Ben napıyim oyy napıyimm :((

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
Yüreğim patlayacak.Dayanamıyorum kızlar boğuluyorum.Napıcam ben napıyım doktor sakinlestirirmi.Perişan oldumm.Dinmiyor hiç acımm.Canım çok acıyor. 3 gündür durmaksızn ağlıyorumm.Tutamıyorum kendimi engel olamıyorum yemeğim yok uykum yok gecem yok gündüzüm yok.
Erkek arkadaşımla kavga etmiştik ama bu kadr vicdansız nasıl olabildii aklım almıyor.

senı baya derınden etkılemıs ne oldu anlat yardımcı olabılelım

Askerligin bitmesine 20 gun kaldi nisan ar3fesindeyiz ama ikimiznde maddi ve aile yonden sıkıntıları var haliyle gerginiz ustune son zamanlarda cok kizip kirmaya baslamisti beni.Birde ailem bozuk oldugu icin ve erkek arkadasima pek olumlu bakmadiklari icin surekli kotu olacaksin evlenince vsvs sozlerle beynimi okudular artik her tartismamizda bilinc alti mutlu olamiycam simdi boyleyse evlenince neler yapr dusunceleri donuyor ve artik her kavgamizda ayrilik kelimesi cikiyor agzimdan.En son tartismamizda yuzume kapadi kizip.Bende ayrilcam dedim ama sinirle benimkisi.Sora sinirim gecti guzelce konusayim dedim konusmadi terledi benimle ve perisan oldum aglamaktan elimde degilim huzurum yok ve ben dun aglarken o havuza gitti hemde bayanlarin oldugu.Baz arkadaslara tabiki normal gelebilir ama bizim yasantimiza iliskimize gore kaldirilabilir bisey degil ve cok canim yandiii.Ne yapicam bilmiyorummm beni silip engellemisti faceden kuzrnim ekliydi onda ordan girip resimlerini gordumm

Son düzenleme:

Peki bu kavga ne zaman oldu

Askerliği bitti mi nasıl havuza gitti anlamadım orasını ??

Kızgınlıktan yaptığını düşünüyorum ben. Ayrılığı her kavgada dillendirmen neden olmuş olabilir buna. Askerden geldiyse sakince yüzyüze konuşun herşeyi. Askerdeyse gelene kadar ses çıkarma konuşursanız mesafeli olun gelince konuşun mutlaka.

bıkere en buyuk hatanız sakız gıbı ayrılık lafını agzına almanız e boyle oluncada bazı ilişkilerde laçkalaşma durumu olabılıyor.sinirlede olsa ayrılık lafı gecmemesı gerekır artı ailenız istemıyomus demekkı cocukda bı sorun var cunku sızde bılınc altınaza yerlestı m utlu olamıcam dıyosunuz hıc ilişkinizi gözden gecırdınızmı ve takıldıgınız konuda havuza gıtmesı olmus.bence bu kadar hırpalamayın kendınızı

Hyr tek takildigim havuz degil ama o cok canimi yakti.Sorunlar oluyor tabiki ama cok mucadele ettim bosa gitsin istemiyorum

Hyr tek takildigim havuz degil ama o cok canimi yakti.Sorunlar oluyor tabiki ama cok mucadele ettim bosa gitsin istemiyorum

bosa gıdecek dıye bakma ilişkine onu gercekten sevıyosan tabıkı mucadele etmeye devam edıceksın ama bak bu mucadele olayı tek taraflı olmaz karsındakıde bunu yapması lazımkı ailenı ıkna edebılsın kendını sevdırebılır ama dedıgım gıbı tek taraflı mucadele yetmez

Hayr askerligi bitmedi kaldigi askeriyenin icinde havuz var

blöfün elinde patlamış
şimde de tutuşuyorsun
atalarımız çok naz aşık usandırır demiş
sen ayrılıcam demişsin
adam sana en güzel cevabı seni engelleyip havuza giderek vermiş

blöfün elinde patlamış
şimde de tutuşuyorsun
atalarımız çok naz aşık usandırır demiş
sen ayrılıcam demişsin
adam sana en güzel cevabı seni engelleyip havuza giderek vermiş

Ayni blofu ben yapamazmiyim ben gezip tozmayi bilmiyormuyum erkeklerle.Bulurum paralisinida derdinide hic cekmem.Ben muhtacmiyim ona.Ben ona emek verdim ama bu kafr hiyanet edemez

Hayr askerligi bitmedi kaldigi askeriyenin icinde havuz var

İlişkinizi bilmiyorum tabi ama ben erkek arkadaşının yaptığı büyük bişey görmedim. Sakinleş onu biraz kendine bırak, konuştuğunuzda da hatanı kabul et her seferinde ayrılmak yada bunu dillendirmek karşındakini çok yıpratır unutma. Ailenden çok etkileniyormuşsun ilişkinde, sen kendinden ondan eminsen nasıl mutsuz olacağınızı düşünüyosun peki? Biraz kafanı dağıt mantıklı düşünmeye çalış ailen konusunda ilişkin konusunda. Ailenin haklı olduğunu gerçekten mutsuz olacağını düşünürsen buna göre hareket et. Yoksa tabiki ilişkin için çabala.

Ben suan sakinlesemiyorum sakinlesemiyorum kendimi yiyip bitirdim off ölüyorum ölüyorum patliycak yüregimmm

Kendime zarar vrricem artik saclarimi yolucam artik dayanamiyorummm

Hiii havuza mı gitmiş, hem de kadınlar da mı varmıııışş? Ne kadar korkunç bir durum. Evli olsan boşanma sebebi!!!

Maddi durumlar uygun değilse biraz bekleseniz. Şartlar olgunlaşsa sonra nişandı evlilikti düşünseniz. Hem de kendinizi boşu boşuna bu kadar sıkıntıya sokmasanız. Tartışmalarınız biter belki. Hem sen de girsen çalışsan birikim falan yapsanbu arada. Erkek arkadaşının da yükünü hafifletsen?

Bu kadar paradan bahsetmen hoşuma gitmedi açıkçası. Para yok diye ailen karşı, sen gider zenginini bulurum derdim kalmaz diyorsun. Sanıyor musun ki para olunca mutluluk olacak? O zaman da başka şeyler çıkacak belki. Karşına çıkan adam zengin olur ama çapkın olabilir, şiddet eğilimli olabilir, pis pasaklı olabilir.

Çok mücadele ettim lafı da saçma gelir bana. Ettiysen ettin ne var? Çabaladın diye mutsuz olduğun bir şeye devam etmek ne kadar mantıklı? Üç seneme beş seneme acıyorum diyor bazıları. Ulan evlensen ömrüne acımayacak mısın diyesim geliyor. Tamamen saçmalık.

Kendime zarar vrricem artik saclarimi yolucam artik dayanamiyorummm

Saçmalama ne zarar vermesi? Kendine gel biraz ayrılsanızda dünyanın sonu değil ya? Çık dışarı hava al başka şeylerle ilgilen dağıt kafanı. Sürekli bunu düşünüp eziyet etme kendine böyle. Bu kadar güçsüz olduğunu düşünmüyorum.

sacmalama aklini basina topla,eski konularina goz gezdirdim eski sevgilinin ahi tutmus sanki
ayriyetten bi erkek icin degmez klasik ama dogru soz 1 ay sonra unutursun takma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…