Ben ne yapacağım şimdi...Kendimi tanıyamıyorum artık...

Evde yapabileceğim en uygun işi düşünüyorum sadece.İlla dikiş nakış demiyorum.Ama hem sevdiğim,hem bana uygun olan bir şey diye onu baz aldım.Fikirlerin için çok sağol.Evet haklısın çocuk merkezli düşününce çok şeyler çıkıyor.

illa dikiş üzerine olması şart mı ?
başka uğraşlar bulun kendinize dantel olabilir ya da örgü olabilir bebek eşyaları patikleri yelekleri ya da tülbent vs kafa dağıtacak birşey istedikten sonra çok şey bulabilirsiniz.

seramik hamuru yapıp canınızın istediği süs eşyaları yapmaya çalışabilirsiniz. ya da alüminyum levha üzerine kabartma resim çalışmaları hem zaman geçirirsiniz. hem evinize yada eşinizin dostunuzun evine güzel eşyalar yapabilirsiniz.

ya da puzzle alın . ona insan öyle bir odaklanıyor ki başka birşey düşünemiyorsunuz. ben bi süre fena takmıştım onu yaptığım zamanlar başka birşey düşünmüyordum =)

kızarmısın bilmem ama bence eşin senle birazdaha vakit gecirse senin hiç bir sıkıntın kalmaz eşine bunu açıklasan işyerine bir yardımcı alsa eger mümkünse size birazdaha vakit ayırsa tüm sorunlar sıkıntılar biterbence siz onun yanına gidemezmisiniz 1 kaç saatlikte olsa yada ailenizin yanına gidin kısa sürebile olsa hava degişikliği iyi gelir canım

Senin su yazini okumak inan ki yuzume bir tokat etkisi yapti. 3 ay once ayrildigim eski sevgilimle arami duzeltmeye calisma fikri surekli aklimda gidip geliyordu. Ben buyuk sehirde yasamaya alismis bi insanim, o kisiyse kucucuk bi kasabada, benim gozumde yapilacak hicbirsey olmayan, bana hicbirsey katacagina inanmadigim, hatta burda yasamanin benden alip goturecegine inandigim bir yerde yasiyor ve hepte burda yasamak istiyor. ona olan sevgimden burda yasamayi bile dusunur olmustum ama simdi yazinizi okuyunca karar verdim. olmaz!

insan yapabilecegi kapasitenin altinda yasadigi zaman mutsuz oluyor. Sizin de derdiniz bu sanirim. Kendinizi verimli hissetmiyorsunuz. yasadiginiz hayatin, yasamak istediginiz hayattan uzak oldugunu dusunuyorsunuz. zamaniniz bosuna geciyor, evde otura otura koreliyormus gibi hissediyorsunuz. benim tavsiyem kesinlikle imkanlarinizi zorlayip kendinizi ne alanda gelistirmek istiyorsaniz gelistirmeniz. kitap okumaya baslayarak bile ufkunuzu inanilmaz gelistirirsiniz. size bir ugras lazim belli ki is bulabilirseniz bulun, yada orgu orebilirsiniz. kazak, atki, sapka, patik.. bunlari sonradan satadabilirsiniz..

ama bence vazgecmeyin. bu hayata bir kere geliyorsunuz, bu bir defalik sansinizi skici buldugunuz bi hayatta harcamayin. gerekirse para biriktirin kendi makinanizi kendiniz alin.

Rahat mı batmış ne yapmış anlamadım, olay ne yahu? Dikiş makinası diyemi ağlıyorsun sen? Hayır illa bir şeyler dikeceksen iğne miğne yokmu evde onunla dik.

Sıkıntınız sadece iş gibi görünmüyor.
Mutlaka bir psikolojik yardım alın bence, faydasını göreceksiniz.
Siz yazmışsınız çok doluyum diye, sadece birşeylerle uğraşmakla
rahatlayamazsınız.
Çok yalnız kalmışsınız, eşinizle neredeyse görüşmüyorsunuz gibi.
Bunalıma girmeniz normal, boğulur insan bir süre sonra.
Herşey yoluna girer inş, Allah yardımcınız olsun.

mesele birazda para kazanmaksa pek yardımcı olmaz ama kursiyer.netten photoshop da öğrenebilirsin...kendini geliştirmek adına....Allah yardımcın olsun...

​evde nikah şekeri yapabilirsin mesela varmı sizin oralarda öyle şeyler yapanlar bir araştır istersen

Merhaba ben aranıza yeni katıldım siz bu msjı yazalı baya olmuş ancak hala evden yapılacak güzel zevkli ve kazandırıcı bir iş arıyorsanız size önerebileceğim bir adres verebilirim satış ortaklığı işi bu ağın diger ağlardan farkı işi paneli içinde size ayrıntılarıyla öğretmek ve başka şirketlerlede çalışmanıza sınır k0ymamaktır. inceleyin isterseniz
.... sağlıklı mutlu günler

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle instagrama üye ol
hergun sofralara tabaklar hazirla
hepsini paylas
kahveler yap hepsini paylas
cocugunun kiyafetlerini odasini vs
ne varsa senin sevdigin her seyi paylas
ayrica zamanla ordan parada kazanabilecegini göreceksin
sIkIlmak mumkun degil zaten
gunleron eglenceli gecer
acaba kim ne paylasmis
kim bana begeni yapmis kim takibe almis vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…