ben ne yapacağım????

ay cok sinirlendim ya bu nedir bakamacagin cocugu dunyaya getirme arkadas ne sucu var evladin kendin zevkin icin getir zor gelincede viiiinnnnnnnn birde kizida okumus etmis gurur duyucana anne denilen bayana bak sen annem zorda kalinca teyzem hepderdi bunlar icin feda etme kendini annemin tek sozu kalmis hafizamda aman abla kopeklerde anne oluyor bak onlar bile yavrulari icin cabaliyor ben evlatlarim icin cabalamayip didinmezsen nerde kaldi benim anneligim cok dogru soylemis canim annem daha oncede senam okumustum konularini bu nedir ya bu bayanlar anneligin ne oldugunu bilmiyor yada bencil insanlar kendi zevklerine cocuk dunyaya getiriyorlar arkadasim verme uzak dur kardesin olan cocuk canda sen patlicanmisin yada tombaladanmi cikdin birak 2 kurus vermis oda zoruna itmis hanimefendinin varsin gitsin ne yaparsa yapsin birkere o borc degil anne kelimesinin hatrina olsun bari bosver bak hayatina canim para topla kenara dussen kalksan bunlardan fayda gelmez sana bu saatten sonra

Çok zor yaşadıkların, Allah sabır versin

Öncelikle ilaç konusunda doktoruna danış, antidepresan ilaçlar öyle keyfi alınıp,bırakılmıyor sonra daha kötü olabilirsin

Annene artık para gönderme, her ebeveynin vazifesi doğurduğu evlada bakmak, Allah ıslah etsin diyorum onun için ancak

Bir müddet, olduğun yerde kalıp birikim yap bence, büyük şehirlerde yaşamak kolay değil. En azından bir düzeni kuracak kadar birikimin olsun, sonra tayinini istersin. Bu arada tedavine de devam eder, toparlanırsın. Salim kafayla, sağlam adımlar atarsın. Çok da üzme kendini, sonuçta elinde bir mesleğin var, hayatını idame ettirecek güce sahipsin. Her şey yoluna girer, sabırla, mantıkla hareket etmeye çalış

Sonbahar...Arkadaşar genelde iyi öneriler sunmuşlar.Ben de sana artık kendini düşün,bırak onu demiştim.Yani artık ona para vermeyi kesmeliisn.Onla en azından bir süre görüşmeyi kes,tlf değiştir...O söylediklerinden sonra bunu hakediyor..En önce bunu yap.Kendini daha iyi hissettiğin bir süre belki sonra tekrar iletişime4 geçersin ama bu söylediklerini bir daha söylememsi ve para istememsi şartıyla..yine aynı olacaksa görüşmenin anlamı yok..Böyle olacaksan hayatımda hiç olma''daha iyi ''diye resti çek..sana zararı dokunuyor..

Antidepresanını rastgele bıraKma,çekilme sendromu yaşarsın.Sakın ha.Hemen vakit kaybetmeden özelmuayenehanesi olan bir psikiyatrise git ,eskisinden memnun değilsen googleden ara merkezde vardır ancak..Sana iiy gelecek bir antidepresan muhakkak vardır..Benim de kullandığım biraz iyi geldi gibi ama tamammen iyileşmedim hala..Ara ara iyi oluyor ara ara kötü oluyorum..
Depresyon çok zor birşey,yaşayan anlar.ihmalkarlık falan yapar,yaşama yetişemez olur insan..
Bu yüzden annene daha çok ihtiyaç duyuyorsun ama duyma!.Depresyonun bu oyununa gelme!kendi içine ''güçlü olmalıyım''de...Beyne olumlu mesaj gönderirsen olumluya gider herşey. Bak biz varız burda,sıkıldığında burdan elektrik aldığın kişilerle irtibat kur..benle irtibat kur..
Bak hz.yunus'un 40 gün balığın karnında kaldığı günleri oku..hz. yusufun zindanda olduğu zamanları düşün..Hz musa için ''tek başına bir ordu'' diye geçer kur'an- kerimde..Yılmadılar hiç..

Dengelerini değiştirecek ,bozacak riskli,olumsuz şeylere girmemelisin..Dengeni bozacak negatif insnalarla veya fazla tanımadığın ,güvenilmez hissi veren erkeklerle iletişim kurmamalısın..

Bak elinde birikimin olsaydı senle tatile gidecektik şeker:)Bence o öğrenim kredini ödemeden önce kendin için birşeyler yapmalısın..Bir miktar birktirip turlara katılabilirsin.İyi gelir gezi depresyona..Beraber yurt dışına gidebilecek arkadaşın da hazır burda..Bunu yapmak kendine olan güvenini tazelerdi..benim öyle oluyor şuanda..Bir amacı oluyor insanın..Bak iki ayöncesinden hazırlanıyorum..Daha çok şey var hazırlanacak.öyle iyi meşgale oluyor ki...Bir amacın olması çok iyi geliyor..
Ondan sonra ödersin kredini..
Merkeze geçemeyecksen konumunu değiştirmenin anlamı yok gibi..Ama oradan rahatsızsan değiştirebilirsin..Yeni insanalarla tanışabilirisn en azından..Ama yeri iyi seçmelisin şuanki yerinden iyi olmalı..Taşınma işini taşıma şirketine yaptırabilirsin..

Arkadaş istersen Akdeniz taraflarında ben varım mesela..
Umarım herşey hakkında güzel olur...

Son düzenleme:
sanarım boşluk içindesiniz çevrenizde de hiç sevdiğiniz kimse yok mu ?
arkadaşlarnız veya bir ilişkiniz ?
anneniz mi demeliyim bilmiyorum hakediyor mu bu kelimeyi :/
bencede numaranızı değiştirin aramayın sormayın bakalım ne yapacak hatta eğer tayin bile isterniz yeni yerinizi de demeyin .

gerçekten yurtdışına beraber gidebileceğim arkadaşlar var mı burda?

Allah yardımcın olsun canım.Ama şunu unutma yalnız değilsin.Kimsem yok dediğin zamanlarda seni duyan biri var.Ona inan güven ve sığın.Mutlaka yardımcın olacaktır.

"… Nerede olursanız olun, Allah sizinle beraberdir." (Hadid suresi, ayet 4)

Yapabileceklerine gelince
*Üvey annen mi senden para isteyen öz annen mi anlamadım ama nasıl ki onun sen üzerinde hakkı varsa seninde evlat olarak hakkın var.Bunun para ile değerini sen ölçmemiş olsan da o ölçmüş sende 12 bin lira gibi bir para vermişsin.Artık para vermeyi bırak.
*Tayinini isteyebiliyorsan iste.Onlardan uzaklaş.
*Hayatına yeni ama güvenebileceğin insanlar sok.
*Başından kötü bir evlilik geçmiş olabilir ama bu hep böyle olacak değil.Seni seven birileri mutlaka karşına çıkacaktır.
*Özellikle dostlarını maddi beklentileri olmayan insanlardan seçmeye çalış.
*İlaçlarını bıraktığını söylemişsin.Sana çok sıkıntı vermiyorsa tekrar doktora gidip kullanmaya devam edebilirsin.Yalnız bazı antidepresanlar kullanıldığında intihar eğilimini çoğaltıyor.İlaç isterken yada kullanacaksan özellikle intiharı düşündüğünü doktoruna belirt.(SAKIN BU DÜŞÜNCE İÇİNDE OLMA AMA CANIM.Hayatta senden daha değerli kimse yok unutma.Özellikle canından değmeyecek insanlar için vazgeçme.Kimse sana üzülmez emin ol.
*Buradaki insanlarla ne sıkıntın olursa olsun mutlaka paylaş.Sana mutlaka yardım eden çıkar.
*İstersen arkadaşın bile olurum.Özelden bile sohbet ederiz yeterki sen kendinden geçme.Çünkü sen önemli vede özelsin.Allahın en özenli yarattığı varlıklarız bizler.
ALLAHA EMANETSİN.Bolca dua et olurmu.

Senin yerinde olsam anneyi filan takmam bekarlığımın tadını çıkarırım ne güzel mesleğin de varmış.kimseye muhtaç değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…