Ben napıyım şimdi.4.kez cinsiyet değişti inanamıyorum

Ben sana simdi yardimci olcam canim. Sence resme gore bebegim kiz mi erkek mi
Can'ım bu baya yakın çekim. Arkadaşın 16 haftalık bacak arasını bu kadar yakın çekse oda öyle çıkardı . Minicik bebiş be kadar pipisi olcak

canim esim kiz olsun cok istiyodu basimi yedi her gittigimde sor sor degistimi degismisse diye ve doktorum sagolsun bu resmi verdi esimi inandirmak icin aldm. Sende iste doktorundan esim emin olmak istiyo de bacak arasi resmi vermeleri drlar icin cok kolay. Bn esim yuzunden 3 ayri dra sordum hepsi erkek dedi. Senin bebisinin pipisi bacak pozisyonundan dolayi gozukmuyodur yada gobek kordonunu pipi olarak goruyorlardir.

Bana da erkek olduğunu söylediler ben ise bu hamileliğimde kız hissetmiştim oysa ki.. Dr pipisini de gösterdi belki benimki de kordondur :) 20 haftalık olunca ne diyecekler bakalı

Bana da erkek olduğunu söylediler ben ise bu hamileliğimde kız hissetmiştim oysa ki.. Dr pipisini de gösterdi belki benimki de kordondur :) 20 haftalık olunca ne diyecekler bakalı
Benim yuzde 1 ihtimal kizdir kiz icin pek sansin yok dedi halbuki ne cok istiyodum ama rabbim bebegime saglik versin ins seninde ins gonlune gore olur hersey

Bilemiyorum 18 kucuk haftada degil erkege benzetti dedim kiza benzetmislerdi dedi 20. Haftada yine bakalim ama bana gore erkege benziyor dedi
Büyük ihtimal erkektir canım erken tahminler yanılabiliypr ama senin haftanda zor

Canim seni hatırlıyorum usg resmini de görmüştüm. Bence de seninki erkek. Ben öyle hissettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…