- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Bana suda dogum cok mantıklı geliyor :)
Aman da amaan.. Genç annemiz doğumdan mı korkuyormuuuşş
Hemen kuzenimi aradım konuyu görünce. 20 Yaşında ve yeni bebeği oldu. Zaten doğumdan sonra konuşmuştuk ama emin olayım istedim.. Canı çok tatlıdır, kolunu sıksan ağlamaya başlar.. Öyle cins bir şey yaniAma bebeği henüz 2 aylık bir tane daha doğurucam diyor.. Düşün ki korkunç değil yani.. Adet sancısı gibi, kasıklarda sancı olduğunu söylüyor. Ve oraya atılan kesikten önce zaten uyuşturuyorlarmış.. Hiç his olmuyormuş. Sonra Allah'ın da izniyle pıt diye çıkıyor Dikişi dahi hissetmiyorsun.. Sezeryanı düşünmemen güzel olmuş. Arkadaşım yaptı neler neler yaşadı yazmak dahi istemiyorum.. Sen hiç sıkma canını.. Öyle acıdan kıvranılacak bir şey olsa, insanlar 1 tane doğurup bırakırdı.. Böyle düşün Hamileliğinin keyfini çıkar.. İnternette video izleme.. Çünkü doktor tanıdığım dedi ki, genelde sanal ortama her şeyin zoru ve kötüsü koyuluyor inanma demişti.. Umarım korkunu kısa zamanda yenersin
bana da. ama türkiyede pahalı ve henüz gelişmemiş bir yöntem..
amerikada millet evine ebe getirip suda doğuruyor..
Selam !!!ßen suan yeni hamileyim ama dogumu cok dusunuyorum.(Tirsiyorum)!!
Oyle boyle degil.Normal dogurmak istiyordum doktorum catin dar zayifsin zor olabilir dedi.Ama sezaryendende korkuyorum.
ve bugun cok kotu bir sey ogrendim internetten... Normal dogumda cocuk cikamazsa vijinaya dikey olarak bir kesik atiyorlarmis rahat ciksin diye
(Epizyotomi)ymis adiAgladim boyle birseyi ogrenince.Bilmiyordum.Yani normal dogumda biz uyanik oluyoruz nasil kesiyorlar ya ayik ayik??
ölürüm her halde.. Sezaryen ve normal den baska bir türlü cikarmam lazim cocugumu
merve, yorumları okumadım ama çatının dar olup olmadığı 9. ayda hatta doğum başladıktan sonra belli olur. iyi bir dr bul kendine, şimdiden aklına sezaryeni,doğumu sokmanın anlamı yok. sen içindeki minişin hareketlerini hisset bak, doğum korkusu mu kalacak. kavuşmak için can atacaksın.
ya benim anlamadığım doktor hemen altan muyanemi etti ? o 37. haftada bakılır normalde şimdi değil ki?
bana bakti ama :S yanlismi dogrumu hic bir bilgim yok ki .. Ne istiyorsa yapiyor. Aa bu simdimi yapiliyor diyemiyorum bilmedigim icin.
kaç aylık hamilesin ? İlk aylarda testler yapılır mantar gibi vajinayla ilgili bi problem yoksa alttan bakması çok saçma
9haftalik bir problemim yokS:
ewet yaa sancı acı çekmk istemiyorsan sezeryan iyi
normal doğum aha iyi ama işte yürek gerekiyor
ama allah bilir orasını yaa bakmışsın bir anda doğurmuşuz ayy inşlhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?