- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
İçime su serptiniz Allah razi olsun.Bu konularda cok hassasim içim icimi yiyor yorumunuz iyi geldiYaptığınız bir şey yok, yüklenmeyin bu kadar kendinize.
Sinirlenmişsiniz, tepki vermişsiniz istemsiz ve canını yakmamışsınız.
Problem yok yani.
Yaa gerçekten nefretlikler biz baska bir konudan tartismistik şimdi de benim hergun actigim supurge sorun oldu kucuk bebegim var surekli yerlerde birde iftira atiyorlar sabahin 7 sinde aciyormusum cocugu sabah 8.30 da uyanan anne bunu nasil yapabilir acaba?Rahat rahat konusamaz olduk ev bide cok ses geciriyor Allahtan tasinacagimiz ev 1. Kat alt katta her adimimizi dinleyen olmayacak,inş. Bu sefer İyi insanlara denk geliriz.Size de çok gecmis olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsinAyy canım çok iyi anlıyorum seni bir sene oturduk kirada bi ev evde gel bide bana sor ne çektiğimi yürüsem sus gülsem sus ne misafir gelebilirdi ne bi arkadaşım evliliğin ilk yılını burnumdan getirdiler eşime dedim bana dağ başında olsa ev bul o sinirle gittik ev aldık çok şükür ama ne beddualar et onlara beş gün çabucak geçer bebişin için de benimde oğlu 2,5 yaşında ben de kızıyorum arada insan bunalıyor olmasa iyiymiş ama olmuş sen de can açılıya vurmamışsındır Emin'im
Ahh birlikte uyuyoruz zaten ablasi her gece koyun koyuna:) bu gece gozume uyku girmiyor ama cok stresliyim cok.5 gün 5 yil gibi vallahi.Benim icin dua edin yorumunuz icin cok tesekkur ederimO zaman bu gece sabaha kadar koynunuzda uyutun opun koklayın affettirin kendinizi prensese
Evet katiliyorum zaten iki gundur surekli kendimi sorguluyorum.Artik esim ve annemi de uyarmaya basladim cocukla surekli oynuyorlar guldurmeye calisiyorlargündüz ananesi aksam babasi kizim oyle bi haldeki hic sakin durmak istemiyor kucagima aliyorum yere inmek istiyor yere koyuyorum yok kaldir yurut sonra eglendir vallahi canimiz cikiyor.Bu gece ikisinede kizdim yeter biraz sakin olun sürekli eğlendirmek zorunda misiniz dedim.Kizimi da her bagırisinda ciddi bir sekilde uyardim gozumun icine icine saskin saskin bakti.Yok artik bundan sonra ipleri elime alicam hem onun hem de benim iyiligim icin bazi seyler degismeliYani canını acıtmamışsın sonuçta , vurmana değil ama büyütmedeki hatalarına odaklanabilirsin. El bebek gül bebek büyütmenin ne kızına ne sana faydası olur mu bilmiyorum. Yani “yok “ u bilmeli çocuk , ağlayarak istediğini yaptırma olayı zaten başlı başına ikiniz için de çok kötü...
Bu noktaya tekrar gelmek istemiyorsan büyütürken yaptığın hataları gözden geçirmelisin nacizane fikrim. Bu şekilde sinirlerinle başa çıkmak çok daha zor olur çünkü.
Rabbim ferahlığa çıkarsın inşaallah.kendini bu kadar üzme canım.canı yandığından değil kizmandan dolayı ağlamistir minik.unutur annesi unutur.mutlu huzurlu olun inşaallahAhh birlikte uyuyoruz zaten ablasi her gece koyun koyuna:) bu gece gozume uyku girmiyor ama cok stresliyim cok.5 gün 5 yil gibi vallahi.Benim icin dua edin yorumunuz icin cok tesekkur ederim
Doğrusu nasıldır bilmiyorum tabi , kızmak da değil sanki. Birşey hayır sa hayırdır. Ağlasa da ağlamasa da bu sonuç değişmezse ağlamaz gibi. Katılır mısın fikirlerine bilmiyorum ama Adem Güneş çocukların bu kriz dönemlerinde hayırda ısrarcı olup , sevgide yoğunlaşmayı öneriyordu. Hayır dediğinde ağlarsa ona sarılıp sakinleşene kadar yanında durabilirsin belki. Zamanla öğrenir senin fikrinin değişmeyeceğini. Ama tabiki eşin ve annenin de bu süreci baltalamaması lazım. Allah kolaylık versinEvet katiliyorum zaten iki gundur surekli kendimi sorguluyorum.Artik esim ve annemi de uyarmaya basladim cocukla surekli oynuyorlar guldurmeye calisiyorlargündüz ananesi aksam babasi kizim oyle bi haldeki hic sakin durmak istemiyor kucagima aliyorum yere inmek istiyor yere koyuyorum yok kaldir yurut sonra eglendir vallahi canimiz cikiyor.Bu gece ikisinede kizdim yeter biraz sakin olun sürekli eğlendirmek zorunda misiniz dedim.Kizimi da her bagırisinda ciddi bir sekilde uyardim gozumun icine icine saskin saskin bakti.Yok artik bundan sonra ipleri elime alicam hem onun hem de benim iyiligim icin bazi seyler degismeli
Ay bayiliyorum bu çocuklarin enteresan laflarina :) işiniz zor o üç kalp nasıl tamir edilir :)Üzülme. . Oğlum da uyumak istemedi az önce ki 2 saattir uğraşıyordum en sonunda gina geldi uyu artık okulun var dedim biraz sert bi şekilde. " üç kalbim var üçünü de kirdin" dedi. . Çocuk büyütmek zor ama bizde İnsanız fevri cikislarimiz olabilir. Şimdiden üç kalbin üçünü de nasıl duzelticem onu düşünüyorum :)
Ay bayiliyorum bu çocuklarin enteresan laflarina :) işiniz zor o üç kalp nasıl tamir edilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?