- 20 Kasım 2019
- 249
- 1.408
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tek problem eşinizin yaptıkları değil, bir şeyi çözemiyorsanız sorunun parçasısınızdır. Önce siz iyi olmaya çalışın. O zaman daha makul davranmaya başlarsınız. Anneme üzülüyorum falan diyorsunuz. Anneniz adına düşünüp yaşamayı bırakın. Yapıyorsa kendine, yapmıyorsa gene kendine. Aynı sizin gibi.Doğru söylüyor olabilirsiniz yıllardır içim şişti kızımın babasının yaptıklarından
Senin de çocuğunun babası sorumluluk alsın o zaman? Abin sorumluluk alsın istiyorsun da almıyor işte, eski eşin de sorumluluk alsın istiyorsun almıyor ona bir şey yapabiliyor musun? hayır. Abine bişey yapabilir misin? Hayır.Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Bakın anlayamadınız galiba yada anlamak istemiyorsunuz, annesi babası hayatta ölmediler fiziksel bir hastalıkları yok, keyiflerine bakıyorlar Hatta maddi durumları da yerinde , annem yapıyor diye hiçbir sorumluluk almıyorlar anlatabildim, annem yapmasa ikiside yapar eminim bunu iyi kötü yaparşar annem canını tehlikeye atıyor bunu anlayamıyorum , annem rahatsız galiba belkide yaşamak istemiyor intihar ediyor resmen.. şimdi anladım..
O zaman yegeninizle de siz ilgileneceksiniz. Tatilde yegenlerim yanımdaydi annelerinin yokluğunu hissetmesinler diye kendi cocuklarimdan çok onlarla ilgilendim. Biraz merhametAnnem bakmasın kendine baksın , ben böyle öfkelenmem, ama bunları yapması iyilik olmuyor sonuç iyi olmuyor ve sağlığı gidiyor ,
Aileniz sizi kendinizi kurtaracak kadat büyütmüş zaten. Şu an sizden daha çok yardıma ihtiyacı olan ufak bir çocuk var ortada farkında mısınız? Size de gelme dememiş ki aynı evde sizin çocuğunuzu da bakıyor sorun yeğenin davranışları ise anne ve baba tarafından terk edilmiş bir çocuğun illaki davranış problemleri olacaktır. Böyle davranmak yerine hep beraber güç birliği yapıp dördünüz yeni bir aile olabilirsiniz. Yeğeninizi de çocuğunuzla beraber siz yetiştirebilirsiniz anne figürüne ihtiyacı olabilirÇünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Sevmediklerine karşı tavrı bu, onlardan bahsederken el gibi hitap ediyor. Annesine '' O kadın, kadın '' dediğini gördün mü?Bir de şunu fark ettim ki kadının konuşma tarzı böyle, mesela “koca kadından boşanmak istedi yeniden” yazmış, orda koca derken abisini söylüyor, yani yeğeni için “o kız” demesi normal gelmeye başladı. Bir sürü konusunu okudum hep böyle bahsediyor herkesten, ifade biçimi bu
İnşallah bir an önce toparlar kendini
Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
Aileniz sizi kendinizi kurtaracak kadat büyütmüş zaten. Şu an sizden daha çok yardıma ihtiyacı olan ufak bir çocuk var ortada farkında mısınız? Size de gelme dememiş ki aynı evde sizin çocuğunuzu da bakıyor sorun yeğenin davranışları ise anne ve baba tarafından terk edilmiş bir çocuğun illaki davranış problemleri olacaktır. Böyle davranmak yerine hep beraber güç birliği yapıp dördünüz yeni bir aile olabilirsiniz. Yeğeninizi de çocuğunuzla beraber siz yetiştirebilirsiniz anne figürüne ihtiyacı olabilir
yıllar öncesinden konu..
Acaba konu sahibi yaşadıklarından sonra mı bu hale geldi ki ? Geçmişte çocukcağızı düşünüyor gibi görünüyor.
Haksız sayılmaz aslındaAnnem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?
Kim bakacaktı peki? Anne yok baba yok, siz mi bakacaktınız yoksa ? Ne demek annem kendini riske atıyor, intihar ediyor? Bu ne saçma düşüncedir? Her mesajınızda daha fazla şaşırıyorum. Küçücük çocuk hasta olmuş elbet bakacak babaannesi, size ne?Bakın , çocuk corona oldu annem riskli gurupta ve o baktı çocuğa ,
Önceki konularınızda gelininizin bipolar olduğunu, çocuğa bakamayacağını yazmışsınız ve abinizinde sorunlu olduğunu. Eee hani abinizde gelininizde isteseler bakabilir diyordunuz?Yani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
Seni konunda yazdıklarını bakanlığa bildiricem , böyle bir ruh hastasının elinde çocuk bulunmamalı. Seni de devlet yatırır belki bi kliniğe annenle yegen de kurtulur biraz. Çocuğunun da geleceği kararacak yoksaBakın anlayamadınız galiba yada anlamak istemiyorsunuz, annesi babası hayatta ölmediler fiziksel bir hastalıkları yok, keyiflerine bakıyorlar Hatta maddi durumları da yerinde , annem yapıyor diye hiçbir sorumluluk almıyorlar anlatabildim, annem yapmasa ikiside yapar eminim bunu iyi kötü yaparşar annem canını tehlikeye atıyor bunu anlayamıyorum , annem rahatsız galiba belkide yaşamak istemiyor intihar ediyor resmen.. şimdi anladım..
Bipolardı ya bu kadın, siz yazdınız hani. Şimdi nasıl hastalığı yok, oluyor?Bakın anlayamadınız galiba yada anlamak istemiyorsunuz, annesi babası hayatta ölmediler fiziksel bir hastalıkları yok, keyiflerine bakıyorlar Hatta maddi durumları da yerinde , annem yapıyor diye hiçbir sorumluluk almıyorlar anlatabildim, annem yapmasa ikiside yapar eminim bunu iyi kötü yaparşar annem canını tehlikeye atıyor bunu anlayamıyorum , annem rahatsız galiba belkide yaşamak istemiyor intihar ediyor resmen.. şimdi anladım..
Kudur diycem de kuduruyosun zatenHayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
Bu yeni moda mı?Rica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ! Annem istedi fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde kız çok bencil annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da o kıza çok düşkün ama yeğenim bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
zaten siteden atılırım merak etme çocuğumun elimden bakanlık tarafından alınacak kadar şuursuz olsam… ve bu Meclis bu bakanlığı tanıyorsan ve yetkinsen lütfen Türkiye’nin başka yerlerinde yaşanan tecavüz haksızlıklara , kadına uygulanan haksızlıklarla ve ekonomik sorunlarla ilgili bir emek ver!Seni konunda yazdıklarını bakanlığa bildiricem , böyle bir ruh hastasının elinde çocuk bulunmamalı. Seni de devlet yatırır belki bi kliniğe annenle yegen de kurtulur biraz. Çocuğunun da geleceği kararacak yoksa