• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağımı şaşırdım........

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Kızlar merhaba beni tanıyan bilen eski konularımdan tanıyacaktır sadece isim değişikliği yapmak zorunda kaldım. Kızlar nişanlım şimdi de amcamın kızıyla konuştuğum için benimle büyük bir kavga etti ben sadece dinledim. Amcamın kızları tabiri caizsr zamanında bana bi kazk atmışlardı. Zaman geçti falan nişanlım bunu biliyo nişanlımla çok özel bir an yaşarken o anın içine etmişlerdi nişanlım o zamandan beri kesinlikle konuşmayacaksın dedi ben kınuşmuyorum zaten ama bugün dışarda karşılaştık ve konuşmak zorunda kaldım ve nişanlım bunu sonradan öğrenince çıldırdı bi daha olursa Bize yazık olur dedi. Offfffff ne yapayaım bilemedim

Kuzeninizle aranizin bu noktaya gelmesindeki olay nedir, neden bu kadar tepki verdi nisanliniz? Bize yazik olur kadara getirmis

usenmedim baktım...
müzik öğretmeni nişanlınizla meslek bir konuyla alakali hata yapmaniz uzerine tartismis ve birdaha beni arama demiş
falan falan....peki bu konuyla nasıl bir bağlantı kurmaliyim?????amca kızlar ne yaptı????
yani biz yorum yapmak isyiyoruz ama siz muge anlı gibi konunun pesine duselim istiyosunuz:KK14:

Kuzeninizle aranizin bu noktaya gelmesindeki olay nedir, neden bu kadar tepki verdi nisanliniz? Bize yazik olur kadara getirmis
Bi para mevzusu girdi araya ve onlar bana ağzına gelen küfürleri etmişlerdi ve nişanlım birdaha konuşmayacaksın dedi bende konuşmadım tabi ama bugün tesadüfen oldu

Bence kazik atanlari affetmeyin. Ben affettim, bin pismanim. Hala ayni seyi yapmaya calisiyorlar.

Ohoooo sen şimdiden kaybetmissin gülüm. Yakın akrabanla gorusmiyeceksin deme cesaretini gösteriyor sen kabul ediyorsun ve gorusunce de olay çıkarıyor. Amca kızı sonuçta nasıl girusmeyeceksin büyük olay olur hak verebilirim bir derece. Ne bileyim iftira hırsızlık vb.
Nişanlı amca kızı yanında el sayılır el.
Çok taviz vermişsin çok.

Üçüncü şahıslar yüzünden niye ilişkiniz bitiyormuş, samimi olmazsınız onlarla mesafe koyarsınız olur biter. Nişanlınız dediğim dedik birisi olmalı bu gidişle işiniz zor.

Iyi de siz kızsanız kuzeninize ama. nişanlınız konuşsa anlarım tepki vermeyi hani benim küs olduğum kuzenim ile sen neden konuşuyorsun da denir

Sizin kuzeniniz sizin sorununuz ister küser ister barışırsınız
Haaaa nişanlınız çok içerledi ise o konuşmasın yani ama size karışamaz

bunun için kavga çıkaranın da yarın nelere kavga çıkaracağını düşünemiyorum bile

Ohoooo sen şimdiden kaybetmissin gülüm. Yakın akrabanla gorusmiyeceksin deme cesaretini gösteriyor sen kabul ediyorsun ve gorusunce de olay çıkarıyor. Amca kızı sonuçta nasıl girusmeyeceksin büyük olay olur hak verebilirim bir derece. Ne bileyim iftira hırsızlık vb.
Nişanlı amca kızı yanında el sayılır el.
Çok taviz vermişsin çok.
İftira hırsızlık benzeri diyelim küfür edip resmen çooook ağır laflar etmişlerdi

Bi para mevzusu girdi araya ve onlar bana ağzına gelen küfürleri etmişlerdi ve nişanlım birdaha konuşmayacaksın dedi bende konuşmadım tabi ama bugün tesadüfen oldu
Eger aranizda bu tip seyler yasanmissa gorusup gorusmeme karari size kalmis nisanliniz neden giriyo olayin içine

Back
X