• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napıcam bunlarla ya off :(((

hahah aynı şeyi dün ben düşündüm çatlaklarımı falan nasıl seviyor çocuk çıkınca tiksinirsin onlardan diyorum ben lohusa depresyonunun kapısını doğurmadan çaldım zannımca:KK70:

bende hamilelikte çalmıştım zaten ama hamilelikte yinede ne kullansan sürsen kar kardır :)

esınız o esnada catladıgınızı gormez bıle :D
los ısık karanlık kendınızı rahat hıssetmenıze neden olcaktır
catlak selulıt yuzunden evlılık sarılacak olsa buyuklerımızın hıcbırısı 50 yıl evlı kalmazdı ;)
kendını sev zamanla rengı acılır duzelır masaj yapa yapa krem sur yedıgıne dıkkat et vucut sıkılasır toparlarsın

şu lohasalık halini atlat evde pc den spor videolarını aç yapmaya çalış:KK49:.kremler fayda etmediyse bitkisel ürünler dene iyice sorun ediceksen.:KK66:

ayrıca eşinin yanında devamlıdır dır etme sonunda onunda aklını bulandırma:KK20: negüzel adam bundan hoşnut sen yapmadın ya o çatlakları bunda eşinin de emeği var...:KK8:

ha bide benim yengem ikiz doğum yaptı karnı harita gibiydi.:KK30: ona rağmen mayosunu da giydi denizine gitti kafana takma diye diyorum:KK39:

yok bunları duymak aksine biraz hafifletiyo beni tabi :)

Karanlıkta görünmez onlar :oops:
Ama sen de adamın dikkatini bu konuya çekmişsin belki fark etmeyecekti bile.

esınız o esnada catladıgınızı gormez bıle :KK70:
los ısık karanlık kendınızı rahat hıssetmenıze neden olcaktır
catlak selulıt yuzunden evlılık sarılacak olsa buyuklerımızın hıcbırısı 50 yıl evlı kalmazdı :KK66:
kendını sev zamanla rengı acılır duzelır masaj yapa yapa krem sur yedıgıne dıkkat et vucut sıkılasır toparlarsın

inşallah biran evvel geçer gider :)

Canım kaç ay oldu doğum yapalı
sezeryan mı normal doğummu
daha taze onlar hele bi biraz vakit geçsin
sporla kaybolur emin ol

çok acele etme güzel anne o zaman
bence dünyanın en şanşlı kadınısın
eşin ve bi çocugun var
o sonraki iş
sen kilonu bile vermişşin
onlarımı halledemeyeceksin :KK200:

oyy teşekkür ederim inşallah tamamen geçmesini beklemiyorum ama görünüm hiç değilse gitsin :KK51:

oyy teşekkür ederim inşallah tamamen geçmesini beklemiyorum ama görünüm hiç değilse gitsin :KK51:
hafifler canım
benim bebeğim yook daha ama ablam
baya baya hafifletti yağ kullandı falan birazda kendi kendine geçti
sen sıkma canınıda bebişe de geçmesin

Hicbir krem, ne catlagi ne de yirtiklari bitiriyor. Maalesef bunun çözümü estetik operasyon. Boşuna para dokme kremlere.

Bende de var. Yapacak birsey yok. Takma kafana. Cunku ben taktim. Kendimi uedim bitirdim. Genc kizligimdaki vucudumu buram buram arıyorum.

Hicbir krem, ne catlagi ne de yirtiklari bitiriyor. Maalesef bunun çözümü estetik operasyon. Boşuna para dokme kremlere.

Bende de var. Yapacak birsey yok. Takma kafana. Cunku ben taktim. Kendimi uedim bitirdim. Genc kizligimdaki vucudumu buram buram arıyorum.

aynen bende öyleyimm

Back
X