Önceki konunuzda kazanç elde etmektende bahsettiğiniz için netten bi baktım
Size uygun olanlara göz atabilirsiniz..
FASON İŞLER
Evde yapabileceğiniz ve ev ortamında para kazanabileceğiniz işleri sıraladım.Hepimiz biliyoruzki bu işler evde yapılabilen fabrika ortamını gerektirmeyip arge ve iş güvenliğine ihtiyaç duymadan evde rahatlıkla yapabileceğiniz işler
Evde boncuk işleri
T-shirt Üzerine boncuk işleme
Gelinlik Üzerine Boncuk İşleme
Abiye üzerine boncuk işleme
Evde nikah şekeri yapımı işi
Evde kına paketleme işi
Evde sehpa örtüsü işleme işi
Evde dantel örgü işi
Evde piko işi
Evde seccade işleme işi
Evde yazma (yemeni) kıvırma işleri
Evde hasır çanta örme işi
Evde eşarp kıvırma işi
Evde çanta dikim işi
Evde ebru süsleme işi
Evde kilim(halı) dokuma işi
Evde şapka dikim işi
Evde tablo boyama işi
Evde namaz takkesi örme işi
Evde boncuk süsleme işi
Evde sticker yapım işi
Evde fason bayrak dikim işi
Evde kese yapım işi
Evde sabun işi
Evde surfile işi
Evde sandık süsleme işi
Evde sepet örme işi
Evde kurdela nakışı
Evde dekoratif ahşap süsleme işi
Evde tezhip süsleme işi
Evde mandal işi
Evde takı süsleme işi
Evde deri çiçek yapım işi
Evde gümüş kazaz örme işi
Evde mefruşat dikim işi
Evde katlamalı perde dikim işi
Evde çömlek süsleme işi
Evde deri çiçek süsleme işi
Evde deri aksesuar dikim işi
Evde batik boyama işi
Evde çeyiz ürünleri hazırlama işleri
Evde Bebek şekeri yapım işi
Evde dantel(anglez) örme işi
Evde dekoratif örtü ve kılıf dikim işleri
Elde antep işi yapım işi
Evde kasnak işi
Evde filografi işi
Evde puzzle yapım işi
Evde yatak örtü dikim işleri
Evde ev tekstil ürün dikim işleri
Evde şal örgü işi
Evde model gemi yapım işi
Evde çini süsleme işi
Evde seramik süsleme işi
Evde vitray süsleme işi
Evde cam süsü eşyası yapım işi
Evde biblo eşyalarını süsleme işi
Evde pasta yapımı
Evde ev yemekleri
Evde yaprak sarma işi
Evde içli köfte yapımı
Evde baklava yapım işi
Evde su böreği yapım işi
Evde içli köfte yapım işi
Evde desen tasarım işi
Evde gravür işi
Evde kaligrafi yazım sanatı işi
Evde yağlı boya işi
Evde oyuncak üretimi
Evde paketleme işi
Evde mandal işi
Evde bez bebek yapım işi
Evde düğün organizasyon malzeme üretim işi
Evde terzilik işleri
Evde abiye terzilik işleri
Evde abiye tadilatçılığı işleri
Evde tadilat işleri
Evde düğün fotoğrafçılığı işi
Evde grafik ve reklam tasarım işleri
Evde müzik eğitmenliği işi
Evde web tasarımcılığı işi
Evde web programlama işleri
Evde bilgisayar ve sistem bakım onarım işleri
Evde bilgisayarda proje ve çizim işleri işi
Evde çeviri işi
Evde blog yazarlığı işi
Evde makale yazımı
Evde çocuklar için etkinlik hazırlama işi
Evde kostüm hazırlama ve dikim işi
Evde doğum günü partisi için sunum hazırlama
Canım bilgisayarla aran nasıl?? Öğrenmek istersen sana msn üzerinden filan artık bir yol düşünüp çalışabiliriz . Evden yapılabilecek en kazançlı işlerden, birilerine modelleme yapar para kazanabilirsin gerçekten.Ben de öğrenciyim iş hayatında olsaydım daha güzel yardımcı olmak isterdim ama şimdilik sadece öğrenmene yardım edebilirim seve seve. ( 3dmax.. )
Kader...Çok sağol ya ilgilendiğin için.Hepsine tek tek bakıcam kızımı uyutunca.Kesinlikle yaparım.Çok istekliyim...Çok sağol ya Allah razı olsun...
Gittigidiyor dan da dikiş makinelerine bakabilirsin.Bir arkadaşım çok ucuza almıştı dikiş makinesi o siteden takip edip.
kikirikliiiii bacım noldu sana öyletopiğe de gelmiyosun artık valla benim ev bayramdan beri temizlik yüzü görmüyo
uğra arada hem bizi motive et hem kendin ol. kaç gündür giriyorum topiğe sen yoksun. ev sahibi olmadan gidilen ev gibi hissediyorum sen olmayınca. toparlan bakalım bismillah de. haklısın sıkılmakta eşine kırılmakta ama olmuyosa başka şeyler yaparsın üzülme.bi arkadaş ailenin yanına gitmeni tavsiye etmiş iyi olur aslında havalar da soğudu ama belki deşarj olursun. tebdili mekanda feraklık varmış. üzme kendini
Canım bilgisayrla aram iyi.Yapacak bir şey olmayınca pc deyim devamlı...Çok sağol...Modelleme dediğin ne tam olarak...Öğrenmeme yardımcı olman en büyük yardım zaten benim için...Allah senden de razı olsun...
Grip gibiydim temizlik yapamadım bende.İki odaı şöle bi topladım kapadım kapıları...Mutfakla hol ve oturma odası arasında gidip geliyorum.İnşallah iyi olucam canım ya çok sağol.Hayatımı düzene sokabilsem.Mesela oyalayacak bşir şey olsa sabah işlerimi bitirir onun başına geçmek için heves ederim.Temizliğimide yapmaya heves olur.Ama böylşe sürekli aman nasılsa işim yok ev temizlerim diyip duruyorum.Sallıyorum anlayacağın.Ya da yapınca da off bıktım diyip bırakıyorum :) Manyadım ben manyadım:))
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum...İyi değilim artık bunu çok iyi biliyorum...Dün bir konu açmıştım dikiş öğrenmek istiyorum diye.Kurs saatleri hiç bir şekilde uymuyor,kızım var.3 4 saat idare eder eşim ama kurs haftada 4 gün ve sabah 9 akşam 4...
Hadi olmuyor o zaman dikiş makinası alıp evde öğreneyim dedim.Eşim şu an alamam dedi...Biliyorum aslında kendi işiyle alakalı bir eksikiği hemen alır...
Uuzun zamandır böyleyim.Herşeye gülen,hayatı,anı yaşayan benden eser yok...Kendimi son zamanlarda en iyi tanımlayan kelime...TÜKENİYORUM....
Burada ne yapıcam ben.Doğru dürüst kimsem yok.Önce açık öğretimden okuyup ana okulu ile ilgili bir şeyler yapmak istedim.Kapanmış o bölüm.Şimdi dikiş kursu istedim yok uymuyor.O kadar iyi gelecekti ki bana.Kursta çok şey öğrenip,kendime gelecektim.Hadi o olmadı dikiş makinam olsa nette çok araştırdım 2 gündür sitelerden öğrenebilirdim...Ama yok olmuyor...
Ağlıyorum,herşeye hemen sini,rleniyorum.Tükeniyorum...Beynim o kadar doluk ki.Patlayacak gibi.Bağırıp çağırmak durmadan ağlamak istiyorum.Ağlarken boğazım patlayacak gibi oluyor ya ...
Allahım yardım et ne olur.Ben bir şeyler yapabileyim...
Netten bakıyorumda deminden beri.Boncuk veya paket yapımı işleri falan var.Benim bu işleri evde yapmak için kimlere başvurmam lazım? Kastamonuda yaşıyorum.Merkezinde dğeilim ama.Bu tarz bir iş yapan var mı kızlar?
Bilmiyorum abartıyor olabilirim.Ama bana kalırsa 4 senenin birikimi.Yaşadığım yere kim gelse iyi dayanıyorsun buraya diyor.Bütün gün evdeyiz sokakta kadın bile göremiyorsunuz.İnsan yıpranıyor bir süre sonra.Ben dediğim gibi isyan etmiyorum.Sadece içimdeki sıkıntıları bir şekilde atmaya çalışıyorum.Çok sağolun yazdıklarınız için.Zaten ağlanıp sızlanmakla bir yere varılmaz bunu biliyorum...Buranın insanları zaten alışkın...ama bir memur geldiği zaman arkasına bakmadan gidiyor.Yaşayışta buna etken...
Kreş yaşında değil kızım demin bir kreşi aradım kızımı kreşe verip bende kursa giderim hem o hem bana iyi olur diye.Ama 3 yaş denildi.Bekleyeceğim.Evde yapabileceğim işleri listeliyorum bir yandan...
Birde o ağlama krizleri geldiği zaman aslında neye ağladığımı bende bilmiyorum ama gerçekten kötü oluyorum o an.Birikim...
kızın 3 yaşın altında ise nasıl boş vaktin kalıyor
uslu bir çocuk demek ki maşşallah
dikişi illa makinede yapmana gerek yok ki
tamam elbise dikemezsin ama ufak çaplı şeyler yapabilirsin
ben elimde dikerek oğluma yatak örtüsü takımı yapmıştım
sende o tarz şeyler dene
el işleri, ahşap boyama, keçe çalışması yapabilrsin
hiçbirşey yapamazsan bir blog aç yemek tarifleri dene ve yayınla
emin ol blog çok işe yarıyor hem arkadaş ediniyosun hemde vakit geçiriyosun
açmak için yardımcı olabilirim çokda kolay zaten kendin halledebileceğin birşey
bu kadar sıkma canını bende karabükte (kastamonuya 1 saat yine okadar küçük bir yer) doğdum büyüdüm ben sıkıntıdan patlamadıysam sen hiç patlamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?