Ben nasil davranmaliyim?

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Arkadaslar onceki konularimda da anlattim 4 senelik iliskim var 2 ay once ayrilmistik. Bu ikinci ayriligimiz iki hafta oncefe baristik. Biten bi iliski yeniden olmaz ama dayanamadım geldiginde baristik. Neyse sorunum su ki erkek arkadasimin bi kiz arkadasi vsr. Benden once tanismislar. Ama kizi bi turlu sevemedim bi gicik sinsilik var gibi. Ikinci senemizde bu kizin yuzunden cok tartıştık tamam konusmucam dedi kustugumuzde falan gitti konustu. Konusmuyorum dedi kizmayom diye gitti konustu. Bu olaylardan sonra iyice gicik oldum ama en son halletmistik. Bu ayriligimizds yine konusmaya baslamislar baristigimizda kendisi anlatiyo bunu haberin olsun. Ben yine biraz seyaptim buda iste ben mesaj atmam ama o atarsa da normal konusurm diyo. Buna bisey demiyorum zaten ama ben samimi olmalarina cok bozuluyorum. Suan yazdiktan sonra farkettim baskasi olsa bu seni sevmiyo dsha neyin derdindesin derdim ama insan kendisi olunca yapamiyo. Ben napiyim karismayim mi sizce.Karisik uzun olduysa kusura bakmayin. Biraz once konustuk da sinirliyim hala

Kız arkadaşı bulunmaz hint kumaşı mıymış?Neden illa konuşması gerekiyormuş,siz rahatsız olduğunuz halde?:cool:

Sizin erkek arkadaşlarınız yok mu normal görüştüğünüz? Bence bu kadar kasmayın, çünkü nekadar engelleyebilirsiniz karşı cinsle arkadaşlığı her ortamda olabilecek bişey normal artık örn; iş arkadaşlığı

Şu erkekler ve çok değerli arkadaşlarına laf söylenmiyor hiç daha da kıymetli oluyorlar. Umursamamaya çalış. Kendi kendini yiyorsun onların umru olmuyor maalesef.

Sizin erkek arkadaşlarınız yok mu normal görüştüğünüz? Bence bu kadar kasmayın, çünkü nekadar engelleyebilirsiniz karşı cinsle arkadaşlığı her ortamda olabilecek bişey normal artık örn; iş arkadaşlığı
Baska arkadaslari var ama bu kizla samimi olmasini istemiyorum sadece

Ustelik bi keresinde kiza da demisti itsmebeyzaxo sevmiyo bi kizla bukadar samimi olmami diye ama kiz hala mesaj atmaya devam
Ya ben bagzi insanlari anlamiyorum karakter zayifligimi desem arsizmi desem bilemiyorum,goruyor huzur bozdugunu birak oglanla gorusmeyi artik, yani iyi karakter iyi niyetli olsaydi azaltirdi gorusmeyi gelde sinir olma iste :KK62:haklisin canim sen ama sevgilinde is bitiyor artik ama eger kiz hala ustune giderse sen konus onunla valla ben olsam yapardim:cool:

4 senelik bir ilişkiniz var.bence bu işin sonu nereye gidecek??diye bir sorun sevgilinize, kız arkadaşından daha önemli olan bu.görüşmek isterlerse de engel olamazsınız, o yüzden umursamayın bu kadar derim...

Back
X