Hiii havuza mı gitmiş, hem de kadınlar da mı varmıııışş? Ne kadar korkunç bir durum. Evli olsan boşanma sebebi!!!
Maddi durumlar uygun değilse biraz bekleseniz. Şartlar olgunlaşsa sonra nişandı evlilikti düşünseniz. Hem de kendinizi boşu boşuna bu kadar sıkıntıya sokmasanız. Tartışmalarınız biter belki. Hem sen de girsen çalışsan birikim falan yapsanbu arada. Erkek arkadaşının da yükünü hafifletsen?
Bu kadar paradan bahsetmen hoşuma gitmedi açıkçası. Para yok diye ailen karşı, sen gider zenginini bulurum derdim kalmaz diyorsun. Sanıyor musun ki para olunca mutluluk olacak? O zaman da başka şeyler çıkacak belki. Karşına çıkan adam zengin olur ama çapkın olabilir, şiddet eğilimli olabilir, pis pasaklı olabilir.
Çok mücadele ettim lafı da saçma gelir bana. Ettiysen ettin ne var? Çabaladın diye mutsuz olduğun bir şeye devam etmek ne kadar mantıklı? Üç seneme beş seneme acıyorum diyor bazıları. Ulan evlensen ömrüne acımayacak mısın diyesim geliyor. Tamamen saçmalık.
Kendime zarar vrricem artik saclarimi yolucam artik dayanamiyorummm
Dogruyu söylemek gerekirse, hem sen hem erkek arkadasin birak nisan/dügün için, bir iliskiye bile hazir degilsiniz. Cok çoçuksu davraniyorsunuz ikinizde.
Eminim yillar sonra artik sen bu havuz olayina bile gülersin. O zamanki aklim ile ne yapmisim, neyi büyütmüsüm diye.
Ailene karsi dik duramiyorsan, her konusmada ayirlirim diyorsan (ki asker psikolojisinin üzerine söylüyorsun bunu) ciddi anlamda evlenmeye hiç hazir degilsin. Senin yaptiklarinin, lisedeki ergen kizlar yapar. Ki bilmiyorum, o yasta olsan sasirmam bile. Söylediklerim sert olabilir fakar kanimca dogru laflar.
Bunun sebebi imimizinde ailesi berbat.Onun anne babasi bosandi baba ilgilenmedi bizimde bosanmadilar ama bin turlu seyler yasadim.Surekli anne baba kavgasi ve acaba bende boyle olacakmiyim korkusu ya boylr olursam kime giderim naparim.kolay seyler degilDogruyu söylemek gerekirse, hem sen hem erkek arkadasin birak nisan/dügün için, bir iliskiye bile hazir degilsiniz. Cok çoçuksu davraniyorsunuz ikinizde.
Eminim yillar sonra artik sen bu havuz olayina bile gülersin. O zamanki aklim ile ne yapmisim, neyi büyütmüsüm diye.
Ailene karsi dik duramiyorsan, her konusmada ayirlirim diyorsan (ki asker psikolojisinin üzerine söylüyorsun bunu) ciddi anlamda evlenmeye hiç hazir degilsin. Senin yaptiklarinin, lisedeki ergen kizlar yapar. Ki bilmiyorum, o yasta olsan sasirmam bile. Söylediklerim sert olabilir fakar kanimca dogru laflar.
Askerligin bitmesine 20 gun kaldi nisan ar3fesindeyiz ama ikimiznde maddi ve aile yonden sıkıntıları var haliyle gerginiz ustune son zamanlarda cok kizip kirmaya baslamisti beni.Birde ailem bozuk oldugu icin ve erkek arkadasima pek olumlu bakmadiklari icin surekli kotu olacaksin evlenince vsvs sozlerle beynimi okudular artik her tartismamizda bilinc alti mutlu olamiycam simdi boyleyse evlenince neler yapr dusunceleri donuyor ve artik her kavgamizda ayrilik kelimesi cikiyor agzimdan.En son tartismamizda yuzume kapadi kizip.Bende ayrilcam dedim ama sinirle benimkisi.Sora sinirim gecti guzelce konusayim dedim konusmadi terledi benimle ve perisan oldum aglamaktan elimde degilim huzurum yok ve ben dun aglarken o havuza gitti hemde bayanlarin oldugu.Baz arkadaslara tabiki normal gelebilir ama bizim yasantimiza iliskimize gore kaldirilabilir bisey degil ve cok canim yandiii.Ne yapicam bilmiyorummm beni silip engellemisti faceden kuzrnim ekliydi onda ordan girip resimlerini gordumm
Ben calisan birisiyim zaten memurum ve tum parami sirf onum durumu yok die ev esyasina veriyorum.Bir suru borcum oldu cok sıkıstim bazi zamanlar ay sonunu getiremedim ama onun icin onu dusundugum icin.Eger ben almasam benim ailem ona aldiracak hepsini.Nisan olmadan ben alayim istedim cogu mutfak esyasiydi ivir ziviriydi geriye buyuk parcalar kalsin atanali 1,5 yil oldu calistigimdan beri borc oduyorum.Ve ustune onun azarlarini isittim.kizmalarini
Ama normal askerlik yapsaydi zaten bukadr uzerine gitmezdim.Askeriyede is gibi memur gibi calisiyor sabah 8 aksam 5 ve 2800 maas aliyor haftasonuda tatil
Ben ordaki hatami kabul ediyorum zaten ayrilik dememem lazim zatrn demiyordum ama universiteyi bitirdi gitti 2 yildir bekliyorum.Ayri sehirlerde.O istanbul ben trabzon cok zor.Benim icin kolay degil.Son zamanlarda sinirle sıkca soylemeye basladim.Tabi boyle dedigim icin haksiz duruma ben dustum.Para mevzusuysa babasinin onlara biraktigi 45 bin tl borcunu odedigi icin annesiyle durumlari yoktuNe yani? Normal iliskilerde durmadan "ben ayrilcam" demek iyi birseymi? Normal birseymi? Yani çalisip maas almasi felan hiçbiri önemli degil. Ki madam maas aliyor, sen niye herseyine ödüyorsun? Halen düsüncemde netim, ikiniz evlilik gibi agir birseyi asla kaldiramazsiniz. Kim bilir ailen sende bu toylugu gördügü için seni yalnis bir sekilde baski altina almis olabilirler.
Ben ordaki hatami kabul ediyorum zaten ayrilik dememem lazim zatrn demiyordum ama universiteyi bitirdi gitti 2 yildir bekliyorum.Ayri sehirlerde.O istanbul ben trabzon cok zor.Benim icin kolay degil.Son zamanlarda sinirle sıkca soylemeye basladim.Tabi boyle dedigim icin haksiz duruma ben dustum.Para mevzusuysa babasinin onlara biraktigi 45 bin tl borcunu odedigi icin annesiyle durumlari yoktu
Ben ordaki hatami kabul ediyorum zaten ayrilik dememem lazim zatrn demiyordum ama universiteyi bitirdi gitti 2 yildir bekliyorum.Ayri sehirlerde.O istanbul ben trabzon cok zor.Benim icin kolay degil.Son zamanlarda sinirle sıkca soylemeye basladim.Tabi boyle dedigim icin haksiz duruma ben dustum.Para mevzusuysa babasinin onlara biraktigi 45 bin tl borcunu odedigi icin annesiyle durumlari yoktu
Ben calisan birisiyim zaten memurum ve tum parami sirf onum durumu yok die ev esyasina veriyorum.Bir suru borcum oldu cok sıkıstim bazi zamanlar ay sonunu getiremedim ama onun icin onu dusundugum icin.Eger ben almasam benim ailem ona aldiracak hepsini.Nisan olmadan ben alayim istedim cogu mutfak esyasiydi ivir ziviriydi geriye buyuk parcalar kalsin atanali 1,5 yil oldu calistigimdan beri borc oduyorum.Ve ustune onun azarlarini isittim.kizmalarini
benım anlamadıgım sevgılın olacak sahıs evlılık konusuna nasıl bakıyor yanı ilgilimi normalde senle çarsambadan berıde konusmamanız ilginç senın durumun ortada o hıc aramadımı msj falan yokmu sende varmı bısıler arama gıbı
Ustte arkadasa yazdigim gibi cogusunu odedim.Sadece siķintiya girdim cok sukur bitti nisandsn once almak icin arada 100_200 yolladi toplasak 1000 belki yapar.Ama aramizda sorun yaratti ikimizde sıkısık okunca.En sonki ilayda nisan soz benim uzerime kaldi.Annem babam kavga etti.Babam cekti gitti hersey bana kaldi.Bende uzulmustum ya sozu yapamazsak ertelenirse o askerden geldiginde gidecek yine istanbula ve ben yine ayri kalicam ondan die dusnup uzuluyordum.Cunku askerden sora ise girecek ve iznide parasida okmayacak dugun icin hazirlik yapicagindan dolayi.E bende ailem izin vermez istanbula gitmeme nasil dayanirim die uzuluyodum oda kizip yuzume telefonu kapamisti.Bende oyuzden ayrilakim dedim sinirle cunku her sey ust uste geldi.Ceyizin abartisiysa evt kiz alir ama ben en ince ayrintisina kadr herseyi almaya calistim.Bizde kiz cok fazla sey almaz.Birde annesine anneannesine akrabalarina ozel bohcalar hazirliyorum.Ozeniyorum.Evlenmeden önce evin ıvır zıvırını hepimiz kendimiz aldık. Adı üstünde çeyiz. Mutfak eşyasını da nişanlına mi aldırtacaktı ailen? Sen ne götürecektin çeyiz olarak peki? Diyorum ki, madem bu kadar sıkıntılı durumlar bekleyin arkadaşım. Durumunuzu düzeltin, borcunuzu ödeyin, birikim yapın sonra düşünün sözü nişanı.
Yaşını küçük düşğnmüştüm ama memurum dediğine göre belli bir yaştasın. Kendime zarar vericem falan ne demek? Bu ne kadar pasif bir düşünce. Ne olacak kendine zarar verince. Ayy sevgilim kendini kesmiş onu üzmeyeyim mi diyecek adam? Deli bu kız, psikolojisi bozuk kurtulayım bundan diyecek seni terkedecek.
Askerligin bitmesine 20 gun kaldi nisan ar3fesindeyiz ama ikimiznde maddi ve aile yonden sıkıntıları var haliyle gerginiz ustune son zamanlarda cok kizip kirmaya baslamisti beni.Birde ailem bozuk oldugu icin ve erkek arkadasima pek olumlu bakmadiklari icin surekli kotu olacaksin evlenince vsvs sozlerle beynimi okudular artik her tartismamizda bilinc alti mutlu olamiycam simdi boyleyse evlenince neler yapr dusunceleri donuyor ve artik her kavgamizda ayrilik kelimesi cikiyor agzimdan.En son tartismamizda yuzume kapadi kizip.Bende ayrilcam dedim ama sinirle benimkisi.Sora sinirim gecti guzelce konusayim dedim konusmadi terledi benimle ve perisan oldum aglamaktan elimde degilim huzurum yok ve ben dun aglarken o havuza gitti hemde bayanlarin oldugu.Baz arkadaslara tabiki normal gelebilir ama bizim yasantimiza iliskimize gore kaldirilabilir bisey degil ve cok canim yandiii.Ne yapicam bilmiyorummm beni silip engellemisti faceden kuzrnim ekliydi onda ordan girip resimlerini gordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?