Benim adım da setenay biliyor musun :) 4 yıllık sevgilimden ayrildim neden diye sormadim bile.odaya kapatilip bir yerini kesmeden cikarmam demeler. Ağrı kesici içtim diye kusma cezası vermeler ağrı kesici etkisini gostermesin çünkü agriyi hakediyorum çünkü ben onu sevgili olmaya mecbur etmişim. Fotografimi çekip sağa sola gondermekle tehditler. Setenay ben salagim evet acizim ama o da biraz acı cekmesin mi? Bedel odemesin mi ?Neden birilerinden yardım istiyorsunuz intikam içinse bence hiç uğraşmayın kendinizi yıpratırsınız boş yere ayrılmışsınız bitmiş gitmiş bir ilişki daha fazla uğraşmanın ne anlamı var?
Vallahi durum aşk acısı değil anlatamiyorum ki. Hazimsizlik değil çok güzel değilim çok zeki değilim bi erkek nasıl benden ayrılır gibi bir durumum yok ki. Çok canım yandı mecburiyet ya aklım sıra böyle devam etmesin o ya gercekten devam etmesin alışmış böyle yapmaya benim derdim barışmak değil bir karsilik görmesiYahu size karşı güven duygusu sıfır olan bir adamdan intikam almak , onu mahvetmek için niye uğraşasın ki ..
Yollarınız ayrılmış, olan olmuş..
Olayı daha büyütmek,daha fazla baş ağrısı demek..
Boşverin..
Benim adım da setenay biliyor musun :) 4 yıllık sevgilimden ayrildim neden diye sormadim bile.odaya kapatilip bir yerini kesmeden cikarmam demeler. Ağrı kesici içtim diye kusma cezası vermeler ağrı kesici etkisini gostermesin çünkü agriyi hakediyorum çünkü ben onu sevgili olmaya mecbur etmişim. Fotografimi çekip sağa sola gondermekle tehditler. Setenay ben salagim evet acizim ama o da biraz acı cekmesin mi? Bedel odemesin mi ?
Yapacağınız yorumlar büyük ihtimalle hayatımın gidişatını belirleyecek. Yine mi aynı konu demeyin lütfen baştan söylüyorum konu bekaret, mecburluk, inandim vs. Kelimelerini içeriyor . Yaklaşık 1 yıl önce uzun sancılı bir ayrılık yaşadığım dönemde biriyle tanıştım.arkadasimin arkadaşıydi.arkadasimin sevgilisiymis çok sonra öğrendim başta tahmin edemezdim arkadaşım nişanlıydi çünkü .her neyse biz bir şekilde ilişkiye başladık birlikte olduk.ne psikolojiyle yaptım bilmiyorum ama sevdim.bekaretin benim için önemini söyle aciklayayim benim için çok önemliydi.sevdigim erkekle olmalıydı. Ama başka insanların evlenmeden cinsellik yaşaması normal olarak umurumda değildi katı değilim bu konuda. Her neyse sevgilim biz birlikte olduktan sonra çok değişti bildik hikaye işte. Yaklaşık 15 gün sonra ayrılalım dedi panikle Hayır dedim yalvardim yakardim ikna ettim ve tavizler tavizleri doğurdu. Cehennem azabı başladı.aldatilma dayak küfürler.yuksek lisans ogrencisiydim sınava gitmeye izin vermemeler aklimca mecburum ya öyle normallestirmisim ki her şeyi. Alışmaya başladım.mezun olduğum bölümü bölümden saymiyor (güzel sanatlar) sürekli hakaret ediyor gerizekalı diye çağırıyor. Kızlar bu şahıs bekaret takıntılı bir pislik daha önce sevismedigimi ispatliyim diye eski erkek arkadaşımı aratmis biri kendi de belki 100 kişiyle birlikte olmuş biri. Şimdi biz ayrildik detay yazamıyorum çok uzar konu siz sorduk anlatirim mobilden giriyorum cunku uzun yazamiyorum ama öyle şeyler yaptı ki ana hatları bu su an benden ayrıldı. Gurur kırıcı cumlelerle elimde onu bitirecek bir çok şey var en önem verdiği konu mesleği ve cok hassas bir yerde çalışıyor . Amcama bahsettim durumdan. Size sormak istediğim şu kızlar aileme söylemeli miyim amcamla ve bir iki tanidigimizla bu durumu ailem bilmeden çözebilir miyiz .sizden başka soracak kimse yok .ayrıntı yazamadim ama inanin bu en kibar hatları konunun.
ergen tavır? buranın huyunu biliyorum bu yüzden başına söyledikleriniz fikirleriniz hayatımın gidişatını belirleyecek yazdım.Adamın beni bırakıp gitmesini hazmedemedim.Neden hazmedemedim biliyor musunuz?Ben vazgeçilmez değilim farkındayım.Hazmedilmeyen nokta şu ''be gerizekalı adam benim doğru insan olmadığımı yatar yatmaz mı farkettin? hadi diyelim öyle oldu adam gibi çekip gitsene aileyle neden tehdit ediyorsun?Tehditlerle şunlarla bunlarla zaten bir şeyler yaptırdın aman ailem duymasın aman şu olmasın diye be kendini bilmez bunun bi adabı usulü yok mudur? bence karşıdaki insanın gerçekten zor durumda olduğunu düşünerek ''bana göre''lerinizi söyleyinbana göre siz adamın sizi bırakıp gitmesini halen hazmedememiş illaki de benimle uğraşsın diye çırpınıp duruyorsunuz..
ne güzel kurtulmuşsunuz böyle bir psikopatı hem kendinize bir de yetmedi ailenize bulaştırmak istiyorsunuz.. bırakın şu ergen tavırlarınızı lütfen
ben benim için önemli değil derken şundan bahsetmek istedim; hani burada evlenmeden cinsellik yaşamayı tercih edenler varsa ben bekaret çok önemli dersem rencide olmasınlar kırılmasınlar diye.İsteyen istediğini yaşar benim için önemli değil demek istedim.Amcam durumu biliyor zaten ailemin de bilmesini istiyor. benim tıkandığım nokta burası bilmeli mi bilmemeli mi diye düşünüyorumKoşarak uzaklaşın bence bu adamdan, nasıl bir intikam alacaksınız ki ? Klasik erkek işte, istediğini alınca haydi güle güle demiş. Kendi iyiliğiniz için bir an önce ayrılın o adamdan, olan olmuş, zaten sizin için de önemli değilmiş evlenmeden cinsel ilişki, en o zaman neden bilerek acı çekiyorsunuz ki ? Aileniz öğrense ne olacak, sizi o adamla evlendirmeye çalışacaklar, böyle birisi ile evlenmek istediğinize emin misiniz ? Hayatınız cehenneme dönmeyecek mi ? En güzeli bir an önce yaşadıklarınızı unutup, ama onlardan ders çıkararak hayatınıza devam etmek...
yüksek lisans yapamadım(kendi acizliğim).Bekaret benim için önemli çok önemli. niye yaşadın o zaman derseniz bir şey diyemem haklısınız oldu bir hata derim. Beni üzen ne biliyor musunuz?İnsan ayrılır ama bunun adabı vardır.Biz başta konuştuk bu iş olursa evleniriz bak dedim.Tamam tabiki öyle ben şöyle miyim ben şerefsiz miyim vs. demeler yemin ederim üzerinden 2 hafta anca geçmeden 14 gün olmamıştır yani ''ya ben çok yakışıklıyım şöyle mesleğim var çok kız peşimde ben seninle vakit harcayamam demesi.'' bekaret önemli değil derken onu eğer evlenmeden cinsellimk yaşayan varsa alınmasın diye yazdım.Yani başkası yaşarsa yaşar umrumda değil namus bekçisi değilim demek istedimmadem bekaret sizin için önemli değildi yüksek lisans yapmış bir genç bayan olarak
ayrılma benden diye niye yalvardınız
yada küfüre dayaga sömürülmeye neden katlandınız bana bunu söleyin önce
şimdide ayrılmış kurtulmuşsunuz daha neeee
arkana bakmadan kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?