BEN NAPICAM

Bu adama deli gibi aşıksın ha pess hakediyorsun demek ki dayağı kv oturmayı insan hata yaparda kaç kere aynı hayatı yapar

Hakkaten bende anlayamadım.Kim kiminle evli,kim kimden hamile.

Bu adama deli gibi aşıksın ha pess hakediyorsun demek ki dayağı kv oturmayı insan hata yaparda kaç kere aynı hayatı yapar
2011 de konu actiginda da herkes ayni seyi soylemis, hazir kurtulmussun bulasma diye.

Keske buraya konu acip akil alan insanlar cogunlugun fikrine azicik itimat etse. 20 kadin agiz birligi yapmis gibi konusuyorlarsa bir bildikleri vardir di mi?

vay vay vay aıle mı haksız oldu şimdi kızına sahıp çıktıgı için. çok nankörsun bence sen

2011 de konu actiginda da herkes ayni seyi soylemis, hazir kurtulmussun bulasma diye.

Keske buraya konu acip akil alan insanlar cogunlugun fikrine azicik itimat etse. 20 kadin agiz birligi yapmis gibi konusuyorlarsa bir bildikleri vardir di mi?
Bakma bi çoğu hikayeden açıyor zaten konu ne desek boş böylelerine bari zamanımızı çalmayın

hhuuu nereye kayboldun komsuu
Eski kocamdan hamileyim evli değiliz ikimi
Biz evlendik boşandık yeniden beraberiz
Ben eski konumu saklamadımki zaten evet seviyorum keşke sevmez olaydım boşanmak zorunda kaldım ailem öldürüz onu dediler napcaktım gidip başkasıyla evlendim olmadı denedim olmuyo beni ailem yaktı kim evladın yuvasını yıkar benim ailem bana bunu yaptı eski kocamda suçlu bende inkar etmiyorum ama yemin ederim unutamıyorum denedim olmadı şimdi ondan gebeyim canıma bile kıymak istedim olmadı beceremiyorum sizde haklısınız hayat mı bu diyorsunuz

Sizin kinanacak neyiniz var ki?
O cocuklara hakkiyla annelik edebildikten sonra ne guzel genc yasinizda cocuk sahibisiniz. Cogumuzun annelside genc yasta evlenip, en az 2-3 cocuk dogurmamislar mi? Allah guzel buyutmek nasip etsin, milleti bosverin..

Konu sahibi simdiye kadar hic bi konuya fake demedim ama sizinkine nedense hic inanasim gelmedi.Dogru oldugunu farzederek yaziyorum.Ailden gizli tekrar o adamla beraber olabiliyorsaniz pek ala aileden gizli nikahta yapabilirsiniz. Takildiginiz nokta da eski evlilikleriniz olmasin.Yasadiklarinizin yaninda en son takilmaniz gereken konu o.

Yilan hikayesi mubarek.okurken gozlerim sasi oldu

haa koca yok yanı ortada eneden korkuolaröıs yhaaa Allah ALLAH YAA AYNEN O ISI ETMEY BILIOLAR DA evlenmeyı nıye bılmıolar

Ben zaten dinledim onunla yeniden evlenmedim ikinci evliliğimi ailem istedi diye yaptım adam psikopat cıktı yoksa 2 aylık evlenip boşanayım delimiyim ben meraklı değilim ikide bir kocadan gelmeye kızlar fake hesapta değilim romanda yazmıyorum ben yaşadım ben bunları eski ilk kocamdan gebeyim dedim tamam masum değilim ama ben ihanet etmedim evli adamlada yaşamadım eski kocamla birlikteyiz diye dövün bari ben haklıyım demiyorum ailem kucak açtı hiç sordunuz mu babaevine iki kocadan gelmek NASIL diye yaşayan bilir istediğinizi deyin kızlar ben yanmışım zaten

Film gibi ona hamile olduğunu söyle canım aileleride bir şekilde güzelce görüştürüp konuşun konuşturun onları

vay vay vay aıle mı haksız oldu şimdi kızına sahıp çıktıgı için. çok nankörsun bence sen
Evet nankörlük babaevinde dayak yiyip kocaya kaçmak kocadan hayır görmeyince babaevine sığınmak garip ama ya ailen 3 aylık bebeğini aldırırdıysa zorla odamı nankörlük sizce haklı deilim eski kocam sahip çıkmadı ama bende bi cana kıydım bunun vebali daha ağır aileme vefasızlık yapıyorum evet nankör evladım ama kaderim nolcak ana baba sözü dinledim evlendim yine kocadan geldim vedakarlık yaptım ben şimdi hayırsız evladım

cahilmişim, 23 yaşında 3 çocuk yapacağıma okusaymışmışım, okulumu bitirseymişmişim, çocuklara nasıl bakacakmışmışım :) ben yorulmuyorum bile :) aşk onlar aşkk

konu sahibi kusura bakma ama bana da öyle geldi

Bosandigin adamla yapabiliyor olsan bosanmazdin. Niye çocuk yaptın ki. E aldırmak diyorsun ailenin evlenmeye izin vermezmiş. Ya kavga gürültü evleneceksin ailenin izniyle ya bekar anne olacaksın ya da zorla evleneceksin ( kaçmak kelimesini kullanmak istemedim )

Kime ne ya hu sizin cocugunuzdan, okulunuzdan ?
Oyle diyenlere cevaplarını verin sussunlar dengesizler.
Siz çocuklarınızla esinizle mutluysaniz geri kalanlara b.k yemek düşer.

baba, koca, ikinci koca, tekrar ilk koca vs. vs. siz bu arada ne yaptınız okul, eğitim, iş olarak yani, bir erkek evinden diğerine sürüklenmekten başka? Kaderinizi kendiniz değiştirebilirsiniz sonuç olarak başkası değil.

Ben böyle bir konuya Öylebir yorum yaptım ki zamanında kaç yıkdır kk kullanıcısıyım şak diye aldım giriş yasağını. O yüzden yazamıyorum aynı şeyi.

Sene 2015 öğrenin lütfen korunmayı hanfendiler. Hele böylesine kritik bir ilişki içinde hamile kalmak akıl alır gibi değil.

@Lucky7 nin söylediğine de aynen katılıyorum. Yani çocuğunuzun yaşamına sizin iddaanıza göre aileniz son verdirmiş. Siz hala ben sevdiğim insanla evlenirim diye bilecek cesaret e sahip değilken tekrar bebek sahibi oluyorsunuz.

Ne diyim rabbim o minik yavrucağı korusun. Ben anne karnında kalbi atmış atmamış diye bitki muamelesi yapamıyorum. Geri kafalılığıma verin. Ana rahmine düşen her çocuk. Bir evlat bir insan benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…