şöyle bir sıkınmtım var benım bı kacını szlerle paylasmak ıstıyorum cunku bayaga zor durumdayım 7 yıllk bı ıliskım var bu sene benım okul bıttı caLsmayı dusnuyorm sevgilimin marketı var calısıyo ama sıkıntı sukı onun aılesı ve tum akrabaları artık bu sene daha fazla ustume gelmeye basladılar artık olsun bıseyler adını koyun vs dıye ve bunu benım aılem dışında butun akrabalarımda yapıyo babam harıç herkz biliyor ıliskımi biz kendı aramzda ole yuzuk taktık sözlümün annesı onumuzdekı ay senin beyaz esyalarını alcam kızım dıyo ya babam vermezse dıye korkuorm babamın vermeme nedenı ıse sözlümün memur olmaması babam memur ve işi maaşı calışma saatlerı bellı olan bı işi yanı memurlugu istıyor eve gelen damatta sözlümde istemiyor o calıstığı yerde mutlu napıcam ıstemeye geldiklerı zaman bu sorun olursa ne dicem kayınvalıdem esya alıcak benim niyetime alıncak esyalar ya evlenemezsek .s sureklı beynimi kemiriyor bu düşünce sözlümde bende kpssye grdık onun kaznmasını hersydn cok ıstiyodum bn kazanmasamda olur aılesı fln cok ıyıler bana karşı üstüme titriyolar annesı abısı yengesı teyzelerı dayıları faln beni ıstemeye en az 15 kısı söz verdı geleckler ama ben babama nası solıcem ? .s annem bazen 25 yaşına kadar seni vermicm diyo yanı 3 yıl daha varmıs bazende simdı versem senı hıc bir esyan çeyizin faln yok diyor ablam evlen artık diye tutturuyor .s ablm evlı onun eşi memur değil kendi işini yapıyor oda o bıraz rahatlatıyor beni ama ablam ılk söylediğinde babama babam kalkp krızı gecırıyodu
:2:

Son düzenleme: