Ben nasil bi adamla evlenmîşîm bu nasil bi cirkeflik

E ama saçma değil mi sence de ikidebir anasinin evine gidiyor ne hikmetse kocasida hergün geliyor. Böyle öküz koca gelir mi ?
Bende diyorum bu hamileler ne çekti böyle konuya bi bakıyorum hep kocalardan şikayetçiler hemde hamileler ee bir kişi bikaç konu açarsa tabi böyle olur...

Bende diyorum bu hamileler ne çekti böyle konuya bi bakıyorum hep kocalardan şikayetçiler hemde hamileler ee bir kişi bikaç konu açarsa tabi böyle olur...

Uf fanfirindo dünyanın en ormantik herifleri oluyolar. Sonra vay efendim kocam söyle. Bakalım napiyosunuz adamlara acabaa. Ben feminist değilim baştan söyleyim de :)

Hayatinda birinin olabilecegine %1 bile ihtimal vermiyorum ki canim ama olmaz diye bisey yok. Bence neye kizdigimi anlamadi ondan kopurdu
Erkekler hatalarını bastırmak için böyle yapar genelde inşallah öyle bir durum yoktur keşke insan gibi isteseydi başında böyle davranmasaydı bebiş var ama üzülmeyin aileniz de arkanızda madem öyle işte böyle siz de ona gösterirsiniz ihtiyacınız olmadığını

Bu erkeklere be oluyo böyle bu özgüveni nerden buluyorlar ne çöl ne çocuk ne eş umrunda adamların bunlara haddini bildirmek lazım

Uf fanfirindo dünyanın en ormantik herifleri oluyolar. Sonra vay efendim kocam söyle. Bakalım napiyosunuz adamlara acabaa. Ben feminist değilim baştan söyleyim de :)
En son evdeydi zaten kocasının yüzüne tükürmüştü şimdi annesinde olması lazım sanırım ..

Deme sakın kahvem ya yanlışlık olmasın...
Bu arada yeri değil ama elin nasıl oldu canım..İyi misin dün geceden beri..

Hahaha kiiiz çok iyiyim vallaha kanepe falan çektim dip köşe oh mis krem vermistiya baya rahatlatti Sağol canım.

keklendik ya la

Hahaha kiiiz çok iyiyim vallaha kanepe falan çektim dip köşe oh mis krem vermistiya baya rahatlatti Sağol canım.

keklendik ya la
Ohh canım geçmiş olsun cok sevindim ya.Ayyy maşallah de kahvem Kanepe falan dikkat et...Dün akşam kızla uğraşmaktan pek yazamadım ama merak ettim canım..Doktor da pek bi konuşkandı senin dimi..Ne anlatmıştıSevindim kuzum geçmiş olsun çok..
Ya kek falan deme ama kahvem

Dersi bıraktımm.Aradaki farklarla ilgileniyorumm..Biri önlisans mezunu öbürüde önlisans..Biri afyonlu Öbürü de yakın bir il Isparta fazla uzağa gitmiş olamazdı zaten

Dersi bıraktımm.Aradaki farklarla ilgileniyorumm..Biri önlisans mezunu öbürüde önlisans..Biri afyonlu Öbürü de yakın bir il Isparta fazla uzağa gitmiş olamazdı zaten

Hahahaha koptum ay çok yaşa. Eşim de diyor destur o ne biçim gülme. Konuşma len sus dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…