canım o kadar korkulacak bir durum değil zaten uyuşturularak yapılıyor epizyotomii merak etme en güzeli normal doğumm hiçde korkmaa allah sağlıkla dünyaya gtirmeyi nasip etsin not bu arada ebeyim :)
oylemi , anlamiyoruz demek(ben kesin anlarim ama)sanci nasil bir duygu ?? Neye benzetilebilir.
aaa süper,ozaman cok yardim edebilirsin bana bilgilerinle,lütfen..
Lagman tam olarak n nasil yapiliyor,aciyormu?
dogum sirasinda vajina yirtiliyormu?
dikisleri uyutarakmi yapiyorlar?
cok sordum,hirseyden korkuyorum
Selam !!!ßen suan yeni hamileyim ama dogumu cok dusunuyorum.(Tirsiyorum)!!
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adiAgladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu
Selam !!!ßen suan yeni hamileyim ama dogumu cok dusunuyorum.(Tirsiyorum)!!
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adiAgladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu
o sancinin siddetinden nezaman nasil kestiler anlmassin bile korkma
sancida regl agrisi gibi ama bikac kat daha siddetli, korkma canim
dogum hazirliklarina filan git , suda dogum arastir. cool ol biraz herkes nasil doguruyor , misal ben igneden bile korkan, normal dogum yaptim 4 saatde allahima sükürler olsun
ilk dogumunmu olacak
kaç haftalık hamilesin mervoş
bence kafana takmaa
hamile kadın sendromu yaşıyorsun
ayy bende ilk haftalar da nasıl depresyondaydım
ben doğuramam bakamam anne olamam diye endişe ediyordum hepsi geçti.....
sen yeni hamilesin bunu düsünüyosun ama ben son ayımdaym ben ne yapayım acaba korkuyorum da ama cok da istiyorum son ay en zoru zaten agrıların olacak mide ekşimesi hele hele ölecek gibi olacaksın mide ekşimesinden bıkacaksın yemek falan yemek canın istemeyecek ama gene yiyeceksin bol bol sonra gene miden ekşiyecek ama hareket etmesi sana yetecek de artacak içinde kıpırdayışı dönmesi
daha neler neler allah hayırlı dogum nasip etsin herkese cnm dikkat et kendine bu arada benm adım da ayse memnun oldum tanıştıgıma
kocaman bir igne degilmi
aaa süper,ozaman cok yardim edebilirsin bana bilgilerinle,lütfen..
Lagman tam olarak n nasil yapiliyor,aciyormu?
dogum sirasinda vajina yirtiliyormu?
dikisleri uyutarakmi yapiyorlar?
cok sordum,hirseyden korkuyorum
Bana suda dogum cok mantıklı geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?