• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne oldugunu anlayamadim. anlayan var mi. lutfen yardim:(

Daha yeni tanidiginiz bi adamin evinde ne isiniz var allah askina? Neler gelebilirdi basiniza bi düsündünüzmü?
Bence dua edinki sizi birakmis, kurtuldugunza sükür edin bence...

İşte yaş fark etmiyor, sanal alemden uyuşmuş beyinler, her şeyi facebook şifresi sanıyorlar, o kadar özel geliyor ki adam dünyayı bağışlamış sanıyor, bir de uğraşıyoruz anlatamıyoruz çatlamak üzereyim :36:
Neye catliyon hayirdir. Ben facebook sifresini verdi super guvenilir aman allahim oldum bittim mi dedim? Saskin saskin yorum yazmayin. Yorum yazanlardan biri sen neden mesajini okuttun guvendin de dedi ben de adam da aynini yapti ustune facebook sifresini verdi dedim laf arasinda. Cok da bi tarafimda facebook sifresi. Ama evet bu adam bu sifreyi verdigine gore guven almak ve vermek istiyor diye yorumlarim. Hayatim boyunca bu adamlarla karislasmadim cunku. Anca okudum dinledim. Yuz yillik kasar da degilim nalesef. Kafasi cok cin bi tip de degilim. Bu da benim yapim. Bebe yok karsiniz da susarak okuyorum asagilayici mesajlarinizi. Sizin topunuza denk gelse bu adam hepiniz susar yutarsiniz. Hem yakisikli hem super zengin hem evlilik planlariyla geliyor sana. Hem inancli hem aileyle tanistircam diyor. Masallah hepiniz de pek iradeli pek zekisiniz. Benim gosterdigim akli dirayeti kac kisi gosterir acaba her yasadigimi adim adim mi anlattim ben size. Kisaca ozet gectim yuh be. Yorumlara bak bebe olduk 16 yasinda. Adam huddamlarla ugrasiyorum derken ben o isin pis bi is oldugunu sonradan ogrendim ben ne bileyim hiddam ne. Anam hocaya okutuyor diyince de dua ettiriyo sandim. Sonra sonra dustu jeton. Adamin anormalligini gorunce caktim bu islere dalmis bu akli gitmis diye yorum yaptim cogu insanin gormezden gelecegi detaylari degerlendirerek bu sonuca vardim kimse kimseye acik acik buyu yaptiriyorum ben diyecek kadar mal degil hele karsindaki istanbulun en iyi avukatlarindan biri. Kendi kendinize costunuz beni 16 yasina getirdinizyuh

Son düzenleme:
Arkadaşım kendimi şu an Allahın çok sevgili kuluna yazdığımı hissediyorum valla. Büyük geçmiş olsun o adamın bence adını bile daha duyma. Adam bi de avukatmış ucuz kurtarmışsın , bi fakir fukara sevindir bence.

Arkadaşım kendimi şu an Allahın çok sevgili kuluna yazdığımı hissediyorum valla. Büyük geçmiş olsun o adamın bence adını bile daha duyma. Adam bi de avukatmış ucuz kurtarmışsın , bi fakir fukara sevindir bence.

Saolasin canim... ama burda benim yasim 16 oldu uzun uzunnnn yasadiklarimi anlatmam gerekiyodu sanirim. Destan falan yazmaliydim. Adam sanki benim karsima gecti de ben buyucuyum dedi de be agzinin icine dusmus bebe muamelesi goruyorum su an resmen...

Bir turlu anlatamadim adam buyucu degil buyu yapmiyor hukukla ilgileniyor avukat. Zamaninda univerdite ogrencisiyken huddam sahibi olmak icin okuma yapip vazgecmis. Uslubunuza dikkat edin ayrica.
Bir "avukatın" böyle işlerle uğraşması ne acı,vah ki ne vahh.

Son düzenleme:
Neye catliyon hayirdir. Ben facebook sifresini verdi super guvenilir aman allahim oldum bittim mi dedim? Saskin saskin yorum yazmayin. Yorum yazanlardan biri sen neden mesajini okuttun guvendin de dedi ben de adam da aynini yapti ustune facebook sifresini verdi dedim laf arasinda. Cok da bi tarafimda facebook sifresi. Ama evet bu adam bu sifreyi verdigine gore guven almak ve vermek istiyor diye yorumlarim. Hayatim boyunca bu adamlarla karislasmadim cunku. Anca okudum dinledim. Yuz yillik kasar da degilim nalesef. Kafasi cok cin bi tip de degilim. Bu da benim yapim. Bebe yok karsiniz da susarak okuyorum asagilayici mesajlarinizi. Sizin topunuza denk gelse bu adam hepiniz susar yutarsiniz. Hem yakisikli hem super zengin hem evlilik planlariyla geliyor sana. Hem inancli hem aileyle tanistircam diyor. Masallah hepiniz de pek iradeli pek zekisiniz. Benim gosterdigim akli dirayeti kac kisi gosterir acaba her yasadigimi adim adim mi anlattim ben size. Kisaca ozet gectim yuh be. Yorumlara bak bebe olduk 16 yasinda. Adam huddamlarla ugrasiyorum derken ben o isin pis bi is oldugunu sonradan ogrendim ben ne bileyim hiddam ne. Anam hocaya okutuyor diyince de dua ettiriyo sandim. Sonra sonra dustu jeton. Adamin anormalligini gorunce caktim bu islere dalmis bu akli gitmis diye yorum yaptim cogu insanin gormezden gelecegi detaylari degerlendirerek bu sonuca vardim kimse kimseye acik acik buyu yaptiriyorum ben diyecek kadar mal degil hele karsindaki istanbulun en iyi avukatlarindan biri. Kendi kendinize costunuz beni 16 yasina getirdinizyuh

Senin gibilere bizim burda denilen bir laf var ama neyse demiyim :)

Haddini bil kaşar falan ne oluyoruz ? Ha burada ki herkes kaşar da ondan mı biliyor güvenlik kaidelerini, topunu bilemem ben öyle evlilik laflarıyla gelen zengin adam avcısı değilim, Allah'a şükür aslanlar gibi kendime ait bir hayatım var. Kimse seni aşağılamadı gözünü aç dedi, iyiliğin ve güvenliğin için dinlersin dinlemezsin kimseye bir şey olmaz. Hiç bir yorumumda sana 16 yaşında falan da demedim ancak anlama kapasiten ve seviyen ortada. Felaketin eşiğinden dönmüşsün sorduğun sorulara ve verdiğin cevaplara bak. Burada esip gürleyene kadar yakışıklı,zengin, süper koca adayını elinde tutaydın o zaman burası yoruma açık bir forum. İkide bir facebook şifresi demeyip kendini düzgün ifade etseydin o zaman

Bir turlu anlatamadim adam buyucu degil buyu yapmiyor hukukla ilgileniyor avukat. Zamaninda univerdite ogrencisiyken huddam sahibi olmak icin okuma yapip vazgecmis. Uslubunuza dikkat edin ayrica.

Hüddam sahibi olmak o kadar kolay mı yahu? Okuma yapıp oluvermiş diyecek kadar..Çarpar adamı, nerden geldiğini şaşırır..

Sizin de cesaretinize hayran kaldım. Böyle bir adamın evinde yiyip içmek, kalmak falan cesaret ister.

Konu, büyü ve hüddam içeriği sebebiyle yorumlara kapatılmıştır.
Yorumlar incelenecektir.

Back
X