Selam !!!ßen suan yeni hamileyim ama dogumu cok dusunuyorum.(Tirsiyorum)!!
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adiAgladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu
ilk defa sezaryeni oneren birini goruyorum ,oda guzel.ama sezaryenden daha cok korkuyorum
bende sezeryan yaptım mervoşçum,hiçte korkulucak bişey değil..normal doğumda bende epizyotomiden çok korkmuştum,herkes normal yap deyip duruyodu ama ben kesin kararımı vermiştim hiçte pişman olmadım,epidural olucaktı aslında ama olmadı narkoz verdiler uyudum uyandım bitmiştişimdiden bunları düşünüp stres yapma...ben hiç düşünmedim..inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına...
cok tesekkür ederim cnm.Bir sorum daha var,hastaneye giderken dogum cantanizi hazirlamismiydiniz?Neler vardi icinde sizin icin.Bende hazirlamayi istiyorumda :S erken ama dalga gecmeyin herseyi merak ediyorum
cok tesekkür ederim cnm.Bir sorum daha var,hastaneye giderken dogum cantanizi hazirlamismiydiniz?Neler vardi icinde sizin icin.Bende hazirlamayi istiyorumda :S erken ama dalga gecmeyin herseyi merak ediyorum
En kolay acısız ve sağlıklı doğum suda doğum diye duydum. Videosunuda izledim kadın bi ıkınmada çıkardı valla çocuğu çok rahatmış Nurgül yeşilçayda o şekilde doğum yaptı. Ama pahalıya mal oluyor..
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adiAgladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu
Çok mu pahalı ki acaba ya...Ben de böyle doğurmak isterim açıkçası rahatsa..
peki epizyotomi hakkinda ne dusunuyorsunuz,aranizda olan varmi?
ben o halde kacarim herhalde,oyle birsey yapmaya hazirlansalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?