- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem esnaflık hem ustalık yapıyorlar bizi 3e 5e katlıyorlar aslında ama dediğim gibi birbirlerinden gizli saklı işler yapıyorlar. 3 çocukla kendi kendimizi anca çeviriyoruz. Eşim gülerek işi şakaya vurarak cevap verdiği için ciddiye almıyorlar herhalde. Bi de benden cevap duysunlar. Kendi eşleri 11-12ye kadar uyurken ben bebeğimi evde bakıcıya bırakıp 5. Dersten çıkıyordumŞu dönemde küçük çaplı bile olsa kendi işini yapan, ticaretle uğraşan insanlar yüzde yüz bizden daha iyi kazanıyor. Ben de doğum iznindeyim. Eşime 23 bin yattı bu ay. 3-4 bin de ek ders var sanırım. Bunun nesi fazla yav. İki maaşken de anca yeten bir meblağ bu. Zamlı maaşlar da iki aya kalmadan bu ekonomide erir gider zaten. Hiç mi hesap kitap bilmiyorlar, ne tuhaf insanlarmış.Siz bir kere hak ettikleri türden cevap verin, bir daha cesaret edemesinler. Eşiniz yapmıyor belli ki, siz yapın.
Mantıklı yorum bu olması gerekirken… ne cins insanlarla uğraşıyorum işte3 çocuklar tek eşiniz çalışırken nasıl geçiniyorsunuz demeye geldim pessss
eşinizin böyle demesi gerekmez mi?Mantıklı yorum bu olması gerekirken… ne cins insanlarla uğraşıyorum işte
Her seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacakeşinizin böyle demesi gerekmez mi?
Şöyle güzel, oturaklı bir cevabı hak ediyorlar. Asalak sürüsü.hem esnaflık hem ustalık yapıyorlar bizi 3e 5e katlıyorlar aslında ama dediğim gibi birbirlerinden gizli saklı işler yapıyorlar. 3 çocukla kendi kendimizi anca çeviriyoruz. Eşim gülerek işi şakaya vurarak cevap verdiği için ciddiye almıyorlar herhalde. Bi de benden cevap duysunlar. Kendi eşleri 11-12ye kadar uyurken ben bebeğimi evde bakıcıya bırakıp 5. Dersten çıkıyordum
Geliri dillerine dolarlar ama gideriniz işlerine gelmez. Bi dahakine siz de giderlerden bahsedin, daha kimse ağzını açmaya cesaret edemez. Ben yaptım bu sefer akıl satmaya kalktılar, iyice tepem attı "Siz akşama kadar işsizlikten birbirinize sarıp eğlence çıkartırken ben 7 yıl çoluk çocuğu bırakıp *t gibi çalıştım, sizle ben heralde bir olmayacağız. " dedim. Daha kimse akıl da satamıyor.Merhabalar eşim ve ben kamuda çalışanız ve bir haftadır zamlı maaşlar boy boy tvlerde yayınlanınca eşimin ana babası ayrı ayrı arayıp ooo karın bu kadar alıyor sen bu kadar maaş alıyorsun diyip duruyorkendi ve diğer 3 oğlu ortak çalışıyor ve esasında gayet iyi kazanmalarına rağmen harcamaları çok olduğu için ve birbirlerinden para kaçırdıkları için kendi kazandıklarını az sanıyorlar. Ayrıca hiçbirinin eşi çalışmıyor ama benim maaşım hakkında söz söyleme hakkını kendilerinde buluyorlar nedense
bu arada ben 3 çocuklu ve ücretsiz işindeyim maaş filan aldığım yok. Babası telefonda bunu söyleyip kapattı ve arkasından bebeğim yataktan anlamsız yere yere düştü karyola kırılmamış ama nasıl olduysa yere düşmüş tabanı çocuk yamulmuş bir şekilde ağlıyordu. İyice dellendim ben bu adamla kadının ağzını ne yapıp da sustursam görüntülü konuştukları için konuşmaya dalıp cevap vermek istemedim ama illa yüzümüze geleceğiz ve yine illa maalesef olmayan maaşım hakkında konuşma hadsizliğini gösterecekler..
Hiiiiç ikna etmeye çalışmayın anlamazlar hak ettik ki alıyoruz yiyoruz çatır çatır gözü olanın gözü çıksın deyin sjdjdjdjHer seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacak![]()
Param gidicek diye ne korkmuşsunuz, sanki zorla elinizden alacaklar. Bu kadar kafaya takacak sinirlenecek olay nerede kaçırdım galibaHer seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacak![]()
Evet ben zamanında 6 aylık bebemi evde bırakıp çalıştığım için her kuruşu helal lokma olduğu için ayakta durmaktan bacaklarım varis olduğu için çok hadsizce gidiyor saçma sapan söylemleri.. yo dolaylı olarak cevap vermeye çalışmıyorum direkt yüzlerine söyleyeceğim telefonda görüntülü konuşuyordu oğluyla ben diğer odadaydım mevzuya atlamak istemedim yüzyüze konuşacağımParam gidicek diye ne korkmuşsunuz, sanki zorla elinizden alacaklar. Bu kadar kafaya takacak sinirlenecek olay nerede kaçırdım galibaniye dolaylı dolaylı cevap vermeye çalışıyorsunuz ya da bir şey demeye çekiniyorsunuz ki? Bize de yardım edin paranız bolmuş diyorlarsa. Bize bol gelmiyor. Kimseye yollamayı düşünmüyoruz. Her evin gideri geliri ona göre. Ne alaka bizden 3 çocuklu aileden para istemek deseniz. Bir daha soramazlar zaten.
İşte bunu yapan benim kocam ay deli ediyor beni cevap vermeyi beceremiyorÜç çocuklu eve anca yetiriyoruz, sizde varsa bize verin de yeter. Gülüşüp şakalaşınca samimiyet doğuyor onu yapmayın
Senin bu tavrına bakarak yarın bir gün borç isterlerse kuruş işlemez ona göre de eşine deİşte bunu yapan benim kocam ay deli ediyor beni cevap vermeyi beceremiyor
Düşkünler ve meczuplar.. kesinlikle haklınız.. dünyaları kazansalar da milletin 3 kuruş paralarında gözleri.. çok fena ya gerçekten çok iticiÖğretmen-memur maaşlarına özenmek için dümdüz meczup ve düşkün olmak lazım,bu kadar mı açlar ayol anlayamadım? Ülkede en çok çalışıp en az maaş alan kesim devlet öğretmenleri zaten. Özel sektördeki mühendis mimar maaşlarını hiç duymasınlar maazallah ağzımızla totomuz yer değiştirir yani.
Eşinde diyebilir aslında ama takma kafana kimse cebinden zorla para almaz ki. Hatta mutlu olanlar var bu yorumlardan zengin triplerine girenler. Sen de gül geçEvet ben zamanında 6 aylık bebemi evde bırakıp çalıştığım için her kuruşu helal lokma olduğu için ayakta durmaktan bacaklarım varis olduğu için çok hadsizce gidiyor saçma sapan söylemleri.. yo dolaylı olarak cevap vermeye çalışmıyorum direkt yüzlerine söyleyeceğim telefonda görüntülü konuşuyordu oğluyla ben diğer odadaydım mevzuya atlamak istemedim yüzyüze konuşacağım
Daha önce çok istediler kasa bende olduğu için eşim 5 kuruş veremedi. Kendisinde olsa ajitasyon yapıp alırlardı ama.. biz evlenirken fakirlikten düğün yapamadık 5 kuruş katkıları olmadı. Erkek kardeşi evlenirken düğün için para istediler bizden. Eşim baba biz yapmadık paraları yoksa onlar da yapmasın deyince “ e ama onlar öyle uygun görmüş” diye cevap aldıkSenin bu tavrına bakarak yarın bir gün borç isterlerse kuruş işlemez ona göre de eşine de![]()
İyi madem para vermeyeceksen umursamana gerek yok, konuşsun dursunlar. Biz böyle uygun gördük dersinDaha önce çok istediler kasa bende olduğu için eşim 5 kuruş veremedi. Kendisinde olsa ajitasyon yapıp alırlardı ama.. biz evlenirken fakirlikten düğün yapamadık 5 kuruş katkıları olmadı. Erkek kardeşi evlenirken düğün için para istediler bizden. Eşim baba biz yapmadık paraları yoksa onlar da yapmasın deyince “ e ama onlar öyle uygun görmüş” diye cevap aldık![]()
Aldığımız para da 3 kuruşluk memur maaşı. Gerçekten çok kazansak neler diyeceklerdi acabaHiiiiç ikna etmeye çalışmayın anlamazlar hak ettik ki alıyoruz yiyoruz çatır çatır gözü olanın gözü çıksın deyin sjdjdjdj
Ama bu hadsizlik beni çıldırtıyor. Kendi kızları boşanma aşamasında evde otururken bile çalışmadı benim küçük çocuğum var dedi( çocuk 10 yaşında) ben çalışmak zorunda değilim dedi. (Kendi kararı karışmak haddim değil) ama onlar benim olmayan maaşımı (ücretsiz izindeyim) dillerine doluyorlarİyi madem para vermeyeceksen umursamana gerek yok, konuşaun dursunlar