Ben nasil bi adamla evlenmîşîm bu nasil bi cirkeflik

Canım ondan sana koca olmaz önceden de söyledik..8 haftalık da hamilesin...Sana bunları yapan koca sanırım önceden de yapıyordur,buna rağmen annenin evine gitmek yerine şimdiye kadarda ilişkiye devam kocanla.Tezat gördüm seni..Sürekli annenin evine gidip geliyorsun.O adam seni takmaz artık diye söylemedik mi?Eşin baştan beri istemiyordu o çocugu zaten seni de istemiyordu..En başta eşinde iş yok..Lütfen geri dönme artık o çocuğa yazık..

Nefret ediyorum sinirlenince içindeki bütün pisliği ortaya döken erkeklerden kocalardan nisanlilardan. Terbiyesiz yüzünüze nasıl bakacak tekrar bunu da düşünmüyor. Haksız olduğunuz en en ufak nokta yok. Bunun üzerine dönerseniz daha neler diyecek size bir düşünün?

ohaa diyorum ya!!! nasil bir adam bu.. biz nazarela ya kizdik hamile.hamile cekme bunlari diye..esiniz onun kocasini da asmis...kesinlikle ama kesinlikle.bosanin. bilezik meselesini de bildiginizi belli edin.. asla ama asla donmeyin o adama

Sana vurarak elindeki bileziği alan erkek kılıklı embesilin tek sorunu ablasına vermesi mi bileziği ?Bilezik için vurmAsı, bu hakaretler çok üzücü çok hemde :(

Allah hakkını alsın onlardan.

Başka başka ne yalanları var ki netimi yakaladın da whatsap a o resmi yazıyı koydun demiş Allah ıslah eylesin o adamı

Canım ondan sana koca olmaz önceden de söyledik..8 haftalık da hamilesin...Sana bunları yapan koca sanırım önceden de yapıyordur,buna rağmen annenin evine gitmek yerine şimdiye kadarda ilişkiye devam kocanla.Tezat gördüm seni..Sürekli annenin evine gidip geliyorsun.O adam seni takmaz artık diye söylemedik mi?Eşin baştan beri istemiyordu o çocugu zaten seni de istemiyordu..En başta eşinde iş yok..Lütfen geri dönme artık o çocuğa yazık..
Canim karistirdin sanirim benim bu ikinci konum . Bana kimse daha once bisey,demedi bende daha,once konu acmadim iyi okudun mu ki acaba bem mi yanlis,anladim.

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Bu adamın hayatında başkası var da onu anladınız sanıp üste çıkmaya çalışıyor olmasın? Biraz öyle gibi duruyor hareketleri.
Hayatinda birinin olabilecegine %1 bile ihtimal vermiyorum ki canim ama olmaz diye bisey yok. Bence neye kizdigimi anlamadi ondan kopurdu

Evet insan sanıyoz mutlu olcaz sanıyoz ee kavun degılkı koklayıp alalım içinden çürüklerde cıkıyo.hiç kimse içn kendını uzmeye degmiyo helekı adam sandıgımız karakter yoksunları içn

Arkadaslar uc gun once esim benim bitane bilezigimi zorla almisti . Yani guzellikle isteyerek falan degil derdini skntisini anlatara degil baya zorla... borcum var diyerek almis kredi kartini kapattigini soylemisti.
Sonrasinda ben de sorun etmedim depresyonda oldugunu zor gunler atlattigini dusunup uzerine gitmemistim. (Onceki konumda da bahsetmistim depresyonda oldugundan)
Herneyse iki gundur iyiydik benim cabalarimla biraz mutluyduk ki bilezigimi satip ablasina gonderdigini ogrendim whatsap konusmalarindan gizlice.
Bana yalan soyledigi icin zoruma gitti
Ben hamileyim bana vurarak aldigi icin zoruma gitti.
Birde salak yerine koyulmus hissettim kendimi.
Benden guzelce isteseydi ben verirdim zaten.
Herneyse ablasi zor durumdaymis ona,gondermis ablasi da whatsaptan tesekkur etmis sen olmasan,napardik ablam sagol yazmis.

Hic bildigimi belli etmedim okudugumu gordugumu belli etmedim sonra zaten hemen sildi konusmalarini ben gormeyeyim diye.

Ben biraz bildigimi bilsin salak yerine koymasin diyerek whatsaptaki resmimi degistirip ""kimsenin hakki kimsede kalmaz Allah buyuktur"" yazili bi resim koydum . Hemen beni aradi ne oldu neden boyle bisey koydun dedi soylemedim yok bisey hosuma gitti koydum dedim (soylemedim cunku hala takip etmek istiyorum whatsaptan) anlamasini istemedim. Bisey yok uzerime gelme dedim . Baska da bisey demedim
Acti agzini bana hayatimda duymadigim hakaretler etti

Sen o..... sun. Sen adisin. S... git annenin evine.. birdaha,donme. O b... suratini gormek istemiyorum. Seninle evlendigim gun keske ayaklarim kopsaydi da evlenmeseydim senden nefret ediyorum.
Ortada hicbisey yokken kavga cikariyosun. Senin gibi kariya,lanet olsun. Annenin evine gidiyosun geri donuyosun (bikez kus gitmistim) cunku sen acsin yaninda suan hangi adam var kim var yaninda gerizekali mal okuz sen insan,misin insan olsan,soeunun ne oldugunu soylersin adi serefsiz dedi aksam seni evde gormek istemiyorum dedi bende dedimki basil laflar sayiyorsun daha neye kirildigimdan bile haberin yok nasil yuzume bakacaksin dedim senin yuzunu gormek istemiyorum dedi ve yuzume kapatti.

Ben şoka girdim duyduklarim karaisinda. Bunca lafi ben kavgada dusmanima soyleyemezdim inanamadim annemi aradim anlattim. Annemde bu laflarin uzerine hala o evde kalirsan sen salaksin dedi sonra hazirlandim ciktim annemin evine geldim . Simdide msj atmis neyimi yakaladin da sen whatsapa oyle bi resim koydun sen o hakaretlerin hepsini hakettin yazmis. Ne yapmaya calisiyosin amacin ne yazmis.

Nasil bi adamla evliyim ben nasil bir cirkefliktir bu

Siddet gormus ve gasp edilmissin. Üstelik hamileyken.

Ve bunları hazmedip hakaretlerine mi takildin?

Kuvvetle muhtemel barisacaksin. O yuzden sivri cümleler kurmam.

Esin gayet edepsizce davranmis. Hatasini bildigi icin tepkisi boyle olmus.

Umuyorum bebek dogmadan en doğru sekilde olur hayatiniz.

Arkadaslar uc gun once esim benim bitane bilezigimi zorla almisti . Yani guzellikle isteyerek falan degil derdini skntisini anlatara degil baya zorla... borcum var diyerek almis kredi kartini kapattigini soylemisti.
Sonrasinda ben de sorun etmedim depresyonda oldugunu zor gunler atlattigini dusunup uzerine gitmemistim. (Onceki konumda da bahsetmistim depresyonda oldugundan)
Herneyse iki gundur iyiydik benim cabalarimla biraz mutluyduk ki bilezigimi satip ablasina gonderdigini ogrendim whatsap konusmalarindan gizlice.
Bana yalan soyledigi icin zoruma gitti
Ben hamileyim bana vurarak aldigi icin zoruma gitti.
Birde salak yerine koyulmus hissettim kendimi.
Benden guzelce isteseydi ben verirdim zaten.
Herneyse ablasi zor durumdaymis ona,gondermis ablasi da whatsaptan tesekkur etmis sen olmasan,napardik ablam sagol yazmis.

Hic bildigimi belli etmedim okudugumu gordugumu belli etmedim sonra zaten hemen sildi konusmalarini ben gormeyeyim diye.

Ben biraz bildigimi bilsin salak yerine koymasin diyerek whatsaptaki resmimi degistirip ""kimsenin hakki kimsede kalmaz Allah buyuktur"" yazili bi resim koydum . Hemen beni aradi ne oldu neden boyle bisey koydun dedi soylemedim yok bisey hosuma gitti koydum dedim (soylemedim cunku hala takip etmek istiyorum whatsaptan) anlamasini istemedim. Bisey yok uzerime gelme dedim . Baska da bisey demedim
Acti agzini bana hayatimda duymadigim hakaretler etti

Sen o..... sun. Sen adisin. S... git annenin evine.. birdaha,donme. O b... suratini gormek istemiyorum. Seninle evlendigim gun keske ayaklarim kopsaydi da evlenmeseydim senden nefret ediyorum.
Ortada hicbisey yokken kavga cikariyosun. Senin gibi kariya,lanet olsun. Annenin evine gidiyosun geri donuyosun (bikez kus gitmistim) cunku sen acsin yaninda suan hangi adam var kim var yaninda gerizekali mal okuz sen insan,misin insan olsan,soeunun ne oldugunu soylersin adi serefsiz dedi aksam seni evde gormek istemiyorum dedi bende dedimki basil laflar sayiyorsun daha neye kirildigimdan bile haberin yok nasil yuzume bakacaksin dedim senin yuzunu gormek istemiyorum dedi ve yuzume kapatti.

Ben şoka girdim duyduklarim karaisinda. Bunca lafi ben kavgada dusmanima soyleyemezdim inanamadim annemi aradim anlattim. Annemde bu laflarin uzerine hala o evde kalirsan sen salaksin dedi sonra hazirlandim ciktim annemin evine geldim . Simdide msj atmis neyimi yakaladin da sen whatsapa oyle bi resim koydun sen o hakaretlerin hepsini hakettin yazmis. Ne yapmaya calisiyosin amacin ne yazmis.

Nasil bi adamla evliyim ben nasil bir cirkefliktir bu

Zeytinyağı gibi üste çıkmak istemiş.

Canim karistirdin sanirim benim bu ikinci konum . Bana kimse daha once bisey,demedi bende daha,once konu acmadim iyi okudun mu ki acaba bem mi yanlis,anladim.
Evet böyle bir bayan vardı annesinin evine gidip gelen,whatsapptan eşini takibe alan,eşinden küfür yiyen,bileziklerini kaptıran,görümcesinden yana dertli olan,sizin gibi 8 haftalık hamile olan,ve 2 gün önce size bişey yazmayacagım artık diyip hesabını kullanmayan kişiyle karıştırdım sanırım sizde dün açmışsınız hesabınızı..2. üyeliğiniz oldugunu düşünüyorum..Çünkü o yazan kişinin artık yüzü yok o hesaptan yazmaya..

Kendine beddua ettiginde, "amin" keşke kirilsaydi deseymissin. Asil kendisi adi serefsiz.
Bi insan namusuna boyle kufur eder mi? Kendi namusuzlugundan gelen birsey olsa gerek.

Back
X