- Konu Sahibi sibersevda
Hepsini ödemediler canım benimkinin de maalesef. Ödedikleri taksitler de komik rakamlardı alınan paranın yanında. İş kurmak amacıyla aldı benden altınları, 3-4 aya kalmaz ödeyeceğim dedi, 3 sene oldu, bir miktarı hala ödenmemiş kaldı daha da ödenmez artık :26: İşi de batırdı zaten.
Hatta şunu bile gördüm ben. Arabamızı kaynımın da tanıdığı birine satmıştık. Kaynımın da o adama borcu varmış. Adama sen kardeşime o borcu düş öyle ver arabanın parasını demiş, adam da eksik vermiş. Eşim de sağolsun gıkını çıkaramamış. Allahtan çok büyük rakam değildi ama, sinek küçük mide bulandırıyor işte:18:
seninkide benim kaynımdanda betermiş...terbiyesiz..kusura bakma ama tam bir asalakmış senin kaynında...ama bizim şimdi allahtan kayınpedr kayınvalide olayı kaldı..kayınları soyutladık artık onlar para istemiyo..çünkü sert çıktık biraz ama eşim annesine hayır diyemiyo..onun bizi tırtıklamasından kurtulamadık
bakma kayınlardan kurtulduk dediğimie aslında kayınvalide bizden alıp onlara veriyo..aman düşün düşün üzül üzül ömrümü yediler ...ne yaparlarsa yapsınlar gün gelir banada sira gelir herhalde artık eskisi kadar takılmamaya çalışıyorum cnm yoksa sonumu göremiyorum