seni anliyorum bendede oluyo dediklerin herkesi geride birakip almanyaya geldim burda hic arkadasim yok aksama kadar kvdeyle oturuyorum kizimla ilgileniyorum ama cok bunaliyorum soyle dusun senin hic degilse ozel bi hayatin vardir obile mutlu olman icin neden olmali bende obile yok disari cikilcaksa hepbirlikte cikiliyo markete bile zaten aksam ayni vakitte yatiliyo yani hic bir ozel hayatim yok esimle birlikte
simdi bunlari bi dusun ve kendini sansli say mutlu olmak icin neden say benim acimdan mutlu olmak icin neden olurdu
canim tek birseye odaklanma suanda senin kafani dagitacak birseyler yapmak degil mi amac tamam öncelikle dikis
ögrenmek istiyorsun ama o olmuyorsa sizin saatinize uygun baska kurslar yok mu?
varsa kesinlikle dikis diye aklina koyma git cünkü seni anliyorum yalnizlik malasef cok zor insani bunaltiyor o yüzden
baska baska seyler bul.
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum...İyi değilim artık bunu çok iyi biliyorum...Dün bir konu açmıştım dikiş öğrenmek istiyorum diye.Kurs saatleri hiç bir şekilde uymuyor,kızım var.3 4 saat idare eder eşim ama kurs haftada 4 gün ve sabah 9 akşam 4...
Hadi olmuyor o zaman dikiş makinası alıp evde öğreneyim dedim.Eşim şu an alamam dedi...Biliyorum aslında kendi işiyle alakalı bir eksikiği hemen alır...
Uuzun zamandır böyleyim.Herşeye gülen,hayatı,anı yaşayan benden eser yok...Kendimi son zamanlarda en iyi tanımlayan kelime...TÜKENİYORUM....
Burada ne yapıcam ben.Doğru dürüst kimsem yok.Önce açık öğretimden okuyup ana okulu ile ilgili bir şeyler yapmak istedim.Kapanmış o bölüm.Şimdi dikiş kursu istedim yok uymuyor.O kadar iyi gelecekti ki bana.Kursta çok şey öğrenip,kendime gelecektim.Hadi o olmadı dikiş makinam olsa nette çok araştırdım 2 gündür sitelerden öğrenebilirdim...Ama yok olmuyor...
Ağlıyorum,herşeye hemen sini,rleniyorum.Tükeniyorum...Beynim o kadar doluk ki.Patlayacak gibi.Bağırıp çağırmak durmadan ağlamak istiyorum.Ağlarken boğazım patlayacak gibi oluyor ya ...
Allahım yardım et ne olur.Ben bir şeyler yapabileyim...
biraz rahatla öncelikle. Çok şükür hayatını etkileyecek sağlık sorunun yok sanırım, çocuğunun da... hayattaki en büyük güzellik bu. çocuğunun elini tutup parka gidebiliyorsan ikiniz de çok şanslısınız. ayrıntılar çok yormasın seni.. elindeki güzelliklere bak
Makine fiyatları ne kadar acaba? 300-400 falan mı? Altın günü yapsanız, fazla kişiye de gerek yok aslında. 3-4 kişilik yeterli olur bence.
İlk sırayı alırsın, hemen hoop makine :) Netten de videoları izleyerek kendi kendine olur. Sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?