- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
. Sanirim o kizin mutlu olmasi ve istedigi her seye sahip olabilmesi beni cileden cikartiyor. Ben universite mezunuyum ve avukat olacagim staj goruyorum ama Aylin lise mezunu ve calismiyor. Ama istedigi her seye sahip, sadece kocasindan rica etmesi yeterli. Belkide cekemedigim budur, yani benim egitimim durumumun ondan kat be kat yuksek olupta ondan daha 'düsük' bir hayat yasamam. Bu sacma sapan dusuncelerden nasil kurtulabilirim? Cunku çekemememe ragmen Aylin gercekten cok iyi kalpli bir insan ne zaman yardim istesem iki eli kanli bile olsa gelir ve ben onun hakkinda neler dusunuyorum. Elimde olmadan oluyor ama.
Önce bir düşün avukat olmayip zengin bir esin senin istediğini alma imkani sunmasi seni mutlu eder miydi?
Beni etmezdi mesela...
Beni anne babamin verdiği para dahi mutlu etmez..
Bu hayatta anne, baba , kardeş ,es hepsi cikip gitse dahi senin kendi basina mutlu olabilecgin küçük dünyanın olması her zaman önemli ve değerlidir. Bunu başarabilen kadin sayisi da çok azdir..
Baskalarinin yasami ile kendininkini karsilastirma sadece kendi hayatına bak.. Kendi hedeflerine kendi mutluluğuna odaklan..
Herkes istediği sürece evli bir kadin olabilir yani evlilik kiskanilacak bir olgu değil..