• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napıcam bunlarla ya off :(((

Bio oil yağı icin 3 duzenli kullanildiginda bayagi işe yaradigi soleniyor ama denicem yarin ilk,isim alip denemek olcak arkadsslar cok,arastirdim pahali krenleri felanda arastirdim fakar olumsuz yorum yapan arkadaşlar da gördüm en iysii bu bio oil yağını denemek fiyati uygun hem eczanelerde 25 liraymis sanirim bide Argan yagini duydum cok,iyi geliyor diye cok,arastirdim onuda bio oil işe yaramazsa eger argan yagi denicem bana katılmak isteyen arkadsslar varsa yarin eczaneden bir şişe bio oil yagi alip baslayalim ve mucadele edelim denemekte fayda var ne dersiniz arkadaslar katılmak isteyen varmi bana
Argan yağı çok kıllandırır. Çatlaklardan kurtulayım derken göbek kıllarına merhaba diyebilirsin :/

Su vucudu erkekler takmiyor onlar adina biz takiyoruz. Ayni seyi ben de yapiyorum. Kendimde kusur olarak gordugum seyler esimin umurunda degil. Biraz kendinle barismak lazim.

Su vucudu erkekler takmiyor onlar adina biz takiyoruz. Ayni seyi ben de yapiyorum. Kendimde kusur olarak gordugum seyler esimin umurunda degil. Biraz kendinle barismak lazim.
9 evet Haklsiin ben eşimden once kendim icin catkaksiz bir vucud istiyorum esimde pek takmaz ama ben malesef cok takintiliyim bu catlaklara eczaneye gittim bio,oil siparisi verdim ecza depolarini aradilar sadece bir ecza deposunda varmis yarin sabah gelir dediler yarin baslicam insllh dermarol ve bio oil kullanmaya insllh iyi gelirde sizlerede faydasi olur kızlar

9 evet Haklsiin ben eşimden once kendim icin catkaksiz bir vucud istiyorum esimde pek takmaz ama ben malesef cok takintiliyim bu catlaklara eczaneye gittim bio,oil siparisi verdim ecza depolarini aradilar sadece bir ecza deposunda varmis yarin sabah gelir dediler yarin baslicam insllh dermarol ve bio oil kullanmaya insllh iyi gelirde sizlerede faydasi olur kızlar

Hamilelik suresince birsey kullandiniz mi peki,

benim de çatlaklar çok sinir bozucu. dermaroller diye bişey var işe yarar mı bilmiyorum. çatlaklarım için almayı düşünüyorum. bi araştır istersen. kahveyle limon karışımı diye bişey de okumuştum forumda. foruma bakarsan selülit çatlak diye bulabilirsin.

benim de çatlaklar çok sinir bozucu. dermaroller diye bişey var işe yarar mı bilmiyorum. çatlaklarım için almayı düşünüyorum. bi araştır istersen. kahveyle limon karışımı diye bişey de okumuştum forumda. foruma bakarsan selülit çatlak diye bulabilirs
Ben dermarolleri
sipariş ettim dün ulaştı elime dermarolleri uygulayıp uzerine gozenekler kapanmadan bio oil yagi kullancam insllh faydasini gorurum

Evet kullandım kakao yagi badem yagi bebek yağı kullabildigim herseyi kullandim 55 kg ile hamile kaldim 84 kiloydum doguma girerken biranda bukadar kg almak catir catlatti beni sanirim

Asiri kilo almissiniz normal o zaman.

Profil fotoğrafınızdaki tatlı minik şeye bakın:KK39:
Sizin için dünyanın en değerli varlığı değil mi
Bu kadar muhteşem bir şeye sahip olmak için bazı şeyleri gözden çıkarmak gerekiyor
Boşverin ve bol spor yapın azalacağına eminim:)

Profil fotoğrafınızdaki tatlı minik şeye bakın:KK39:
Sizin için dünyanın en değerli varlığı değil mi
Bu kadar muhteşem bir şeye sahip olmak için bazı şeyleri gözden çıkarmak gerekiyor
Boşverin ve bol spor yapın azalacağına eminim:)
Teşekkür ederim :) eskisi kadar takmiyorum en azından :)

tatlım daha çok yeni anne olmuşsun normaldir çatlakların biraz zaman sonra yavaştan geçmeye başlar tatlı badem yağı kantoron yağı falan dene masaj yap biraz eşinle olan durumun içinde fantezi gecelikler falan deneyebilirsin makyaj yap parfüm sık kendine güvenin olsun lütfen

Bende de var onlardan :KK53:
Yuzde yuz gecmiyor ama o ilk etaptaki mor kirmizi kotu hali beyazladikca geciyor, ayrica ben catlaklar tazeyken lierac ampul ve contractubex kullandim donusumlu olarak baya bi sikiklestiler, sporla sıkılasip forma girince de iyice belli belirsiz oldular, olanlar da nazarlik olsun, bikinimle kasila kasila geziyorum, catlak da neymis :KK76:

Bende de var onlardan :KK53:
Yuzde yuz gecmiyor ama o ilk etaptaki mor kirmizi kotu hali beyazladikca geciyor, ayrica ben catlaklar tazeyken lierac ampul ve contractubex kullandim donusumlu olarak baya bi sikiklestiler, sporla sıkılasip forma girince de iyice belli belirsiz oldular, olanlar da nazarlik olsun, bikinimle kasila kasila geziyorum, catlak da neymis :KK76:
Çok iyiymiş oda:KK70:

Back
X