• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağımı şaşırdım........

Bilmiyorum dermi ama sonuçta eşit şartlara sahibiz aynı maaşı alıcaz aynı statüdeyiz maddi özgürlüğüm var o gelmezse gelmesin ben ailemi görürüm

ama işte statü maaş vs sökmez ki o konuda

şimdi de eşit konumdasınız ama amcanızın kızı ile iki dakikacık konuştunuz diye böyle davranırsan evlenmeyiz demeye getirebiliyor

yarın bir gün anneniz bir şey dese ve damat beyin hoşuna gitmese o da evimize gelmesin, sen de o eve gitme derse ne olacak

biz birbirimizin sözünü dinliyoruz sizinle görüşemem mi diyeceksin

makul olan şeylerde sınırları çizmek lazım

İşte nişanlım da bu yüzden konuşmamı istemiyor çünkü ben çok yufka yürekliyim bir gün canıma kasteden adam gelip özürdilerim yardıma ihtiyacım var yardım et dese yaparım napim yani yaradılışım bu

Oyle kolay affedici olma.affedilecek seyler vardir affedilmeyecek seyler vardir.Bunlari siniflandir kafanda.Sana bugun iftira atan yarin seninle rahatca konusabiliyorsa , o kisi sizin kisiliginize saygi gostermiyor demektir ve herseyi yapabilir.Bu kdar tehlikeye acik olmayin.Esiniz hakli bu konuda.Ondan yardim alin benzer seyler yasadiginizda danisin hayat arkadasiniza.Zamanla siz de alisirsiniz.

ama işte statü maaş vs sökmez ki o konuda

şimdi de eşit konumdasınız ama amcanızın kızı ile iki dakikacık konuştunuz diye böyle davranırsan evlenmeyiz demeye getirebiliyor

yarın bir gün anneniz bir şey dese ve damat beyin hoşuna gitmese o da evimize gelmesin, sen de o eve gitme derse ne olacak

biz birbirimizin sözünü dinliyoruz sizinle görüşemem mi diyeceksin

makul olan şeylerde sınırları çizmek lazım
Ya hadi o amcamın kızo çok ta önrmli değil çünkü onlar da öyle yani ama aileme yaparsa kısasa kısas yaparım

Oyle kolay affedici olma.affedilecek seyler vardir affedilmeyecek seyler vardir.Bunlari siniflandir kafanda.Sana bugun iftira atan yarin seninle rahatca konusabiliyorsa , o kisi sizin kisiliginize saygi gostermiyor demektir ve herseyi yapabilir.Bu kdar tehlikeye acik olmayin.Esiniz hakli bu konuda.Ondan yardim alin benzer seyler yasadiginizda danisin hayat arkadasiniza.Zamanla siz de alisirsiniz.
Çoğu kez danışırım zaten

Ya hadi o amcamın kızo çok ta önrmli değil çünkü onlar da öyle yani ama aileme yaparsa kısasa kısas yaparım

ama biraz önceki söz verdik birbirimizin dediğini yapacağız cümlen ile çelişmedi mi bu

hani söz vermiştiniz; yapma denileni yapmayacaktınız ikiniz de

bu kadar basite indirgemeyin hayatı

hayat durağan değildir; bu an düşündüğünün bir saniye sonra tersini düşünebilirsin

katı olmamak, her duruma göre B planı olmak güzeldir

ilişkinizde bu husus da konuşun bence

ama biraz önceki söz verdik birbirimizin dediğini yapacağız cümlen ile çelişmedi mi bu

hani söz vermiştiniz; yapma denileni yapmayacaktınız ikiniz de

bu kadar basite indirgemeyin hayatı

hayat durağan değildir; bu an düşündüğünün bir saniye sonra tersini düşünebilirsin

katı olmamak, her duruma göre B planı olmak güzeldir

ilişkinizde bu husus da konuşun bence
Ama aileyi katmadık bu anlaşmanın içine yani evet birbirimizin her dediğine tamam diyicez ama cevresel etkilerden bahsettik ama ailesel bi mevzu yoktu ilerde dermi bilmiyorum ama derse ya şartlar eşit olacak ya da herkes istediğini yapacak

Ama aileyi katmadık bu anlaşmanın içine yani evet birbirimizin her dediğine tamam diyicez ama cevresel etkilerden bahsettik ama ailesel bi mevzu yoktu ilerde dermi bilmiyorum ama derse ya şartlar eşit olacak ya da herkes istediğini yapacak

söylemek istediğim konuşun aranızda, bu kadar katı anlaşma ile olmaz bu işler önceden planlanmaz vs vs

Sadece sevmek aşık olmak güzel sevdiğine dokunmak ya da dokunamamak güzel onun dışında nişan düğün falan hiç güzel değil

Bune be boyle.
Askkim amcamin kiziyla konusabilir miyimm?
Daha neler....

En baştan okumadın galiba büyük konuşma bence. :63:
Evliyim :)) esime ailemden veya tanidiklarimla konusurken izin almadim .s
Ayrica konunuda bastan okudum sana buyuk bi kazik ne atmis ondan konusmani istemiyormus ne kazigi yorumlari okumadim yani konununda belirtseydin keske ...

Evliyim :)) esime ailemden veya tanidiklarimla konusurken izin almadim .s
Ayrica konunuda bastan okudum sana buyuk bi kazik ne atmis ondan konusmani istemiyormus ne kazigi yorumlari okumadim yani konununda belirtseydin keske ...
Evli olabilirsin ama insanlar değişebilir. Kısaca bi para mrvzusu oldu ve bana baya bi küfretmişlerdi

Evli olabilirsin ama insanlar değişebilir. Kısaca bi para mrvzusu oldu ve bana baya bi küfretmişlerdi
Ozaman peki sen neden konusuyorsun madem sana kufur ettiler :))
Ayrica cok basit o beni kisitladimi bende onu kisitlarim hersey karsilikli

Ozaman peki sen neden konusuyorsun madem sana kufur ettiler :))
Ayrica cok basit o beni kisitladimi bende onu kisitlarim hersey karsilikli
Zaten öyle okumamışsın biz herşeyi karşılıklı yaparız ben bilerek isteyerek konuşmadım tesadüfen gayri ihtiyari komuşmak zorunda kaldım

Bilmiyorum dermi ama sonuçta eşit şartlara sahibiz aynı maaşı alıcaz aynı statüdeyiz maddi özgürlüğüm var o gelmezse gelmesin ben ailemi görürüm
Iste cnm evlenince hersey senin o dedigin kadar kolay olmuyo aman huzur kacmasin bugun susim yarin ikna ederimlerle gececek gunun cok iyi dusunmelisin hakkinda hayirlisi olsun cnm evlilik cok farkli sorumluluklar gerektirecek cunki

Kızlar merhaba beni tanıyan bilen eski konularımdan tanıyacaktır sadece isim değişikliği yapmak zorunda kaldım. Kızlar nişanlım şimdi de amcamın kızıyla konuştuğum için benimle büyük bir kavga etti ben sadece dinledim. Amcamın kızları tabiri caizsr zamanında bana bi kazk atmışlardı. Zaman geçti falan nişanlım bunu biliyo nişanlımla çok özel bir an yaşarken o anın içine etmişlerdi nişanlım o zamandan beri kesinlikle konuşmayacaksın dedi ben kınuşmuyorum zaten ama bugün dışarda karşılaştık ve konuşmak zorunda kaldım ve nişanlım bunu sonradan öğrenince çıldırdı bi daha olursa Bize yazık olur dedi. Offfffff ne yapayaım bilemedim
ne yapacaksınız verin şimdiden dizginleri eline
gerçekten ben artık anlam veremiyorum bu insanlara
amcamın kızı bana bi şey yaptıysa ister konuşurum ister küserim
amcamın kızı nişanlıma bi şey yaptıysa ister konuşur ister küser
daha gerisi nedir yani

Bu şekilde konuştuk ilk konuşma zaten böyleydi bir yıl önce ama işte ben iki dkklik bir kınuşma yaptım bugün gayri ihtiyari bu yüzden oldu böyle. Ama ben ne dersem o yapar eminim o ne derse ben uyarım
yav he he

Kızlar merhaba beni tanıyan bilen eski konularımdan tanıyacaktır sadece isim değişikliği yapmak zorunda kaldım. Kızlar nişanlım şimdi de amcamın kızıyla konuştuğum için benimle büyük bir kavga etti ben sadece dinledim. Amcamın kızları tabiri caizsr zamanında bana bi kazk atmışlardı. Zaman geçti falan nişanlım bunu biliyo nişanlımla çok özel bir an yaşarken o anın içine etmişlerdi nişanlım o zamandan beri kesinlikle konuşmayacaksın dedi ben kınuşmuyorum zaten ama bugün dışarda karşılaştık ve konuşmak zorunda kaldım ve nişanlım bunu sonradan öğrenince çıldırdı bi daha olursa Bize yazık olur dedi. Offfffff ne yapayaım bilemedim
Senin ablan yada kardeşinde aynı şeyi yapsa bende sana artık ablanla konuşmıycan desem ne yaparsın de

Peki
Bu şekilde konuştuk ilk konuşma zaten böyleydi bir yıl önce ama işte ben iki dkklik bir kınuşma yaptım bugün gayri ihtiyari bu yüzden oldu böyle. Ama ben ne dersem o yapar eminim o ne derse ben uyarım

Peki böyle bir iliski ne kadar saglikli sizce? Lisede flört etmiyorsunuz ki hayati paylasacaksiniz. Iliskide evlilikte yapamazsin, gidemezsin, komusamazsin diye dikte etmek dogru degil. Biraz törpüleyin kendinizi. Siz bu kizlarla konustugunuza göre kin tutmuyorsunuz, ayak üstü iki kelime komusmussunuz ama nisanliniz asti kesti.

Yani bu para mevzusu nedir yazdiniz da ben mi kacirdim? Nasil bir iftira attilar, ne söylediler, paramizi caldin mi dediler bir yazin da bilelim. Para konusunda mevzu diyorsunuz da elli cesit mevzu olur parayla ilgili.

Back
X