka kadına yakın olmalı.

banada öyle geliyor dolduruyorlar heralde aman sen erkeksn başımızda dur diyolar galiba .kp yok çünki iki tane dul evde oturuyorlar.
Sende misilleme yap o zaman.Daha iyi bir yere taşınalım,annenlerede yakında bir ev tutalım ,Onlarda rahat etsin bende de.
Nabzını yokla.Senin evin alınınca yan çizersin.

ne gerek varmışevimiz güzelmiş batıyormuş bana burası.yaaa bence ailesi dolduruyo.çünki bazen ay satalım gidelim diyo bazende böyle beni delirtiyor..
hemde iki araba ayrı ayrı gidiyoruz.ayda sadece 700-800 tl benzin parası veriyoruz.

Sende misilleme yap o zaman.Daha iyi bir yere taşınalım,annenlerede yakında bir ev tutalım ,Onlarda rahat etsin bende de.
Nabzını yokla.Senin evin alınınca yan çizersin.
şuan zaten 1 sokak var aramızda ki. kendi evlerimiz.ben ordan onların yanından ayrılıp işime yakın daha güzel bir muhitte oturmak istiyorum.

kızıma bakmıyor zaten kızım büyük benim.küçükken kreşte büyüdü sadece hasat oldugunda baktı kv.şuan orta okula gidiyor okulu tam gün.bakılcak bişeyi yok kızımın yaz tatilindede canı isterse gidior canı istemzse gitmiyor.

ama bu söyledikleri bahane değil ki,
eşinizi ikna edin madem, artıları eksilerini yazın.

yazılı olunca eşiniz de ne gerek var demez herhalde.

O zaman bir bağın yok yani.
Başka bir yere taşınmak istiyorsan bu senin hakkın. Eşin sana saygısızlık yapıyor.

oyyy kafayı yyyerim iyice :))))))) benden uzak allaha yakın olsunlar ben bi paçayı kurarsam başka bişey istemiyorum...
diyeceksin ama taşınınca Onun ailesine yan çizeceksin.Onun yaptığını yapacaksın.Göbeğim çatladı sana anlatacağım diye

Ben olayı kv nizin gözünden aktardım.
Malesef gelinde çalıştı birlikte yaptılar olmuyor. Oğlum aldı oğlum sattı oluyor.
Kimseden ailesini silmesi beklenemez mesafe koyun
Baştan yakınlarına taşınarak hata etmişsiniz. Yakın olunca yüz göz olunuyor. Tek ucuz ev o semtte değildir illa ki. Şimdi kurulu düzen belli ki eşiniz bozmak istemiyor

evet canım haklısın.en başta hata ettim ama eşime güvendim.taşınır sandım.birde çalıştıgım için bana cazip geldi açıkçası hasta olunca çocugu taşımak zor oluyordu.ama şimdi daha beter oldu.
ben ailesini silmesini asla istemedim zaten silmezde sadece beni korumasını istedim sonuç da bende karısıyım. 15 yıllık evliyiz sorunlar hep onun ailesi yüzünden yaşanıyor .
hatta birgün"yaaa birgünde şu evde kendimiz için tartışalım" dedi bana ama ikimizin birbiriyle pek derdimiz yok bizim.hep 3, şahıslar.bıktım inan.
aslında bu evi alıp kiraya verebilridik biz yine eski kiradaki evimizde oturmaya devam edebilirdik ama geçti artık çoook çoook büyük bir hata yaptım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…