BEN NAPICAM

aile zorla ayırabılır ınsan tukenebılır bi yerden sonra bunu anlarım ama bir kadının çocugunu herhangı bır kımse ana olur baba olur koca olur o kadının karnından aldıramaz. şimdi yıne hamıle kalmışsınız e nolucak bu çocukda mı daha dunyaya gelemeden öldürülücek?

Çok pardon da birbirinizi affetmeden aynı yatağa nasıl girdiniz orada takıldım ben!!!

Kimse birbirini affetmemis ama bebek yapilacak kadar yakinlasilmis. Ne kadar libidolu bir konu sahibi.

hamilesin evlenmek zorundasın daha neyi soruyosun Allah aşkına. Bu düzensiz hayata birde bebek getir mutsuzluğunuza ortak et ne diyelim

Bukadar seyi hazmedemiyorsaniz niye geri berabersinizki?!

KEYFİ çocuk yapıp bebek aldırma olayının cinayetten bir farkı yok ! . şimdi kadın zaten üzgün diyecekler olacak . konuyu dikkatli okuyun kafa hala aynı . 2. çocuk neden yaparsın ki ?

eşinizin evliliğini hazmediyosunuz da siz de evlenmişsiniz . hazmedemiyosan da niye birliktesin de hamile kalıyosun bi de. o melege yazık degıl mi. zaten bi melegi aldırmıssın bu nasıl bi sorumsuzluktur ya .

Dediğiniz kadar kızgın olsaydı size çocuğu aldirdiginiz için, tekrar birlikte olmazdı. Evlenin ve çocuğunuzu doğurun.kabul edecektir.2.kez istemez herhalde çocuğundan olmayı. İlkinde de istememiş ki zaten. Ama siz sanki söylemek istemiyor ailenizden korkuyor gibisiniz.ve bu çocuğu da gizlice aldirabilecek gibisiniz. Kusura bakmayın da istemeseniz aileniz sizi bosatip 3 aylık çocuğunuzu öldürebilir mi?kimse zorla kürtaj yaptirtamaz.konumuzda kendinizle alakali sakladiklariniz var gibi.aileniz cani de siz cokmu masumsunuz.anne baba lafıyla evladiniza kiymissiniz!

aileniz neyi istememişti anlamadım daha sonra baska biriylede evlenmişssiniz üstelik

Ne kolay valla ceninde olsa bir cana kiymak millet cocuk sahibi olabilmek.icin milyarlari dokerken kendini parcalarken allahim.boyle ikide bir aldiranlara nasip etmesin cocuk mocuk

İlk bebegini 3 aylikken mi aldirdin?
Gerci farketmiyor sonucta siz kendi evladiniza kiymissiniz. Ha 3 aylik ha 3 yasinda..

Ve ayrica sende evlenmissin ama sevgilinin evliligini kabul edemiyorsun.
Ha bide bu kadar baski karsisinda tekrar hamile kalmak nasi bir sey anlayamadim..

eşine durumu anlat ve evlenin.ailenneden istemiyo damadı, haklı gerekçeleri var mı

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aılelerınızı ıkna edıp yenıden evlenın bence o bekar sız bekar sonucta araya bır evlılık gırmıs ama bence atlatılabılır bı durum.
cocugunuza kıymayın ve gerekırse farklı yollar deneyerek evlenıp cocugunuza ve hayatınıza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…