Arkadaslar su an kendimi cok kotu hissediyorum.sabah bi is arkadasim esiyle aralarinin cok kotu oldugunu annesinin evine tasindigini galiba ayrilacaklarini soyledi.bende gercekten cok uzuldum teselli ettim.ogleden sonra o odasinda bende salondaki danismada otururken icerden yuksek bi sesle bagira bagira biriyle konustugunu duydum.heralde eaiyle konusuyor diye dusundum once.sonra yone yuksek bi sesle bi musterimizin adini soyledi.kendisinin siksik gorustugu ve cok zor rastlanir bir ismi olan biri.telefonda kavga ediyorlardi.benim anladigim aralarinda bisey var.sok oldum.hemen terkettim orayi cok kizdim.adamin adini ve dr oldugunu biliyorum sadece.simdi sana ne oluyo diyeceksiniz ama adamin adini googlede aratinca daha feci biseyle karsilartim.adam dr.falan degil bildigin dolandirici.daha once ana habere kadar cikmis sahtekar diye.simdi beni aldi bir dusunce.sizce ben bunu duydugumu ve bu adamin dolandirici oldugunu bu arkadasima soyleyeyimmi yoksa hic karismayayimmi sussam olmuyor.konusursam ne olur onuda bilemiyorum cunku cok yakinda degiliz.ben mi kotu olurum anlayamadim.sizce ne yapmaliyim.