Ben nasıl atlatıcam aldatılmanın acısını

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
Açık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.

Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?

Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci :KK43:

Cok zor atlatılıyor ama inan geciyor ..biraz zaman sadece.aldatan aldanır.bana bişey olmaz sana bişey olmaz ama unutma o asla mutlu olamaz.
Hiçbirsey yapmak gelmez içinden hatta boş oturmak bile gelmez sadece geri gelsin af dilesin diye beklersin.ancak o zaman yeniden doğar insan.
Ama bekleme şu ömründen akan zamanı ona harcama.sen dua et Allaha sarıl.gün gelicek ve inan böyle diyeceksin iyki gitmiş benden ..

Yaşadım ben de ex kocam evlıyken aldatmıs cnm,bebegım de var ve adam bosandıktan 7 ay sonra evlenmıs olcak metresımle ...nasıl?Beterın beterı var..Sen daha cok gencsın ...Hayatı erken tanıma fırsatı buldugun ıcın dua et,bir sure kabullenemezsın ...Olayı nerden nasıl ögrendın sen? Tanıdıgın mı kız da??
Geçen gün Nilgün Belgün vardı Hülya Avşar'ın programında ..Demıstı kı : ''Aldatılma acısı yasadıgım hıcbır acıyla kıyaslanamayacak kadar kötu ve agırdı''..Aynen katılıyorum,bundan daha agır bı acı yok yasamayan anlayamaz...
Ben ınanıyorum kı böyle ınsanlar sadece kendılerını kandırıyor..

Açık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.

Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?

Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci :KK43:
zaman herşeyin ilacı senin ezik olmanı gerektirecek bir durum yok

aldatan ezilsin büzülsün yaptığından utansın

Zor atlatılıyor kolay degil. Baştan kendini sürekli telkin et dönmesini bekleme benim dönmedi üç sene oldu eğer umutla bekliyor olsaydım sadece acımı uzatacaktım çok şükür şu an sevgi namına bişey kalmadı ama tabiki burukluk var yapacak birşey yok.

Yaşadım ben de ex kocam evlıyken aldatmıs cnm,bebegım de var ve adam bosandıktan 7 ay sonra evlenmıs olcak metresımle ...nasıl?Beterın beterı var..Sen daha cok gencsın ...Hayatı erken tanıma fırsatı buldugun ıcın dua et,bir sure kabullenemezsın ...Olayı nerden nasıl ögrendın sen? Tanıdıgın mı kız da??
Geçen gün Nilgün Belgün vardı Hülya Avşar'ın programında ..Demıstı kı : ''Aldatılma acısı yasadıgım hıcbır acıyla kıyaslanamayacak kadar kötu ve agırdı''..Aynen katılıyorum,bundan daha agır bı acı yok yasamayan anlayamaz...
Ben ınanıyorum kı böyle ınsanlar sadece kendılerını kandırıyor..
Allah sanada sabır versin canım. Şahsen tanıyodum oturup konuşmuşluğumuz yoktu. Onun akrabası zaten aynı eve girip çıkıyolardı.
Doğru söylemiş, gerçekten de öyle ben hala atlatamadım o benim ona aldığım gömlekle kızın yanına gidiyo

Zor atlatılıyor kolay degil. Baştan kendini sürekli telkin et dönmesini bekleme benim dönmedi üç sene oldu eğer umutla bekliyor olsaydım sadece acımı uzatacaktım çok şükür şu an sevgi namına bişey kalmadı ama tabiki burukluk var yapacak birşey yok.
Bende de sevgi yok nefret var kin var nasıl atlatıcam bilmiyorum

Nasıl kadınlar var yaf...beyin yerine saman dolumu...
olana da işte sana oluyor...
ama bu işteki tek masumsun,sakın fazla yıpratma kendini...
Normal bi ayrılık değildi üzülmemek için elimden geleni yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum yok olmuyo ben naptımda böyle oldu niye aldatıldım sürekli kendimi sorguluyorum

kimsenin yanına kalmaz birini mutsuz edip hayata devam etmek diye bir şey yok

şuan için öyle olsada dur bakalım dünya bu neler olur neler olur...

sen mutlu olmaya bak ... zamanla hafifler acın şunu unutma bir şeylerin bitişi yenişeylere gebe olabilir mutluluk belki senin kapını daimi çalıcak sabret bence

Sen niye kendini ezik buluyorsunki seni aldatan eziktir. Bu laf gerci az bile ona unutman cok zor ama mutlu gorunmek zorundasin hayatinin sonu degil sanmaki onlar simdi cok mutlu yuva yikanin yuvasi olmaz . Ama insallah sen cok mutlu olursun

X