- 14 Aralık 2015
- 77
- 68
- 88
- Konu Sahibi Itsmebeyzaxo
Arkadaslar onceki konularimda da anlattim 4 senelik iliskim var 2 ay once ayrilmistik. Bu ikinci ayriligimiz iki hafta oncefe baristik. Biten bi iliski yeniden olmaz ama dayanamadım geldiginde baristik. Neyse sorunum su ki erkek arkadasimin bi kiz arkadasi vsr. Benden once tanismislar. Ama kizi bi turlu sevemedim bi gicik sinsilik var gibi. Ikinci senemizde bu kizin yuzunden cok tartıştık tamam konusmucam dedi kustugumuzde falan gitti konustu. Konusmuyorum dedi kizmayom diye gitti konustu. Bu olaylardan sonra iyice gicik oldum ama en son halletmistik. Bu ayriligimizds yine konusmaya baslamislar baristigimizda kendisi anlatiyo bunu haberin olsun. Ben yine biraz seyaptim buda iste ben mesaj atmam ama o atarsa da normal konusurm diyo. Buna bisey demiyorum zaten ama ben samimi olmalarina cok bozuluyorum. Suan yazdiktan sonra farkettim baskasi olsa bu seni sevmiyo dsha neyin derdindesin derdim ama insan kendisi olunca yapamiyo. Ben napiyim karismayim mi sizce.Karisik uzun olduysa kusura bakmayin. Biraz once konustuk da sinirliyim hala