:)) benm gibi öğrenme canım. :)) şaka tabi sen bilirsin de yine de bekle biraz takma kafana.Kafam karıştı allak bullak oldum ben napıyım yaabu sefer erkek dediler benim gibi olan var mı
Yok canım sağlıklı olsın yeter. Takmıyorum artık unisex kıyafetler alcam artık nspalım:)) benm gibi öğrenme canım. :)) şaka tabi sen bilirsin de yine de bekle biraz takma kafana.
Yaa pipi var demi☺Bebeğin bence erkek senin
Aynen Can'ım 16 haftada kızda çıkıntı mümkün değilYaa pipi var demi☺
Banada 14. Haftada kiza benziyor dediler 18de erkege benziyor dedi kendi doktorum bende hangisine inanayim sastim kaldimAynen Can'ım 16 haftada kızda çıkıntı mümkün değil
14te benimde kiza benzettiler 18de erkege benzetti kendi doktorum bakicaz artik 20de yine bakalim dedi nedir acaba2 Dr var hep gittiğim biri kız biri erkek dedi
Bacak arası gördü mü net. 18 de yanılmaz zannetmem canımBanada 14. Haftada kiza benziyor dediler 18de erkege benziyor dedi kendi doktorum bende hangisine inanayim sastim kaldim
Yani bende oyle yapiyrm:))Yok canım sağlıklı olsın yeter. Takmıyorum artık unisex kıyafetler alcam artık nspalım
Napcaz bilmiyorum. Sağlık olsun yeter napalım geç olsun güç olmasın14te benimde kiza benzettiler 18de erkege benzetti kendi doktorum bakicaz artik 20de yine bakalim dedi nedir acaba
20 haftalik oldukBebegin kac haftalik cnm ?
Her seferinde bacakları açıktı 13 kız 15 erkek 18 kız 19+5 erkekkacinci haftada doktorlar kiz erkek dediler bacaklari tam acikmi ki net konusuyolar
Hemen baktı söyledi gelinin gelcek dedi erkek dediBacak arası gördü mü net. 18 de yanılmaz zannetmem canım
19 da kızımın bacak arası normal olarak bomboştu ve kız yani.Hemen baktı söyledi gelinin gelcek dedi erkek dedi
galiba öyle yaptı sıpam19 da kızımın bacak arası normal olarak bomboştu ve kız yani.seninde oğlan kız dediği zaman pipisini gizlemişir
Biraz kafanı dinle iki hafta sonra git tekrar sor .galiba öyle yaptı sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?