Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Abime tepki verince şiddet görüyorum hemde bu yaşımda küfür şiddet, annem de böyle yaptığı halde biz aileyiz özür dile diyor , Anadolu kafası , kadın dediğin ezilir

Merak etmeyin o çocuğun ahı da aheste aheste çıkar.
Ay birde açık açık yazmışsınız zerre pişmanlık yok.

Yahu konu sahibi, emoji skorunuz yanlış hatırlamıyorsam eğer, manolyayı bile geçerek kk nın en eksili skoru oldu.

Durum böyleyken , herkes size haksız derken, gerçekten hiç mi durup acaba demiyorsunuz?? :KK51:
Acaba lugatında yok. Haksız da olduğu gibi

daha önce bir konuda nevrotik kişilik bozukluğunuz olduğunu söylemişsiniz
şimdi anladım neden hayata böyle baktığınızı
bazı şeyleri anlamak için zamana ihiyacınız var
bu süreçte insanları yıpratmamaya çalışın ki sonra yüzlerine bakacak haliniz kalsın
Ben anlayamadım hayata nasıl bakıyorum ve neyi düzeltmem gerekiyor?

Yahu konu sahibi, emoji skorunuz yanlış hatırlamıyorsam eğer, manolyayı bile geçerek kk nın en eksili skoru oldu.

Durum böyleyken , herkes size haksız derken, gerçekten hiç mi durup acaba demiyorsunuz?? :KK51:
O kadar da bdv hafıza egzersizi yapıyorum ama manolya silinmiş beynimden. Kimdi o ?

Ne yapmamı istiyorsunuz hanımefendi , eksi verip durmuşsunuz , yazdım çocukla derdim yok diyorum , konuyu silmemi istiyorsanız şikayet edin anlayamadım sizin ve diğerlerinin derdini gerçekten

Nevrotik kişilik özellikleri nelerdir?

Nevrotik güvensizlik, kaygı, huzursuzluk, nefret, odaklanamamak, plansızlık gibi belirtilerle ortaya çıkan bir duygu durum bozukluğudur. Nevrotik eğilimler her insanda olabilir. İşlevsel ve psikolojik belirtilerle ortaya çıkan nevrotik bozukluk hem duygu hem de davranış bozukluğunu kapsar.

araştırdım neymiş diye bu çıktı ve konu cuk diye oturdu. boşuna sinirlenmeyin arkadaşlar konu sahibinin aslında mazereti var , kendisi yazmış hasta olduğunu ben yeni gördüm bu bilgiyi . abisi nasıl hastaysa anormal kararlar veriyorsa konu sahibide rahatsız bu şekilde tepki veriyor o yüzden böyle düşünüyor
dilerim herşey yoluna girer ben şuan sizin çocuğunuz içinde endişeliyim
Çocuğum için endişeliyim yazıp neden beni üzüyorsunuz ? !

Simdi sana tüh kaka diyecegim seni yetiskin biri gibi degerlendirsem, ama senin de o 6 yasindaki yarali cocuktan hicbir farkin yok. Bunu seni kirmak icin yazmiyorum. Senin de ailenin sevgisine ihtiyacin var. Onlar ama seni yetiskin bir birey olarak görüyorlar artik. Belkide kendi kararlarinin sonuclari bunlar bilemiyorum. Size tavsiyelerim:
Ne kadar da hissiyatiniz 6 yasindaki bir cocuk gibiysede, yetiskin bir birey olarak profesyonel destek almayi düsünün. Cocukla annenizin ilgisi ile rakip haline gelmeyin. Sizin degistireceginiz ve kontrol altinda olan durumlara odaklanin. Yurt disinda yalniz kalmak kolay degil, ama yasam sartlariniz orda daha iyise cocugunuz icin orda kalin. Yaralisiniz anliyorum, ama sorunun o 6 yasindaki cocukta olmadigini ikimizde biliyoruz degil mi

Ne yapmamı istiyorsunuz hanımefendi , eksi verip durmuşsunuz , yazdım çocukla derdim yok diyorum , konuyu silmemi istiyorsanız şikayet edin anlayamadım sizin ve diğerlerinin derdini gerçekten
İşte, acaba neden bana eksi verdi bu kadar insan diye düşünün bi diyorum. Demek ki ısrarla savunduğunuz fikirleri yanlış buluyor insanlar.

Bizden fikir almak için konu açtınız değil mi? O halde biraz farklı bir yol izleseniz hayatınızda, burada söylenenleri uygulasanız?

Şu anda derdiniz olmasa konu açmazdınız. Demek ki sizi mutsuz eden şeyler var ve farklı davranmanız, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Bizi ikna etseniz ne olacak? Israrla ama diyip kendi fikrinizi savunuyorsunuz. Onun yerine farklı fikirlere açık olup, biraz değişseniz?

Simdi sana tüh kaka diyecegim seni yetiskin biri gibi degerlendirsem, ama senin de o 6 yasindaki yarali cocuktan hicbir farkin yok. Bunu seni kirmak icin yazmiyorum. Senin de ailenin sevgisine ihtiyacin var. Onlar ama seni yetiskin bir birey olarak görüyorlar artik. Belkide kendi kararlarinin sonuclari bunlar bilemiyorum. Size tavsiyelerim:
Ne kadar da hissiyatiniz 6 yasindaki bir cocuk gibiysede, yetiskin bir birey olarak profesyonel destek almayi düsünün. Cocukla annenizin ilgisi ile rakip haline gelmeyin. Sizin degistireceginiz ve kontrol altinda olan durumlara odaklanin. Yurt disinda yalniz kalmak kolay degil, ama yasam sartlariniz orda daha iyise cocugunuz icin orda kalin. Yaralisiniz anliyorum, ama sorunun o 6 yasindaki cocukta olmadigini ikimizde biliyoruz degil mi
Tabiki biliyorum , terapiye gidiyorum, buradaki büyük tepkiden yanlış yaptığımın da farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum… kızınız için endişeleniyorum yazmalarına çok üzüldüm … zaten kaygı korku içindeyim

İşte, acaba neden bana eksi verdi bu kadar insan diye düşünün bi diyorum. Demek ki ısrarla savunduğunuz fikirleri yanlış buluyor insanlar.

Bizden fikir almak için konu açtınız değil mi? O halde biraz farklı bir yol izleseniz hayatınızda, burada söylenenleri uygulasanız?

Şu anda derdiniz olmasa konu açmazdınız. Demek ki sizi mutsuz eden şeyler var ve farklı davranmanız, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Bizi ikna etseniz ne olacak? Israrla ama diyip kendi fikrinizi savunuyorsunuz. Onun yerine farklı fikirlere açık olup, biraz değişseniz?
Değişiyorum zaten sağolun hakaretler dışındaki sağlıklı yorumlara , anneminde payı var sağolsun,
Yanlış olduğunun farkındayım, o daha bir çocuk, ben gerçekten kimseye zarar verebilecek biri de değilim,
Annemin tavırlarını anlamıyorum herşeyi üstlenmesini? O yaptıkça daha çok üstüne biniyor herşey Burada da mı yanlış düşünüyorum?

Değişiyorum zaten sağolun hakaretler dışındaki sağlıklı yorumlara , anneminde payı var sağolsun,
Yanlış olduğunun farkındayım, o daha bir çocuk, ben gerçekten kimseye zarar verebilecek biri de değilim,
Annemin tavırlarını anlamıyorum herşeyi üstlenmesini? O yaptıkça daha çok üstüne biniyor herşey Burada da mı yanlış düşünüyorum?
Sorumluluğu birakirsa annen, anasi babasi gelip hemen sahip cikacaklar mi o cocuga? Alsalar bile bu kafayla ne kadar bakacaklar sence?

Tabiki biliyorum , terapiye gidiyorum, buradaki büyük tepkiden yanlış yaptığımın da farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum… kızınız için endişeleniyorum yazmalarına çok üzüldüm … zaten kaygı korku içindeyim

Hepimizin zayif ve yalniz düstügümüz zamanlarimiz olabilir. Bu durumda yalnis hedeflere odaklanabiliyoruz. Önemli olan bunun farkina varip, tekrar kendimize odaklanip. Ben sizin kötü bir insan oldugunuzu düsünmüyorum, ama siz su anda duygusal acidan eksikdesiniz ve bu sizi daha da zayif düsürüyo. Bence siz terapinize odaklanin, güzel kitaplar okuyun ve videolar izleyin. Kendi enerjinizi yükseltmeye calisin. Bu zamanla olan birsey. Anneniz eminim ki elinden geleni yapiyor, kendi imkanlarin icinde, ama en önemlisi sizin kendiniz icin düsündükleriniz

Bana baksin, benim cocuguma baksin, abimin cocuguna bakmasin, çünkü ya basina bisey gelirse, cocugu sevmiyosun, hic bi hareketine katlanamiyosun, benimseyemiyosun, eyvallah bunu anladim, mecbur musun tatisilir, kimse kimseyi sevmek zorunda degil, ama sunu anlaman gerekiyo, o cocugun gidecek yeri yok, ana baba belli ki istemiyo, senin cocugunun anasi var basinda. Arada ki farki algilayabiliyo musun? O cocuk gidemez, rahatsizsan sen gideceksin.

Back
X