Ailenin ex i istememekte cok hakli nedenleri var. Bayanin 2011 de actigi konuyu alintiliyorum .
"Benim yaşadığımı kimse ama kimse yaşamasın ben 22 yaşında sevdiğime kaçarak evlendim ailem hiç bi zaman istemedi onu sebeb annesi ve onun çalışmaması ben herşeye rağmen evlendim onunla kaynanayla aynı evde yaşamaya başladım kadın kan kusturdu eşim çalışmadı arkasından şiddet ama herşeye rağmen sabrettim hep ayrı evim olsun ayrı cıkalım desemde olmadı hapse girdi affetim kumar oynadı affetim 2 tane düşük yaptım onun yüzünden açda kaldım caresizde ama hep sevdim onu bölece tam 2 sene dayanabildim 3 aylık hamileyken onu terk ettim dayanamadım ailemin hasretine ben aileme gidince gelmedi ne anası ne kendisi ve 1 ay içindede boşandık ne olduğunu anlayamamıştım bile beni be bebegine sahip çıkmadı babasız cocuk dünyaya getiremezdim ailemde zorla bebegimi aldırdılar canımı aldılar ama sustum bölce 1 yıl onsuz yaşadım alışamadım baba evine geri dönmek inanın cok ama cok zor kimseyi istemedim bi gece aradı ve gizlice görüşmeye başladık ama bana güvenmiyomuş ben terk ettiğim için inanamıyorum ona ama cok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ona güveniyomusun die sorsanız hayır sadece seviyorum yine calışmıcak biliyorum yine dövecek annesinden vazgeçmicek napıcam ben nasıl kurtulucam bu aşktan şimdide tekrar evlenirsek ayırırlar dio aileler düşman beş kuruş paramız yok eşyamız yok ama ben bekliyorum nereye kadar beni dinlediğiniz için çok ama cok saolun sizce bitmelimi bu aşk yoksa devammı yardım edin bana cıkmazdayım"
Arkadasim, bu adam simdi calisiyor mu? Keske donmeseydin, saglikli bir sevgi degil sendeki, boyle bir insan sevilmez.
2011 de konu actiginda da herkes ayni seyi soylemis, hazir kurtulmussun bulasma diye.Bu adama deli gibi aşıksın ha pess hakediyorsun demek ki dayağı kv oturmayı insan hata yaparda kaç kere aynı hayatı yapar
Bakma bi çoğu hikayeden açıyor zaten konu2011 de konu actiginda da herkes ayni seyi soylemis, hazir kurtulmussun bulasma diye.
Keske buraya konu acip akil alan insanlar cogunlugun fikrine azicik itimat etse. 20 kadin agiz birligi yapmis gibi konusuyorlarsa bir bildikleri vardir di mi?
Eski kocamdan hamileyim evli değiliz ikimihhuuu nereye kayboldun komsuu
Biz evlendik boşandık yeniden beraberizBen 22 yaşında evlendim 2 yıl sonra boşandım sebep kaçarak evlendim diye ailem rahat bırakmadı 3 aylık gebeyken ayırdılar bebeğimi aldırmak zorunda kaldım boşandık eski eşim evlendi bende evlendim ama sadece iki ay evli kaldım babaevine döndüm oda 1 yıl evli kaldı ikimizde başkalarıyla evlendik ve boşandık şimdi beraberiz unutamıyorum barıştık ama aileler bilmiyor bilseler ikimizide zindan ederler hayatı... Şimdi ondan yeniden hamileyim ama o bilmiyor söylemedim çünkü evliyken ondan bebek aldırdım affetmiyor beni bende onun başkasıyla evlendiğini hazmedemiyorum asla ikinci bebeğime kıyamam napıcamıda bilmiyorum sadece paylaşmak istedim diceksiniz o evlenmiş sen evlenmiş ne bu diye ama kalbime söz geçmiyor kimsenin yüzüne bakacak halde değilim bi ben bilirim bi Rabbim ben kendimi affetmiyorum
Ben eski konumu saklamadımki zaten evet seviyorum keşke sevmez olaydım boşanmak zorunda kaldım ailem öldürüz onu dediler napcaktım gidip başkasıyla evlendim olmadı denedim olmuyo beni ailem yaktı kim evladın yuvasını yıkar benim ailem bana bunu yaptı eski kocamda suçlu bende inkar etmiyorum ama yemin ederim unutamıyorum denedim olmadı şimdi ondan gebeyim canıma bile kıymak istedim olmadı beceremiyorum sizde haklısınız hayat mı bu diyorsunuzBu adama deli gibi aşıksın ha pess hakediyorsun demek ki dayağı kv oturmayı insan hata yaparda kaç kere aynı hayatı yapar
Sizin kinanacak neyiniz var ki?ne yaparsan yap sakın sakın bir daha o cana kıyma. bak ben 23 yaşında 3 çocuk sahibiyim diye millet beni kınıyor. ama aldırmayı 1 dakika bile düşünmedim. asla da düşünmem. ben zorluk çekeyim, acılarımı atlatırım ama evlatlarım yanımda olsun.
Yilan hikayesi mubarek.okurken gozlerim sasi olduAilenin ex i istememekte cok hakli nedenleri var. Bayanin 2011 de actigi konuyu alintiliyorum .
"Benim yaşadığımı kimse ama kimse yaşamasın ben 22 yaşında sevdiğime kaçarak evlendim ailem hiç bi zaman istemedi onu sebeb annesi ve onun çalışmaması ben herşeye rağmen evlendim onunla kaynanayla aynı evde yaşamaya başladım kadın kan kusturdu eşim çalışmadı arkasından şiddet ama herşeye rağmen sabrettim hep ayrı evim olsun ayrı cıkalım desemde olmadı hapse girdi affetim kumar oynadı affetim 2 tane düşük yaptım onun yüzünden açda kaldım caresizde ama hep sevdim onu bölece tam 2 sene dayanabildim 3 aylık hamileyken onu terk ettim dayanamadım ailemin hasretine ben aileme gidince gelmedi ne anası ne kendisi ve 1 ay içindede boşandık ne olduğunu anlayamamıştım bile beni be bebegine sahip çıkmadı babasız cocuk dünyaya getiremezdim ailemde zorla bebegimi aldırdılar canımı aldılar ama sustum bölce 1 yıl onsuz yaşadım alışamadım baba evine geri dönmek inanın cok ama cok zor kimseyi istemedim bi gece aradı ve gizlice görüşmeye başladık ama bana güvenmiyomuş ben terk ettiğim için inanamıyorum ona ama cok seviyorum onsuz nefes alamıyorum ona güveniyomusun die sorsanız hayır sadece seviyorum yine calışmıcak biliyorum yine dövecek annesinden vazgeçmicek napıcam ben nasıl kurtulucam bu aşktan şimdide tekrar evlenirsek ayırırlar dio aileler düşman beş kuruş paramız yok eşyamız yok ama ben bekliyorum nereye kadar beni dinlediğiniz için çok ama cok saolun sizce bitmelimi bu aşk yoksa devammı yardım edin bana cıkmazdayım"
Arkadasim, bu adam simdi calisiyor mu? Keske donmeseydin, saglikli bir sevgi degil sendeki, boyle bir insan sevilmez.
haa koca yok yanı ortada eneden korkuolaröıs yhaaa Allah ALLAH YAA AYNEN O ISI ETMEY BILIOLAR DA evlenmeyı nıye bılmıolarYenisiyle evlenip hemen ayrılmış zaten eski kocada evlenip ayrılınca bunlar gizli gizli förüşmüşler bide çocuk yapmışlar ama şimdi korkuyommmm napçam bensanki çocuksunuz gidin evlenin her moku yemeyi biliyosunuz
Film gibiBen 22 yaşında evlendim 2 yıl sonra boşandım sebep kaçarak evlendim diye ailem rahat bırakmadı 3 aylık gebeyken ayırdılar bebeğimi aldırmak zorunda kaldım boşandık eski eşim evlendi bende evlendim ama sadece iki ay evli kaldım babaevine döndüm oda 1 yıl evli kaldı ikimizde başkalarıyla evlendik ve boşandık şimdi beraberiz unutamıyorum barıştık ama aileler bilmiyor bilseler ikimizide zindan ederler hayatı... Şimdi ondan yeniden hamileyim ama o bilmiyor söylemedim çünkü evliyken ondan bebek aldırdım affetmiyor beni bende onun başkasıyla evlendiğini hazmedemiyorum asla ikinci bebeğime kıyamam napıcamıda bilmiyorum sadece paylaşmak istedim diceksiniz o evlenmiş sen evlenmiş ne bu diye ama kalbime söz geçmiyor kimsenin yüzüne bakacak halde değilim bi ben bilirim bi Rabbim ben kendimi affetmiyorum
Evet nankörlük babaevinde dayak yiyip kocaya kaçmak kocadan hayır görmeyince babaevine sığınmak garip ama ya ailen 3 aylık bebeğini aldırırdıysa zorla odamı nankörlük sizce haklı deilim eski kocam sahip çıkmadı ama bende bi cana kıydım bunun vebali daha ağır aileme vefasızlık yapıyorum evet nankör evladım ama kaderim nolcak ana baba sözü dinledim evlendim yine kocadan geldim vedakarlık yaptım ben şimdi hayırsız evladımvay vay vay aıle mı haksız oldu şimdi kızına sahıp çıktıgı için. çok nankörsun bence sen
cahilmişim, 23 yaşında 3 çocuk yapacağıma okusaymışmışım, okulumu bitirseymişmişim, çocuklara nasıl bakacakmışmışım :) ben yorulmuyorum bile :) aşk onlar aşkkSizin kinanacak neyiniz var ki?
O cocuklara hakkiyla annelik edebildikten sonra ne guzel genc yasinizda cocuk sahibisiniz. Cogumuzun annelside genc yasta evlenip, en az 2-3 cocuk dogurmamislar mi? Allah guzel buyutmek nasip etsin, milleti bosverin..
Konu sahibi simdiye kadar hic bi konuya fake demedim ama sizinkine nedense hic inanasim gelmedi.Dogru oldugunu farzederek yaziyorum.Ailden gizli tekrar o adamla beraber olabiliyorsaniz pek ala aileden gizli nikahta yapabilirsiniz. Takildiginiz nokta da eski evlilikleriniz olmasin.Yasadiklarinizin yaninda en son takilmaniz gereken konu o.
cahilmişim, 23 yaşında 3 çocuk yapacağıma okusaymışmışım, okulumu bitirseymişmişim, çocuklara nasıl bakacakmışmışım :) ben yorulmuyorum bile :) aşk onlar aşkk
konu sahibi kusura bakma ama bana da öyle geldi
Dallasa dönmüş hayatlaaar
Evet nankörlük babaevinde dayak yiyip kocaya kaçmak kocadan hayır görmeyince babaevine sığınmak garip ama ya ailen 3 aylık bebeğini aldırırdıysa zorla odamı nankörlük sizce haklı deilim eski kocam sahip çıkmadı ama bende bi cana kıydım bunun vebali daha ağır aileme vefasızlık yapıyorum evet nankör evladım ama kaderim nolcak ana baba sözü dinledim evlendim yine kocadan geldim vedakarlık yaptım ben şimdi hayırsız evladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?