- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Sevgili KK kadınları,çok ama çok pişmanım.Ah ben marta dönebilseydim şu an acı çeken o olurdu,ben değil.Sizce bahsetmiştim c2den tanıştığım kişiyi,sevgili yapınca beni bıraktı ve bana bunu açıklama gereği bile duymadı.Ben sordum,neden böyle davranıyorsun biri mi var diye?(o ara inanılmaz ilgisizdi,sadece iyi geceler ve günaydın yazıyordu.Son görülmesi hep 4 falan oluyordu.)Sonra ben dayanamayıp mesaj attım,o kadar umursamaz şekilde cevap verdi ki.Hatta mesajı gördükten 1-2 saat sonra cevap verdi.Kendimi çok kötü hissediyorum,bu kadar değersizmişim demek ki gözünde.Kendimi toplamak istiyorum ama bana bu yaptıklarını düşününce sinirim bozuluyor.Bu yaptıklarını hiç hak etmedim.Martta ben onu bırakacaktım ama o ağlamaklı olunca kıyamadım,oysaki o sevgili yapınca bir açıklama gereği bile duymadan sildi beni.Kendimi aptal gibi hissediyorum,onun yüzünden çektiğim mide ağrılarına,ağladığım günlere,bütünlemeye kalan derslerime üzülüyorum.Ne yapmalıyım toparlanmak için?şeytan diyor ara saydır,diğer tarafım sana yakışmaz diyor.Toparlanmak için ne yapmalıyım?