Ben napıyim oyy napıyimm :((

Ben calisan birisiyim zaten memurum ve tum parami sirf onum durumu yok die ev esyasina veriyorum.Bir suru borcum oldu cok sıkıstim bazi zamanlar ay sonunu getiremedim ama onun icin onu dusundugum icin.Eger ben almasam benim ailem ona aldiracak hepsini.Nisan olmadan ben alayim istedim cogu mutfak esyasiydi ivir ziviriydi geriye buyuk parcalar kalsin atanali 1,5 yil oldu calistigimdan beri borc oduyorum.Ve ustune onun azarlarini isittim.kizmalarini

Canimm benimmm yapma birsey birak noluyorsa olsun kesin gelecek kapina askerlik bitince suan ozgurluk hos geliyordur ona ama pisman olacak sen Allaha birak kendini uzup durma

Kendime zarar vrricem artik saclarimi yolucam artik dayanamiyorummm

Iyi oldu ...hay Allah ya senin Can'ın sana emanet ,gerizekalı bir adam için kendine zarar vericeksin öylemi ,anlaşamıyorsanız ayrılın nolucakki canım ,ayrıca bu şekilde davranarak sadece onu şımartırsın ,sana geri donse bile bir değerin kalmaz onun gözünde ,evlenseniz değiştiririm diye hiiiç düşünme ,kimse değişmez!

Dogruyu söylemek gerekirse, hem sen hem erkek arkadasin birak nisan/dügün için, bir iliskiye bile hazir degilsiniz. Cok çoçuksu davraniyorsunuz ikinizde.
Eminim yillar sonra artik sen bu havuz olayina bile gülersin. O zamanki aklim ile ne yapmisim, neyi büyütmüsüm diye.

Ailene karsi dik duramiyorsan, her konusmada ayirlirim diyorsan (ki asker psikolojisinin üzerine söylüyorsun bunu) ciddi anlamda evlenmeye hiç hazir degilsin. Senin yaptiklarinin, lisedeki ergen kizlar yapar. Ki bilmiyorum, o yasta olsan sasirmam bile. Söylediklerim sert olabilir fakar kanimca dogru laflar.

Ama normal askerlik yapsaydi zaten bukadr uzerine gitmezdim.Askeriyede is gibi memur gibi calisiyor sabah 8 aksam 5 ve 2800 maas aliyor haftasonuda tatil

Bunun sebebi imimizinde ailesi berbat.Onun anne babasi bosandi baba ilgilenmedi bizimde bosanmadilar ama bin turlu seyler yasadim.Surekli anne baba kavgasi ve acaba bende boyle olacakmiyim korkusu ya boylr olursam kime giderim naparim.kolay seyler degil

simdi boyleyse evlenince neler yapr dusunceleri donuyor diye yazmışsınız % 100 haklısınız....şu an ki ilişkinizin profilini, niteliğini düşünün evlendikten sonra yaşadıklarınızın 10 katıfazlasını yaşayacağınızı göze alarak evlenin..... ASLA bir şeylerin üzerini nişan aşamasındayız maddi yönden gerginiz vs tarzı bahanelerle örtüp ,evlendikten sonra değişeceğini düşünmeyin...

Bırak ne hali varsa görsün arkadaşım ,sen kendine bu adamımı layık görüyorsun ?bukadar değersizmisinki ,ömrünü yer bu adam senin yahu bak ne guzel bir işinde varmış ,

Ama normal askerlik yapsaydi zaten bukadr uzerine gitmezdim.Askeriyede is gibi memur gibi calisiyor sabah 8 aksam 5 ve 2800 maas aliyor haftasonuda tatil

Ne yani? Normal iliskilerde durmadan "ben ayrilcam" demek iyi birseymi? Normal birseymi? Yani çalisip maas almasi felan hiçbiri önemli degil. Ki madam maas aliyor, sen niye herseyine ödüyorsun? Halen düsüncemde netim, ikiniz evlilik gibi agir birseyi asla kaldiramazsiniz. Kim bilir ailen sende bu toylugu gördügü için seni yalnis bir sekilde baski altina almis olabilirler.

Ben ordaki hatami kabul ediyorum zaten ayrilik dememem lazim zatrn demiyordum ama universiteyi bitirdi gitti 2 yildir bekliyorum.Ayri sehirlerde.O istanbul ben trabzon cok zor.Benim icin kolay degil.Son zamanlarda sinirle sıkca soylemeye basladim.Tabi boyle dedigim icin haksiz duruma ben dustum.Para mevzusuysa babasinin onlara biraktigi 45 bin tl borcunu odedigi icin annesiyle durumlari yoktu

Maddi yönden sıkıntılıyız demişsiniz açtığınız başlıklara baktım aldığınız çeyizlerde normalin üstünde gözüküyor yanlış anlamayın beni ama ilk kendinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Ben olsam asla o kadar para harcamazdim. Sadece beklerdim. Sonuçta nisanli degiliz, evli degiliz. Onun babasini borcunuda bir nevi ben ödemis oluyorum yoksa. Henüz sevgili sifatinda insanlarin bu kadar çok para harcamasini anlayamiyorum. Elbette uzun mesafeli iliskiler kolay degil fakat günümzce artik skype, cep telefon ile biraz sabir edip her bir kaç ay görüsebilirsiniz. Bu "ben ayrilcam" demek için bir neden degil canim. O çoçuk hakli olarak bu laflardan bikti.

Ayrilcam demek çok agir bir laftir. Sakiz gibi agzindan durmadan dollandirirsan ne o laflarin agirligi kaliyor, ne senin agirligin kaliyor. Sonuçta hiç bir zaman gerçekten ayrilmiyorsun. Lafin arkasinda durmuyorsun yani. Adam niye seni ciddi alsin? Dedigim gibi, bunlar çoçuksu davranislar. Annelerinden dolayi ayrilma kaygin varsa bunu adam gidip sevgiline anlatabilrisin, korkun felan var diye. Ki durum bu degil. O ayrilma lafllari, annen ile baban hiç alakali degil. Sen o laflari üste çikmak için kullaniyorsun. Simdde herseyi yüzüne gözüne batirdiginda suçu annenlerde, onun annesi/babasindan buluyorsun. Ve tekrar bu çoçuksu bir davranistir. Olgun degilsin, sorumlulugu almayi bilmiyorsun, keza sevgilinde öyle sanirim. Ondan diyorum bu evlik olayindan uzak durun.

benım anlamadıgım sevgılın olacak sahıs evlılık konusuna nasıl bakıyor yanı ilgilimi normalde senle çarsambadan berıde konusmamanız ilginç senın durumun ortada o hıc aramadımı msj falan yokmu sende varmı bısıler arama gıbı

Evlenmeden önce evin ıvır zıvırını hepimiz kendimiz aldık. Adı üstünde çeyiz. Mutfak eşyasını da nişanlına mi aldırtacaktı ailen? Sen ne götürecektin çeyiz olarak peki? Diyorum ki, madem bu kadar sıkıntılı durumlar bekleyin arkadaşım. Durumunuzu düzeltin, borcunuzu ödeyin, birikim yapın sonra düşünün sözü nişanı.

Yaşını küçük düşğnmüştüm ama memurum dediğine göre belli bir yaştasın. Kendime zarar vericem falan ne demek? Bu ne kadar pasif bir düşünce. Ne olacak kendine zarar verince. Ayy sevgilim kendini kesmiş onu üzmeyeyim mi diyecek adam? Deli bu kız, psikolojisi bozuk kurtulayım bundan diyecek seni terkedecek.

Yuzuklerimi dahi aldi bana gunude sordu annesiylede tanisiyorum zaten.Benim ailemde hazirlik yapiyodu.Ama babam evi terketti.Sorumluluktan kacti herzamanki gibi yuk bana kaldi.Ceyierimin borcu bu ay bitiyor zaten bu gun son taksitlerimi odedim cogusunun.Ama soz nisan benim uzerime kaldi

Ustte arkadasa yazdigim gibi cogusunu odedim.Sadece siķintiya girdim cok sukur bitti nisandsn once almak icin arada 100_200 yolladi toplasak 1000 belki yapar.Ama aramizda sorun yaratti ikimizde sıkısık okunca.En sonki ilayda nisan soz benim uzerime kaldi.Annem babam kavga etti.Babam cekti gitti hersey bana kaldi.Bende uzulmustum ya sozu yapamazsak ertelenirse o askerden geldiginde gidecek yine istanbula ve ben yine ayri kalicam ondan die dusnup uzuluyordum.Cunku askerden sora ise girecek ve iznide parasida okmayacak dugun icin hazirlik yapicagindan dolayi.E bende ailem izin vermez istanbula gitmeme nasil dayanirim die uzuluyodum oda kizip yuzume telefonu kapamisti.Bende oyuzden ayrilakim dedim sinirle cunku her sey ust uste geldi.Ceyizin abartisiysa evt kiz alir ama ben en ince ayrintisina kadr herseyi almaya calistim.Bizde kiz cok fazla sey almaz.Birde annesine anneannesine akrabalarina ozel bohcalar hazirliyorum.Ozeniyorum.

Son düzenleme:
Kendime zatar vermek elimde olmadan.Hakim olamiyorum.Cunku yuregim yerinden cikacak sanki ayrica kalp hastasiyimda ben nefes almaktada zorluk cekiyorum.Haliyle daraliyorum.Üzuntümu atamiyorum bir turlu

ayrılalım, ayrılalım demişsin ayrılmış.. neden kaldıramayacağınız şeylerle tehdit edersiniz ki arkadaşım? ne kadar severse sevsin sürekli peşinde koşacak diye bir mecburiyeti yok ki.. bir süre olayın yatışmasını bekle, sakin kafayla konuşursunuz.. bu kadar kolay bitirmez herhalde ama lütfen sende kontrol etmeye çalış sinirlerini..

Ya cocuklugumdan beri bir cok travma yasadigim icin artik biseyleri kolay kaldiraniyorun yillarin birikintisi evimde huzur yok zaten.Anne babamin kavgasinda nerdeyse annem babami okduruyordu o derece.Hala bu ortamin icerisindeyim.Özelden psikologada psikiyatrada gittim hic etkili olmadi.Ilaclar pek ise yaramiyo psikologta aklinca hipniz etmeye calisti hicbisey olmadi paralarima yazik oldu sadce.Istanbula gidince iyi bir doktor arastirio tedavi olmak istiyorum onunda ihtiyaci var cunku oda sinirli birisi.Ikimizde boyle olunca zor oluyor.

işte hayatta en sıkıcı şeylerden birisi de bu..
başkaları bu kadar bilinç altımıza etki edemese keşke.. ya da bizler frenlemeyi bilsek duygularımızı...

her ikinizin de sakin kalmaya ihtiyacı var bence.. öncelikle göz yaşlarınızı dindirin.. birazcık ağlamayı bırakıp normal düşünün,
gerisi kendiliğinden gelecektir.

Tartışmalar gerginlikler olur belki etresten falandır dicektim ta ki siz ağlarken havuza gittiğini söyleyene kadar. Yaşantınıza tersken karışık havuza gitmesi ve bunu size söylemesi.... Seven insan bu kadar umursamaz olmaz. Siinle oturup konuşması gerekirken keyif yapmaya gitmiş. Bin kere üzülüceğinize bir kere üzülün. Sizi umursamayan biri için değmez. Yaz geldi zaten sizde eğlenin gezin rve kapandıkça daha kötü olursunuz. Evlilik bile olsa birine bu kadar bağlanmanın doğru olmadığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…