- Konu Sahibi sibersevda
canım inana o kadar üzüldüm ki sana dün yazdım ama sonra başka nick oluştırdım kendime o şekilde yazmaya karar verdim malesef kız eviyiz ama bir tütrlü naz yapamıyoruz bu aileler ne istiyor bizden bilmiyorum ki ya sankş uzatınca çok mu iyi oluy
bak canım biz 6 yıl çıktık 1 yıl nişanlıyız evleri eskiden tek kaltıydı sonra ikinci katını aynene seninkinin yaptıgı gibi gelin evi gibi yaptırdı ama biz çıkarken sonra kendi gecti neyse çok oturamdan zaten nişan olduneyse dedilerki siz birinci katta ben ikinci katta ok dedim bana uyar dedim
sonra nişsanlım dedi ben orada oturarmam kapısı penceresi mutfagı yeri banyo tuvalet derkennnnnn(aklınca kurnazlık yapan kaynananm ) kayınbabam dediki öyle daha çok para gider
biz üçüncü kata bir oada amerikan mutfak yaptıralım dedi :))))
ama arkadaşlar ben öyle iyi niyetliydim ki anlatamam dedim ki nişanlıma canım ben yeterki senle olayım ne olsursa olsun bak annen yıllarca kötü evde oturmuş bizde oturalım dedim allah yukarda o biliyo ama arada kulagıma " hımmmmmm gelinmi çıkacak yukarıya " gibisinden söylentiler geliyo :)) bende dedim içimi allah bilsin gerisi yalan neyse bunlar yukarıyı yaptıracaz dediler kayın babamın maaşı iyi olmasına ragmen nişanlım kredi çekti bunlara verdi kaldıki eşim 1500 alıyo bende aynı şekilde .................
valla canım benim allah yardımcımız olsun benimkiler seninkine göre biraz daha mantıklı (kayınbabam) ama sana allah yardım etsin kız aileleri hem mütavazi eskiden olsaydı böyle mi olurdu altınlar evler istenseydi emin ol böyle olmazdı ayyy içim o kadar dolu ki belki konuları dağıtmışımdır kısmen senle aynı kaderi paylaşıyoruz allah yardımcınız olsun ama sinkilerinde onca para içinde yaptıkları aptallık yani
allah yardımcın olsun ama ailenle konuşsan iiy olur TAM YANSITMADAN TABİKİ ....
sağol canım ilgilendiğin için.sanırım insanlar yaşlandıkça bencilleşiyor.allah sanada sabır versin aynı apt da oturmak çok zor olacaktır.