Ay canım benim ya tek derdin bu olsun.
Geçen gün düğüne gittik aynı sizin durumunuzdaydı. Hatta bence kız 1.52 anca vardı. Ama gelin damat ama o kadar şirinlerdi, o kadar tatlılardı ki kimsenin boyu dert ettiğini sanmıyorum. Hem canım düğünün başında giyersin bi platform ayakkabı, ilerleyen zamanlarda değiştirir, rahat bir ayakkabı giyersin.. Onlar da öyle yaptı.. Napalım yani sevgilin uzun diye dans etmeyecek misiniz ? Hem boyun o kadar da kısa değil. 10 cm bile giysen topuğukluyu 1.68 olursun ki o da gayet yeterli. Dert etme kendine. Bence çok şirin oluyor.
Mutluluklar dilerim..
kızlarr zten çok çok şükrediyorum allaha en büyük derdim bu olsunda yine de insanın aklına takılıyo.
yapamıcam gibi geliyo o platformları giycem diyede düşüp daha da rezil olmak istemiyorummmm.
dolgu topuk fln giyersen, yani düğününde olsun kınanda olsun doğru ayakkabı seçersen boyun olur sana 1.72 - 1.73. sonra gelin saçınıda şöyle yukardan toplancak bişey yaptırırsan duvağının baş kısmıda tüllü müllü kabarık bişey olur, başının ön tarafından tutturtursan bu iş tamam..fark kapanır gider.
zaten siz mutlu olun da gerisi önemli değil, mutluluklar canım :))
Daha önce hiç dans etmediniz mi ?
Dans ederken fotoğraf falan varsa bi bak komik görünüyo musunuz diye
Al düğünden 1 ay falan önce bir ayakkabı. Giy evde giyebildiğin kadar. Alışmış olursun. 5 dakika dayansan yeter düğünde.
canım kapalıyım ben ama işte topukla halledicem inş o platformların üstünde yürümeye alışırım bi an öncee
O platformlu ayakkabılarla yürümek zannettiğin gibi zor değil,ayakkabının ön tarafı da yüksek olduğu için gayet de rahat.Ha ben görüntüsünü hiç sevmem ama ben de giydim mi düğünlerde falan giydimhiç tarzım olmamasına rağmen
canım ben kendime hiç almadım platform ayakkabı bi kaç kez almak istedim ayakkabıcıda denedim ama hiç ama hiç rahat edemedim. belki ayakkabının kalitesinden falandı bilmiyorum ama iyice araştırmam lazımm. en azından 15 20 cm bişey giymem lazımm
20 mi??? yok canım daha neler benim o düğünlerde giydiğim 15 cm ydi galiba ama fotoğraflara bakıyorum da deve gibi olmuşum puhaha en uzun boylu benimSen de o kadar abartma yani.Sen kadınsın zaten erkekten kısa olman gerekir.Ve mutlaka ayakkabını kapatacak uzunlukta bir etek giymen lazım ,o ayakkabılar hiç güzel durmuyo bence.Hani düğünde gelinlik kapatır zaten de nişan kıyafetin de uzun olsun.
kapalı olduğum için mutlaka uzun olur zaten canımm . 15 cm giysem 11 cm falan fark kalır arada oda iyidir dimi .
ama hala gözümde canlandırırken kendimi hani şu küçük kızlar babalarıyla danseder ya öyle görüyorummm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?