- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi Milatolsun
-
Aynen öyleayrıca adı da milatolsun
yani son açtığı konuda da bu son olsun gibi bir anlamı vardı
oradan da cagristirdi
Aynen öyle
Çok yaşa emi ben de etiketliyim bir bakalım diyordum.Mune ablaya soralım nazarela olabilir mi acaba bu üye çok benziyor da.
Hayır değilse oturup bi kahve falan icsinler bence
Nazeralla neden yüzü yok yazamhaŞimdi gördüm nazarela hanımda 26 yaşında sizde öyle o da 9 aylık evliymiş sizde öyle benzerlikler artıyor..
Bnde biri hiç girmemiş 2 gündür biri de yeni açınca dank etti..Aaa ben de konunun ilk paragrafini okudum dedim kesin bu nazarela.
Beni salak yerine koydu dedi ya tamam dedim.
En son fake olduguna inananlar oldu artık size bişey yazmam dedi o yüzden ordan yazamaz artık...Nazeralla neden yüzü yok yazamha
Bnde biri hiç girmemiş 2 gündür biri de yeni açınca dank etti..
En son fake olduguna inananlar oldu artık size bişey yazmam dedi o yüzden ordan yazamaz artık...
Heee iyide derdi olmayan girip buraya sahte sahte Nasıl takılır cok sıkıcı olur çünkü ne bilim sureklı uyduracaklarEn son fake olduguna inananlar oldu artık size bişey yazmam dedi o yüzden ordan yazamaz artık...
Çünkü hep benzer konular açtı ama kimsenin tavsiyesine uymadı ve kendi sürekli bu son konum deyip durdu... Oda en son eşinin kandırmasıyla eve dönmüş tü ama kocası hakaret ler edip bileziğini almıştı kredi kartı borcu diye sonra görümceye verdiğini söylemişti galiba yanlış hatırlamıyorsamNazeralla neden yüzü yok yazamha
Herkes hayat hikayesini ezberlemişEvet o akımı da ben baslatmistim. Hikayesi yarım yamalak tutmamisti malesef. Ama yeni bir kisilikle karşımızda galiba
Psikolojik sorunları varsa anlamayan bir eş anlamayan bir aile varsa,destek almak için girer..Herkes bir degildir ki..Çaresizlikten.Heee iyide derdi olmayan girip buraya sahte sahte Nasıl takılır cok sıkıcı olur çünkü ne bilim sureklı uyduracaklar
Buda aynı konu bence o kadın bu kadın :) ve hıc akıllı degıl aynı seylerı yazmış insan degıstırırÇünkü hep benzer konular açtı ama kimsenin tavsiyesine uymadı ve kendi sürekli bu son konum deyip durdu... Oda en son eşinin kandırmasıyla eve dönmüş tü ama kocası hakaret ler edip bileziğini almıştı kredi kartı borcu diye sonra görümceye verdiğini söylemişti galiba yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?