Ben nasil bi adamla evlenmîşîm bu nasil bi cirkeflik

En son fake olduguna inananlar oldu artık size bişey yazmam dedi o yüzden ordan yazamaz artık...

Evet o akımı da ben baslatmistim. Hikayesi yarım yamalak tutmamisti malesef. Ama yeni bir kisilikle karşımızda galiba

En son fake olduguna inananlar oldu artık size bişey yazmam dedi o yüzden ordan yazamaz artık...
Heee iyide derdi olmayan girip buraya sahte sahte Nasıl takılır cok sıkıcı olur çünkü ne bilim sureklı uyduracaklar

Nazeralla neden yüzü yok yazamha
Çünkü hep benzer konular açtı ama kimsenin tavsiyesine uymadı ve kendi sürekli bu son konum deyip durdu... Oda en son eşinin kandırmasıyla eve dönmüş tü ama kocası hakaret ler edip bileziğini almıştı kredi kartı borcu diye sonra görümceye verdiğini söylemişti galiba yanlış hatırlamıyorsam

Heee iyide derdi olmayan girip buraya sahte sahte Nasıl takılır cok sıkıcı olur çünkü ne bilim sureklı uyduracaklar
Psikolojik sorunları varsa anlamayan bir eş anlamayan bir aile varsa,destek almak için girer..Herkes bir degildir ki..Çaresizlikten.

Buda aynı konu bence o kadın bu kadın :) ve hıc akıllı degıl aynı seylerı yazmış insan degıstırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…