Ben Nasıl Bu Hallere Düştüm?

Hiç görmediğiniz , internetten sanal sevgilinize bu derece üzülmeniz bence normal değil.
Ha görmüş olsanız da normal değil.
Çok yalnızlıktan sanırım bu haldediniz.
Ben yerinizde olsam acilen bir iş edinirdim. Çünkü bu şekilde bence çok kötü görünüyorsunuz.
Bunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama onun ilgisi çok hoşuma gidiyordu.O ilgiyi kaybetmek zoruma gitti.

Sanal sevgilinin sevgisi de sanal iste, adı ustunde. Bunun icin de aglamayip, hayati kendine zindan etmek ne kadar normal sizce?

Düştüğünüz falan yok kim terk edilmedi ki .. benimde bir yıl peşimde koşan ayrılmamam için ağlayan sevgilim vardı kıyamadığım, hiç beklemediğim bir anda o beni terk etti. Ama yaşadığım hırstı iki üç güne geçti . Sizinde geçmesi gerekir uzaktan birine aşık olamazsınız. Olmadı sayın biraz üzülün sinriniz geçince geçer

Muhtemelen onun ilgisi vs değil de bitirme şekli sizde hırs yapmış. Bu da ancak zamanla geçer. Yapabiliyorsan içindekileri saydır ve bir daha iletişim kurma hiçbir şekilde.

Muhtemelen onun ilgisi vs değil de bitirme şekli sizde hırs yapmış. Bu da ancak zamanla geçer. Yapabiliyorsan içindekileri saydır ve bir daha iletişim kurma hiçbir şekilde.
Evet,bitirme şekli çok zoruma gitti.Ben değiştim ya değiştim,artık etrafımdakilere vakit ayırıyorum dedi.Sanaldan uzak duruyorum dedi,1 yıl konuştuk o zaman sanal değildim,ne zaman sevgili buldu o zaman sanal oldum

Düştüğünüz falan yok kim terk edilmedi ki .. benimde bir yıl peşimde koşan ayrılmamam için ağlayan sevgilim vardı kıyamadığım, hiç beklemediğim bir anda o beni terk etti. Ama yaşadığım hırstı iki üç güne geçti . Sizinde geçmesi gerekir uzaktan birine aşık olamazsınız. Olmadı sayın biraz üzülün sinriniz geçince geçer
Geçecek benimde bu halim nasılsa ama olabildiğince çabuk olmasını istiyorum bunun.

Sanal sevgilinin sevgisi de sanal iste, adı ustunde. Bunun icin de aglamayip, hayati kendine zindan etmek ne kadar normal sizce?
Sorun şu ki ben onu hiçbir zaman sanal olarak görmedim,hep yanımda gibiydi sanki.Ailemden daha çok onunla konuştum,onunla güldüm.

Nedense sanal mecralardan tanışma olaylarına buz gibi soğuğum.
Karşımdakine pek güvenemem gibi geliyor; hele o tarz, belli bir arayış için kullanılan sitelerden, uygulamalardan tanışıldıysa.

Bir gün iki gün ağlarsın karşına biri çıkar Allaha şükredersin meğer kaybetmemişsindir gidenleri kurtulmuşsundur.

Dua et canım hakkında hayırlısı olmuş. Bu gibi karaktersizle ilişkiniz ilerlese kucağında çocukla kalsan daha mi iyiydi erken göstermiş karaktersizliğini. Rabbim icine ferahlık versin karşına güzel temiz insanlar çıkarsın inşallah.

Hayatımda ilk kez birinin bu derece ilgisini hissettim,ondan bu kadar etkilenişim.
Hayatımda ilk kez birinin bu derece ilgisini hissettim,ondan bu kadar etkilenişim.
Genelde baba sevgisini yeterince hissetmeyenler ilgi acligi cekermis. Sevgi kirintilariyla yetinmek, hic gormediginiz birinin sanal ilgisine kapilmak yerine gercrk hayata odaklanmak daha mantikli. Sanal ortamda cogi sey sahtedir. Buyuk bir hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Daha fazla kapilmadan bu donguden cikmak en mantiklisi.

Annesinin,yengesinin numarası bile ben de vardı.İnstagram hesabı falan hep vardı bende.Güvendim

Fark ettiysen halen telefon numarası ve instagram hesap şifresinden felan bahsediyorsun :D Size online, offline ilişkilerinizde mutluluklar diliyorum ...

Bu arada yaşınızı da öğrenebilir miyim ?

Back
X