• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben n'apıyorum :/ İki kişiyi nasıl severim

4 yılın ardından ilk günlerin heyecanı, aşkı kalmaz. Hele bir de adam çalışmayınca iyice insanın söylenesi, onu suçlayası gelir. Yaşın az değil sanırım.

Hep derler ya "İnsan doğası gereği çok eşlidir ama tek eşli davranmayı tercih edebilir."
Gerçekten de öyle. Eğer sevgilinden tek eşli olmasını bekliyorsan sen de öyle olmasın. Daha kaç yıl ömür yaşayacağımız belli değil. İlginç bulduğumuz insanlar illa ki karşımıza çıkacak, belki 5 belki 10 tane... Eğer sevgilin değerli biri ise ve sen de ona değer veriyor, onu seviyorsan, biraz heyecanlanmak için bir kahve içip aldatmanın önünü açmana değmez. İçgüdülerimizi biraz kontrolde tutmak lazım. :KK39:

Sevgi başka, aşk başka şey. Aşkın uzun süreli olmasını ben zaten psikolojik sağlık açısından zararlı buluyorum. Çok mu sıkıldın sevgilinden? Hiç içinden "Ölse de kurtulsam, yeni bir başlangıç yapsam rahat kafayla..." gibi cümleler geçiyor mu? Yoksa bu yazdığımı okumaktan çok rahatsız mı oldun? Öyle bir ihtimali düşünmek seni dehşete mi düşürüyor, "Hayır, kesinlikle olmaz, ben onsuz ne yaparım, tam aradığım kişi" mi diyorsun?

Açık konuşayım, aynı şey benim da başıma geldi, o sırada benim ilişkim de 3 yıllıktı. Karşımda da görünürde karşı koyamayacağım biri vardı. Ama ben sevgilimin tam da aradığım gibi bir karaktere sahip olduğunu bildiğim için elimin tersi ile ittim bu heyecan yaratan yeni kişiyi... Sevgilim olduğunu gözüne gözüne soktum durdum. Biraz daha üsteledi, yine yüz vermedim. Şeytan dürtüyordu bu sırada. Ama insanın mantığını da kullanması lazım. Heyecan yaratacak çok erkek bulursun ama kalitelisini az bulursun. Bence bunu düşün. :)

Üstelik bunu yaşayan sadece sen de olmayabilirsin. Sevgilin de etkilendiği başka kadınlarla karşılaşıyor olabilir. Ama görünüşe göre o senle olmayı seçiyor. :)

Öncelikle çok teşekkür ederim, zahmet edip bunca şeyi yazmaya zaman ayırdığınız için.
Yeni bir başlangıç yapmayı hiç düşünmedim çünkü birini tanımak çok zor geliyor bana. Sanıyorum ki ilk gün kü heyecanım artık kalmadığı için böyle bir yola başvuruyorum. Dediğiniz gibi duygularıma içgüdülerime sahip çıkıcam.

İki kisi ayni anda sevilmez.
Sevmedigin hangisiyse bul ve ayril, kimseyi enayi yerine koyma:KK14:

4 yıllık ilişkini bitirme zamanın gelmiş, ama bir başkası ile birlikte olmak için değil. bir başkasını düşünecek kadar umursamadığın için. iş yerindeki çocukla da olma kafanı dinle çünkü anladığım kadarıyla sevmiyorsun ikisini de...

Kusura bakma kardeş ama ne sevgilini seviyorsun ne de yenisini. Bir heves uğruna izzetinize zeval vermeyin. Ayni seyi sevgilin yapsa yani senin durumunda olsa ayril o serefsizden derdik degil mi ? Kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapmayin.

Tepeden tırnağa kadar haklısınız. Sadece yaşadığım ilişkide heyecanlamak istiyorum. Başka birinin beni beğenip heyecanlandırması hoşuma gitti demekki. Bunun tek sorumlusu bende değilimdir belki şımartılmamış ilgiye yoksun bırakılmışsam duygularımıda doğal karşılamaya başlarım

Herkesin begendigi fiziksel bir ozellik veya karakter vardir...
hicbiri olmasa dahi begenildigmizi bilmek ho birseydir, gunluk hayatta da "nasil olmus" diye fikir istedigimiz gibi...

Bu kisi hoslanacaginiz ozelliklere sahip olabilir, bunu yadirgamiyorum,

Ve onun tavri (bence biraz fazla israrci ama...) egonuzu da oksamis olabilir ve duygusalbirsey dusunmezken esegin aklina karpuz kabugu dusurmus gibi ilgisinden de etkilenmis olabilirsiniz,

ancak asil belirleyici kisim bundan sonra...

"Ben biriyle guzel sevgi saygi bagi olusturdum, ona yanlis yapmam" diyip bu yukarida saydigim anlik dusuncelerden iradenizle uzaklasabilmek sizin elinizde...

bunu yapmak yerine "elini tutmak istiyorum ama yapamam" dusunceleri sizi cikmaza goturur,

ya ayrilin ve o kisinin elini tutun,
ya da ama dediginiz seyi bir engelmis gibi degil, sizin asil sahiplendigniz neden olarak tanimlayip o kisiden uzak durun...

bence ilk kahve icme teklifinde oyle bir niyetinifarkettignizde ya reddetmeli ya da aa guzel olur x de gelcekti hepberaber keyifli vakit geciririz vb cumlelerle niywtini tam olarak bilmedigniz arkadasinizla hem guzel biraksam gecirmis hem de mesaji vermis olurdunuz...
Ustelik 4yillik bir iliskide bu tip seyleri nasil kacirirsiniz anlamiyorum...

sanirim flort etmeyi ozlemissiniz...
iliskinize heyecan katin, farkli birseyler yapin,
en basitinden surekli gittiginiz mekani degistirin farkli yerler kesfedin...

Öncelikle çok teşekkür ederim, zahmet edip bunca şeyi yazmaya zaman ayırdığınız için.
Yeni bir başlangıç yapmayı hiç düşünmedim çünkü birini tanımak çok zor geliyor bana. Sanıyorum ki ilk gün kü heyecanım artık kalmadığı için böyle bir yola başvuruyorum. Dediğiniz gibi duygularıma içgüdülerime sahip çıkıcam.

Tepeden tırnağa kadar haklısınız. Sadece yaşadığım ilişkide heyecanlamak istiyorum. Başka birinin beni beğenip heyecanlandırması hoşuma gitti demekki. Bunun tek sorumlusu bende değilimdir belki şımartılmamış ilgiye yoksun bırakılmışsam duygularımıda doğal karşılamaya başlarım

TEK SUÇ BENDE.:KK61: İŞYERİNDEKİ ÇOCUK İLİŞKİMİN OLDUĞUNU BİLMİYOR. SORMADI Kİ :/

Rica ederim. :)
Ama anladığım kadarıyla kafan çok karışık. Çünkü alıntıladığım mesajlara bir bakarsan, bir yazdığın bir diğerini tutmuyor. Ne yapacağını sen de bilmiyorsun.

Sevgilin ilgi göstermiyor mu artık sana? Gezmiyor musunuz, seni sevdiğini söylemiyor mu, aramıyor mu? Nedir durum?

Bir de onun ilişkin olduğunu sormaması hata ama senin olduğunu söylememen de bir hata. Hadi diyelim sevgilinle ayrılıp bu çocukla çıkmaya başladın. Mutlaka bir gün bir şekilde ortaya çıkar. O zaman belki bu çocuk da rahatsız olur, kendini aldatılmış hisseder.

Kendini dinlemeye zaman ayırman lazım. Otur kafanı topla gerçekten.

2 buçuk yıllık bi ilişkim var. İş yerimde çok iyi anlastiğım hatta sevgilimle oturup konusmuslugu olan bi erkek arkadaş vardi. Zamanla tavirlarinin farklı yöne kaydigini farkettim saf rolleri oynayıp bi şekilde soylettim duygularini. Terbiyesiz adam hala sinir olurum. derhal konuşmayı kestim. Erkek arkadaşıma hiç bişey belli etmedim.
Seven insan bence böyle yapar.

Son cumleniz...

Esini aldatan erkeklerin 'karim beni heyecanladirmiyor, ben de yaptigimi dogal karsilamaya basladim' mantigiyla ayni...

Onlara da 'madem esin seni heyecanlandirmiyor, aldatacagina ayril' deriz...

Cunku hayatinizdaki insani kusurlu ya da eksik goruyorsaniz ayrilmalisiniz.

Onun size gore kusurlu ya da eksik olmasi aklinizin baskalarina kaymasini hakli cikarmaz.

Bunu dogal karsilamak ihaneti mesrulastirir.

Birinin verdigi sevgi ve guven, digerinin hissettirdigi heyecan...

İkisine ayni anda sahip olmayi istemek hem sadakatsizlik hem de bencilliktir...

o zaman erkeklerin hanım bakımsız diyip aldatmasıyla aynı şey. hiç bi ilişkide heycan uzun süreli olmaz ki. ayrılın sevgiliniz de yoluna baksın

Bir insan sadece birini sevebilir. Eger ikinci birini seviyorsaniz ilkini sevmiyorsunuz demektir. Bence ayrilin gitsin daha fazla vaktini calmayin adamin...

Bir de erkeklere kızarız bahaneleri de hep vardır diye...

Arkadaşlar merhaba,
Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Onu seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum. İş yerinde hemen yanımda oturan çocuk benden hoşlandığını çok belli ediyor ve iş çıkışı kahve içmeye davet ediyor. Hali tavrı şakaları okdr tatlı ki çıkmazın içindeyim düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Diğer yandan ilişkimi düşünerek kendimi geri çekmeye çalışıyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyo ve duygularıma engel olamıyorum.
Çok kararsızım. Hergün tamam artık işyerinde konuşmcam desemde olmuyo. Beynimi kurcalıyo. Şeytan diyo elini tut ama yok yapamam.
Kendime kızarak ve ciddi anlamda utanarak fikirlerinizi bekliyorum. Offf

Yaslar kac canim? Sen ve iki erkegin?

Sekerim, sevgilinie artik asik degilsen, baska birinden heyecanlaniyorsan o iliskiyi surumenin bir alemi yok bence. Kalp carpintisi her zaman bulunmuyor cunku.

Hem kendine, hem sevgiline haksizlik yapma, ayril derim, kalbini carptiran kisiye git her zaman derim.

Aldatmak beyinde başlar diye demiyorum boşuna. Siz ilişkinize çoktaan noktayı koymuşsunuz. Uzatmanın alemi yok.

Back
X