Ben 22 yaşında evlendim 2 yıl sonra boşandım sebep kaçarak evlendim diye ailem rahat bırakmadı 3 aylık gebeyken ayırdılar bebeğimi aldırmak zorunda kaldım boşandık eski eşim evlendi bende evlendim ama sadece iki ay evli kaldım babaevine döndüm oda 1 yıl evli kaldı ikimizde başkalarıyla evlendik ve boşandık şimdi beraberiz unutamıyorum barıştık ama aileler bilmiyor bilseler ikimizide zindan ederler hayatı... Şimdi ondan yeniden hamileyim ama o bilmiyor söylemedim çünkü evliyken ondan bebek aldırdım affetmiyor beni bende onun başkasıyla evlendiğini hazmedemiyorum asla ikinci bebeğime kıyamam napıcamıda bilmiyorum sadece paylaşmak istedim diceksiniz o evlenmiş sen evlenmiş ne bu diye ama kalbime söz geçmiyor kimsenin yüzüne bakacak halde değilim bi ben bilirim bi Rabbim ben kendimi affetmiyorum
Eski kocanızdan hamilesiniz şu an ve aileniz öğrense sizi öldürür. Nereden buluyorsunuz bu cesaretleri çok merak ediyorum. Ama bütün bunların yanında esas dert o kadınla 9 ay fazladan ne yaptı? Siz öteki adamla ne yaptıysanız x3 işte.
Sadece eşiniz evlense siz onu bekleseniz kızmakta haklısınız fakat sizde evlenmişsiniz günahsız bebeğin suçu ne ikinizde geçmişinize birer sünger çekip hayatlarınıza ailelerinizide bir şekilde ikna ederek birleştirmeniz gerekiyor.İkinizde geçmişe hiç bakmayın evlenin önünüze bakın bebeğinizi büyütün.Ama eski eşime söyleyemem diyorsanızda önlemini almalıydınız.Madem şüpheleriniz vardı neden birlikte oldunuz
Hamile olduğunuzu söyleyin, birlikte yurtdışına çıkıp evlenin. Aileniz affederse dönersiniz. Bu ne ya , daha kaç bebeğin katili olacaksınız??? Üstüne üstlük geçmişini unutamadığınız adamla nasıl yatağa girebildiniz de şimdi ESKİ karısı dert oldu? O bu da değil, sex yapmak çok kolay ama korunmak nerde??? Yazık...
Ne kadar hizli yasamissiniz masallah.
Bir dugunu zor yaparken millet yani ev dizmek anlaminda soyluyorum.siz once bosanip sonra yine evlenip yine bosanmisdiniz.
Bir cana kiymissiniz yine istemeyerek hamile kalmissiniz..
Vucudunuzdan once aklinizi kullanmanizi oneririm.
Ise yariyor...hayatinizi kolaylastiriyor.hata yapmanizi azaltiyor ustelik.
Denemeside bedava kullanmasida.
Bu yorum sana ve herşeyi biz de yaşamışız gibi bildiğimizi sanan herkese gelsin;
Nasıl böyle soluksuz anlatabiliyorsunuz hiç anlamıyorum?
'Acaba anlaşılır mı?' diye niye düşünmezsiniz ki?
Ayrıca başından ikişer evlilik geçmiş koca insanlarsınız. Madem hamilesiniz kendi hırslarınızı bir tarafa bırakıp artık o bebek için düzgün işler yapmalısınız.
Kaç kere boşandınız kaç kere evlendiniz
Nerden geliyor bu cesaret...
Bu kadar kolay mı çocuğu yapıp yapıp aldırmak
Kusura bakmayın ama siz o masumun günahıyla yeni sayfa falan açamazsınız
adamin eski esini dusunup delireceginize karninizdaki sabiyi zavalliyi dusunun ya..
ne demek oldururler,kim neyi olduruyor?
neden bu kadar cok ayirmak istediler sizi,sebep ne?
gidip ailelerinize deseniz biz seviyoruz birbirimizi yeniden evlenicez buna neden karsi cikacaklar ben bunu anlamadim,lutfen bi aciklayin