Ben Nasıl Bu Hallere Düştüm?

Genelde baba sevgisini yeterince hissetmeyenler ilgi acligi cekermis. Sevgi kirintilariyla yetinmek, hic gormediginiz birinin sanal ilgisine kapilmak yerine gercrk hayata odaklanmak daha mantikli. Sanal ortamda cogi sey sahtedir. Buyuk bir hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Daha fazla kapilmadan bu donguden cikmak en mantiklisi.
Babamdan ilgi görmediğim doğru.Pek konuşmayız bile.Belki bundan bilmiyorum.

Bir gün iki gün ağlarsın karşına biri çıkar Allaha şükredersin meğer kaybetmemişsindir gidenleri kurtulmuşsundur.

Dua et canım hakkında hayırlısı olmuş. Bu gibi karaktersizle ilişkiniz ilerlese kucağında çocukla kalsan daha mi iyiydi erken göstermiş karaktersizliğini. Rabbim icine ferahlık versin karşına güzel temiz insanlar çıkarsın inşallah.
İnşallah iyi olacağım ve karşıma da beni seven biri çıkacak ,çok teşekkür ederim temennileriniz için🤗🤗🤗

Alttan alarakmi konustu.mesajda saydirin
Farklı şehirlerdeyken benimle ilgilenemeyeceğini,asla eskisi gibi olamayacağımızı,2 haftadan beri sevgilisinin olduğunu ,artık yanındakilere vakit ayırmak istediğini söyledi.Konuşmalarımıza asla dokunmayacağını falan söyledi.

Babamdan ilgi görmediğim doğru.Pek konuşmayız bile.Belki bundan bilmiyorum.
Buyuk olasilik ondan. Sevgi kirintilariyla yetinmek istemen de ondan. Bunu coznen lazim once. Yoksa karsina hep boyle tipkerin cikmasina izin verirsin. Bir psikologa git bence. Bilincaltindaki bu durumla ilgili muhtemelen.

Nedense sanal mecralardan tanışma olaylarına buz gibi soğuğum.
Karşımdakine pek güvenemem gibi geliyor; hele o tarz, belli bir arayış için kullanılan sitelerden, uygulamalardan tanışıldıysa.
Orada bulunanların hepsi arayış içinde olmuyor,kimi can sıkıntısından,kimi hayattan bunaldığından konuşma isteğiyle orada bulunuyor.

Buyuk olasilik ondan. Sevgi kirintilariyla yetinmek istemen de ondan. Bunu coznen lazim once. Yoksa karsina hep boyle tipkerin cikmasina izin verirsin. Bir psikologa git bence. Bilincaltindaki bu durumla ilgili muhtemelen.
Babamın davranışları,sözleri beni çok etkiledi.En küçük bir sevgi kırıntısına tutunmak istiyorum.Biri beni çok sevsin,sımsıkı sarılsın istiyorum.Hiç annemin de bana sımsıkı sarıldığını hatırlamıyorum.

Evet,bitirme şekli çok zoruma gitti.Ben değiştim ya değiştim,artık etrafımdakilere vakit ayırıyorum dedi.Sanaldan uzak duruyorum dedi,1 yıl konuştuk o zaman sanal değildim,ne zaman sevgili buldu o zaman sanal oldum

Ciddi bir şeylere adım atmadan gerçek yüzünü görmeniz iyi olmuş. İnşallah çabuk unutur yolunuza bakarsınız...

Hiç görmediğiniz , internetten sanal sevgilinize bu derece üzülmeniz bence normal değil.
Ha görmüş olsanız da normal değil.
Çok yalnızlıktan sanırım bu haldediniz.
Ben yerinizde olsam acilen bir iş edinirdim. Çünkü bu şekilde bence çok kötü görünüyorsunuz.
Çok kötü görünüp görünmediğimi bilmiyorum ama onun varlığına alışmıştım ve hiç beni b
Hiç görmediğiniz , internetten sanal sevgilinize bu derece üzülmeniz bence normal değil.
Ha görmüş olsanız da normal değil.
Çok yalnızlıktan sanırım bu haldediniz.
Ben yerinizde olsam acilen bir iş edinirdim. Çünkü bu şekilde bence çok kötü görünüyorsunuz.
Çok kötü görünüp görünmediğimi bilmiyorum,sadece ona çok alışmıştım ve beni bırakabileceğini hiç düşünmemiştim,ben bırakmaya çalıştığımda hep yalvardı,ağladı.Uzakta olsak yanındakileri benden daha mı çok seviyorsun dedi.

Sana bi abla olarak cemkirmemek için önce yaşına baktım 21 yazıryodu. Hani cok kucuk de degilsin ama bu neyin kafasi.
C2 den tanıştığın biri için hele ki başkası için seni bırakmış biri için bu kadar derbeder olmaya ne gerek var.gencecik kizsin önüne bak. Tamam 2 gun ağla içini boşalt gözünün yaşını sil kalk ayağa. Bu ne böyle 3 cocuguyla ortada kalmış gibi
c2 ne ola ki :)

Sana bi abla olarak cemkirmemek için önce yaşına baktım 21 yazıryodu. Hani cok kucuk de degilsin ama bu neyin kafasi.
C2 den tanıştığın biri için hele ki başkası için seni bırakmış biri için bu kadar derbeder olmaya ne gerek var.gencecik kizsin önüne bak. Tamam 2 gun ağla içini boşalt gözünün yaşını sil kalk ayağa. Bu ne böyle 3 cocuguyla ortada kalmış gibi
C 2 ne cnım

Back
X