Evet nankörlük babaevinde dayak yiyip kocaya kaçmak kocadan hayır görmeyince babaevine sığınmak garip ama ya ailen 3 aylık bebeğini aldırırdıysa zorla odamı nankörlük sizce haklı deilim eski kocam sahip çıkmadı ama bende bi cana kıydım bunun vebali daha ağır aileme vefasızlık yapıyorum evet nankör evladım ama kaderim nolcak ana baba sözü dinledim evlendim yine kocadan geldim vedakarlık yaptım ben şimdi hayırsız evladım
Hahaha ayyyy herkes öyle diyo ya çok mu şeySizin profil fotoğrafını ve nick i gorunce siritmaya başlıyorum
Hahaha ayyyy herkes öyle diyo ya çok mu şey
O koca yürekli kadını unutturmayacağımKomik
O videoyu izlerken de aynı böyle garip bir sırıtış vardı yuzumde :)
nassın canım, öldün inşallah :))Kime ne ya hu sizin cocugunuzdan, okulunuzdan ?
Oyle diyenlere cevaplarını verin sussunlar dengesizler.
Siz çocuklarınızla esinizle mutluysaniz geri kalanlara b.k yemek düşer.
eşine durumu anlat ve evlenin.ailenneden istemiyo damadı, haklı gerekçeleri var mıBen 22 yaşında evlendim 2 yıl sonra boşandım sebep kaçarak evlendim diye ailem rahat bırakmadı 3 aylık gebeyken ayırdılar bebeğimi aldırmak zorunda kaldım boşandık eski eşim evlendi bende evlendim ama sadece iki ay evli kaldım babaevine döndüm oda 1 yıl evli kaldı ikimizde başkalarıyla evlendik ve boşandık şimdi beraberiz unutamıyorum barıştık ama aileler bilmiyor bilseler ikimizide zindan ederler hayatı... Şimdi ondan yeniden hamileyim ama o bilmiyor söylemedim çünkü evliyken ondan bebek aldırdım affetmiyor beni bende onun başkasıyla evlendiğini hazmedemiyorum asla ikinci bebeğime kıyamam napıcamıda bilmiyorum sadece paylaşmak istedim diceksiniz o evlenmiş sen evlenmiş ne bu diye ama kalbime söz geçmiyor kimsenin yüzüne bakacak halde değilim bi ben bilirim bi Rabbim ben kendimi affetmiyorum
Eski kocanızdan hamilesiniz şu an ve aileniz öğrense sizi öldürür. Nereden buluyorsunuz bu cesaretleri çok merak ediyorum. Ama bütün bunların yanında esas dert o kadınla 9 ay fazladan ne yaptı? Siz öteki adamla ne yaptıysanız x3 işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?