Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Hayatın her türlü zorluğunu yaşadığım ölümden döndüğüm doğru fakat bir insanın kalbinin kara olduğunu söyleyebilecek kapasite de değilsiniz daha fazla yazmayın
Hayatin her turlu zorlugunu gormeniz kucucuk bir cocuga boyle davranmanizi gerektirmiyor

Olur
Şu kadar yorum içerisinde size haklısınız diyen yoksa eğer sorun bizde değil sizde o zaman…neden bu kadar kişi yazdığınız şeye tepki gösteriyor bunu bir düşünün bence
bana haklı olduğumu söylemelerini beklemiyorum zaten de gerizekalı deyip , şeytan deyip , kötü kalpli deyip, onca fedakarlık yaptığım çocuğa şiddet uyguladığımı yazan insanlar var , bu ne çirkinlik,
Burada ki insanların yorumunu önemsediğimden yönlendirme bekledim ama sağlıklı yönlendirme bu nasıl bir cevaptır, yok kocamla çocuk yapıp ayrıldığımı yazan bile olmuş ne basitlik ben o adamla ölümden döndüm neler yaşadım , insanların hayatlarını bilmeden nasıl yazabiliyorlar anlayamiyorum , insanlık ölmüş gerçekten !
Buradaki yorumları kaaale almamalıyım sanırım ve hatta bir daha hiç konu açmamalıyım

Cahillik ve kötülük hiç bu kadar cesur dile gelmemiştir. Annesi bakmaz babası bakmaz, bir babaannesi var, nereye gitsin ağzı süt kokan çocuk? Sizin annenizin evi haklısınız, şahsınızın değil. Anneniz de şükür ki çocuğu yüz üstü bırakmamış. O çocuğa müdahale etme, şikâyet etme hakkınız yok. Dolayısıyla çok rahatsız oluyorsanız, alın o çocuğunuzu da gidin o evden. İşinize geldiği için o eve döndünüz, elinizden gelse el kadar çocuğu sokağa atarsınız. Sizden önce o ev nasıl dönüyorduysa, sizsiz de hayli hayli döner. Anne evine boşanıp geri gelen, kötü kalpli, psikolojisi bozuk, şeytan hala figürüsünüz adeta.

Çocuğu olmayan yazmasınmış, sanarsın çok büyük marifet. Sokaktaki kedi köpek de doğuruyor. Sanki bir siz çekiyorsunuz, herkes kendi hayatında zorluklarla karşılaşıyor. O altı yaşındaki çocuğun hayatı sizinkinden daha zor! Bu yaşta yetim öksüz gibi kalmış, aile yok, tepesinde sizin gibi halası var. Fedakarlıkmış ne fedakarlığı allasen ya?

Ben siz değilim hanımefendi yalan söylemem !
Bakıcı tutacak gücünüz var, ama annenize hala ihtiyacınız var. Annemin ihtiyacı var demediniz hiçbir yerde, benim ona ihtiyacım var dediniz. Napacaksınız, bu yaştan sonra emecek misiniz? Eski konular olmasa eşinizin hamile iken değiştiğine inandıracak 3-5 saf bulurdunuz, ben yine inanmazdım. Yalnız ayynı Sarımanolya ya, tanışsanıza siz.

Cahillik ve kötülük hiç bu kadar cesur dile gelmemiştir. Annesi bakmaz babası bakmaz, bir babaannesi var, nereye gitsin ağzı süt kokan çocuk? Sizin annenizin evi haklısınız, şahsınızın değil. Anneniz de şükür ki çocuğu yüz üstü bırakmamış. O çocuğa müdahale etme, şikâyet etme hakkınız yok. Dolayısıyla çok rahatsız oluyorsanız, alın o çocuğunuzu da gidin o evden. İşinize geldiği için o eve döndünüz, elinizden gelse el kadar çocuğu sokağa atarsınız. Sizden önce o ev nasıl dönüyorduysa, sizsiz de hayli hayli döner. Anne evine boşanıp geri gelen, kötü kalpli, psikolojisi bozuk, şeytan hala figürüsünüz adeta.

Çocuğu olmayan yazmasınmış, sanarsın çok büyük marifet. Sokaktaki kedi köpek de doğuruyor. Sanki bir siz çekiyorsunuz, herkes kendi hayatında zorluklarla karşılaşıyor. O altı yaşındaki çocuğun hayatı sizinkinden daha zor! Bu yaşta yetim öksüz gibi kalmış, aile yok, tepesinde sizin gibi halası var. Fedakarlıkmış ne fedakarlığı allasen ya?
Terbiyesizin alasısınız!!!

Kötü de sizsiniz şeytanda , hasta da laflarınızı misliyle geri yolluyorum ,

Asıl şeytan sizsiniz ne çirkin kalbiniz var sizin de tanımadığınız bir insana şeytan diyebiliyorsunuz

Siz tanıdığınız, üstelik kanınızdan canınızdan olan çocuğu sevemiyorsunuz da başkası tanımadığı birine şeytan demiş çok mu?

Gidin tedavi olun allah aşkına.
Sizin tek derdiniz annenizin size beklediğiniz hizmetçiliği yapamaması. Bütün enerjisini sizin çocuğunuza verse "innicim çik yiriliyirsin kiyimim" diyecektiniz sanki.

Tek başına anneyim tek başına anneyim... Ee? O çocuk da tek başına bir çocuk. Dünyaya geleli daha 6 sene olmuş, bir başına kalmış. O ne yapsın?
Empati bu kadar mı zor sizin için? Sizin anneye ihtiyacınız var da o çocuğun yok mu? Kızınızın babaya ihtiyacı var da o çocuğun yok mu?

Ayrıca şımarık bilmem ne, çok büyük konuşuyorsunuz.
Sizin ilgisiz ve esrarkeş bir babası olan kızınız nasıl olacak bakalım 3-5 sene sonra.
Kendiniz için olmuyorsanız da kızınız için tedavi olun. O da yeğeniniz gibi hem anneden hem babadan kaybetmesin.

Verecek cevabınız yok sanırım sadece ego tatmini için yazıyorsunuz

Yahu hanımefendi size önceki mesajımda da sordum. Ne istiyorsunuz? Yeğeninizin anne ve babasını değiştiremezsiniz. Kalkmışsımız gayet güzel giden bir düzene gelmişsiniz. Sonradan gelen siz, şikayet eden siz. Beklentiniz nedir? Çocuğa ne yapmışım diyorsunuz, şımarık dediniz, kötü huyu var kötü örnek dediniz, annem tepesine çıkarmış ben kızınca bana kızıyorlar dediniz. Yahu bunları insanlar misafir diye geldiklerin evin kedisine köpeğine söyleyemez. Ayıp çok.

Kimsenin sizden beklentisi yok. Rahatsızsanız ya geldiğiniz yere döneceksiniz ya da ev tutacaksınız. Ne güzel paranız da varmış bakıcınızla gelmişsiniz. Alın çocuğunuzu, bakıcınızı çıkın kendi evinize. Yani tekrar soruyorum sizin beklentiniz nedir? 6 yaşında küçük kız mı kendine ev tutup gitsin? Yahu söyleyin bi anlayalım.

Not: 6 kedi, 1 köpek annesi. 1 de insan çocuk annesi olacağım martta kısmetse :p kocam, babam ve erkek kardeşimle bir sorunum yok ama yine de yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ya insan abisinin evladını nasıl kıskanir anlamıyorum kendi cocugunz kiskansa hak vericem de kendi yeğenini kıskanan hala da ne bileyim :olamaz:

Gidin tedavi olun allah aşkına.
Sizin tek derdiniz annenizin size beklediğiniz hizmetçiliği yapamaması. Bütün enerjisini sizin çocuğunuza verse "innicim çik yiriliyirsin kiyimim" diyecektiniz sanki.
Öyle deme, annesinin yanına bakıcı tutmuş. :) İki lafından biri anneme ihtiyacım var, bütün ilgiyi o kıza veriyor olan kadın anasına bakıcı tutmuş, ben ikna olacam az kaldı :))

Hanimefendi net gerizekalisiniz
Yani konu sahibinin savunuculuğunu yapmayacağım tabi ki de, en başından beri de yorumlarım da asla hak vermedim kendisine ama konu ne olursa olsun, hiç tanımadığınız birine nasıl pat diye hakaret edebiliyorsunuz..Ben buna çok şaşırıyorum 🤷

Adam beni kandırdı , herşey için kandırdı ve yalan söyledi , dürüst olsaydı ben bu hayatı yaşamazdım
Yaşardın ..o adam olmazdı,Türkiyede başkası ile evlenirdin gene bu hayatı yaşardın.İlişkide ,hayatta kendi rolün yokmuşçasına davrandığın ,hep kendini "madur" rolünde gördüğün sürece çok farklı bir hayat beklemiyor ne yazık ki seni.Bak şimdi de hernasılsa "madur" sensin!! 6 yaşındaki anası,babası tarafından istemeyen ,babaannesi himayesine muhtaç bir çocuk seni madur etmiş .Çünkü annen akşama kadar senin 10 senedir bitmeyen ağlanmalarını dinlemek zorunda ve torunu ile ilgilendiğinde sana ayırdığı vakit azalıyor.

Back
X