"gel gelelim önceki gün yaptığımız telefon konuşmasında düğünü eylüle ertelemeyi düşünüyoruz dedi ben bişey demedim tatsızlık çıkmasın diye " birkere siz burda tepkinizi belli etmeliydiniz....oturup bu düşüncelerinizi konuşamıyorsanız ilişkiniz ne kadar sağlıklı..evlendiğinizde daha büyük problemler olacak..daha düğün olayında sizi umursamayan adam ilerde hiç umursamaz..siz çok yufka yürekli birine benziyorsunuz..fakat bu olay farklı..siz böyle taviz verdikçe değeriniz düşüyor onun gözünde..kendizin değerli olduğunu onu küçük seylerle oyalayacaksa ilersi için onun kendi hayatınızda umursamadığınzı belli edin...size az biraz sevgisi varsa kaybedeceğini düşünüp evlilik meselesine daha çok ilgilenir...ama sevgisi yoksa zaten başından savmak için fırsat bulmuş demektir...ben en azından hesap sorardım...senin ailen senin düğününü nasıl yapacak bu durumda hiç sorumluluk sahibi değiller diye...kesinlikte tepki vermeliydiniz..sizin ailenizde ne kadar kibarmış..kızlarının saadeti için böyle kötü bir aileyi içlerine sindirmişler..