bir kaç ay önce açıtığım konudan alıntı yapayım hatırlatma için
altına yeni gelişmeleri yazıcam
maalesef ki bu kötü senaryolar bir bir gerçek oldu.kayın pederim işinden ayrıldı... düğünümüz eylüle ertelendi... ben iş teklifini kabul etmedim

(
arkadaşlar bazen kendime bakıyorum ne kaderim varmış diyorum.son zamanlarda inanılmaz bunalıyorum kimseye anlatamıyorum sıkıntımı... sizlere anlatmak en mantıklısı sanırım...
bu nişanlılık ne zor şeymiş... birde evliliğin en güzel dönemi derler gerçekten koca bir yalan...
size son yazdığımdan beri nişanlımla baya kavgalar ettik naptı etti düğünü eylüle erteledi. neden mi? ailesinin yüzünden babası işten ayrıldı emekli maaşının tamamı krediye gidiyor başka da hiç bir gelirleri yok. üstüne üstlük dünya kadar kredi kartı borcu olunca bütün sıkıntılar nişanlımın sırtına bindi.düğünümüz adına düğün salonuna kapora verilmekten başka hiç bir adım atılmadı.nişanlımında artık psikolojisi bozuldu her ay ailesine 3000 tl göndermeye başladı.ben nasıl düğün yapıcam deyip duruyor. bu nasıl aile allahım bu kadar mı düşüncesizlik olur.bu kadar mı bencillik olur.geçen gün nişanlım babasının mailinden bişeye bakmamı istedi.bende açınca kredi kartı extresini gördüm bakim bakalım ne kadar borçları varmış dedim.allahım bakmaz olaydım o ne kadar keyfi harcamalardır.derimod.dan giyinmeler,inciden ayakkabılar,teknosadan alışveriş,falan filan o kadar canım sıkıldı ki paramız yok diyen insanlar bunu niye yapıyor.hadi bana yapıyor oğlunu niye sıkıntıya sokuyor.bu arada halaaa ziyaretimize gelmediler...artık gelmesinler zaten.gıcık oluyorum hepsine....
ya kızlar nişanlımı nasıl engelleyebilirim artık para göndermemesi konusunda?biz evlenince bu aile nolucak biz mi bakıcaz onlara?düğün için dünya borca giricez.birde ikimizinde hala ödenmemiş üniversiteden kalan öğrenim kredisi borçları var. düğün yapmasakta şuan -15 bin deyiz

(