Ben ne yapıcam şimdi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _NURUM_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

_NURUM_

Ziyaretçi
mrh dostlarr.bugün eski sewgilim ama hala sewdiğimin biriyle çıktığını öğrendimm.resimlerinide gördümm.nasıl unuturumm onuu.ben doyamamışken bi başkasının oldu..offf offfffffsenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahhh gençlik ahhh =)

Çivi Çiviyi söker..
Evde oturup resımlere bakıp sakın damar sarkılar dınlıyım demee.
Sakın kendını diğer kızla kıyaslama.
Senden ona ondanda bi başkasına gidicek zaten.
Ara bi arkadaşını çıkın dışarı eğleninn

O başkasını bulmuşda gününü gün ediyo.
Ben olsam 1 sanie kaybetmezdim.

Git yeni birileriyle tanişşşşşşşşşşşş

......

Son düzenleyen: Moderatör:
birleşme umudun olsaydı daha zor unuturdun.
birini bulması iyi olmuş
zaten ayrılmışsınız
artık bir beklentin olmayacağına göre unutmak da daha kolay olacak.
biraz acını çekersin bir süre sonra azalır.
hayat güzel yaşamana bak
seni unutan biri için acı çekmeye değmez.

mrh dostlarr.bugün eski sewgilim ama hala sewdiğimin biriyle çıktığını öğrendimm.resimlerinide gördümm.nasıl unuturumm onuu.ben doyamamışken bi başkasının oldu..offf offfffffsenağlamasenağlama

ah be anacım:çok üzgünüm üzülme adam seçimini yapmış gütmiş ele sende artık kendi yoluna bakıcaksın üzülme bu kadar:teselli:

bugüne kadar wardı umudumm.ama bugün bittii.gerçekten değmeyeceğini gördümm.adam gibisi bulmazki beni zatenn:kızgın:

onuda denedim canımm.bi başkası unutturur dedim ama olmuo iştee.gelecek için adımlar attığın biriyse kolay unutulmuoo.düşüncelerin için saol tatlımm.keşke bende senin gibi düşünebilseydimm:çok üzgünüm:

Yaş kaçtı cnm ne kadardır bırlıktesınız ?

ewet kuzum_85 biliorum seçimini yaptıı.benimkisi gönlünü gün edeni sewmez sewda ister hep onu üzeni misalii.ona karşı bu tutkum nie anlayamıorumki :çok üzgünüm:

ayrılmışsınız sonuçta,ne yapmasını bekliyordun ki...
unutmaya çalış...

Şöyle düşün artık beklemezsin canım.Çünkü beklemek umut etmek insanı yıpratır mahveder.Artık gönlün rahatça unutabilirsin.Yani şöyle düşün önceden hem üzülüyordun hem bekliyordun.Şimdi sadece üzüleceksin.Beklemek sanki üzülmekten daha zor.

ewet kuzum_85 biliorum seçimini yaptıı.benimkisi gönlünü gün edeni sewmez sewda ister hep onu üzeni misalii.ona karşı bu tutkum nie anlayamıorumki :çok üzgünüm:

aşkının olmadık bir zamnda son bulmasını hazmedememmndendir:1no2:

aşkının olmadık bir zamnda son bulmasını hazmedememmndendir:1no2:

ewet öle ani oldukii.askerden kasımda gelio.yazada düğünü planlanıodukk.aileler falan hep bilioduu.bi newi sözlümdü.geçen anneside aradıı.kadıncağız telde ağladı.oda benim moralimi çok bozduu.senağlama

yaşına göre gayet uzun bir ilişki yaşamışsın canım... ve sanıyorum ki bu birazdan senden kaynaklanmıştır... unutma ki aynı olgunluğu ; güzelliği ; hayalleri başka bir kişi ile de yaşayabilirsin...

bu seninle ilgili gibi geldi bana... çok gençsin ; sakın hayallerinden vazgeçme... şimdilik hayalindeki kişinin yüzü flu olsun ama sen yaşamak istediklerini hayal etmeye devam et...

şu an inan üzüntünü anlayabiliyorum... benim de 2 yıllık ilişkim biteli 8 ay oldu... henüz haberini almadım ama alırsam ben de çok üzüleceğim biliyorum... insan ister istemez bekliyor...

ben de bu bekleme kalmadı aslında ama hala bir başkasıyla yeni bir ilişki istemiyorum... şimdilik özgürlüğümün tadını çıkarıyorum...

dilerim sen de en kısa zamanda bu aşamaya gelirsin... :)

ewet öle ani oldukii.askerden kasımda gelio.yazada düğünü planlanıodukk.aileler falan hep bilioduu.bi newi sözlümdü.geçen anneside aradıı.kadıncağız telde ağladı.oda benim moralimi çok bozduu.senağlama

neden ayrıldınız canım siz tam olarakbenneyaptımki

askerdeyse nasıl başkasını buldu...
siz askerdeyken mi ayrıldınız ; ne kadar oldu ayrılalı...

ay ne çok soru sordum ... ama asker deyince olaya biraz farklı bakıyorum da... ben de zamanında asker yolu beklediğimden sanırım...

yaşına göre gayet uzun bir ilişki yaşamışsın canım... ve sanıyorum ki bu birazdan senden kaynaklanmıştır... unutma ki aynı olgunluğu ; güzelliği ; hayalleri başka bir kişi ile de yaşayabilirsin...

bu seninle ilgili gibi geldi bana... çok gençsin ; sakın hayallerinden vazgeçme... şimdilik hayalindeki kişinin yüzü flu olsun ama sen yaşamak istediklerini hayal etmeye devam et...

şu an inan üzüntünü anlayabiliyorum... benim de 2 yıllık ilişkim biteli 8 ay oldu... henüz haberini almadım ama alırsam ben de çok üzüleceğim biliyorum... insan ister istemez bekliyor...

ben de bu bekleme kalmadı aslında ama hala bir başkasıyla yeni bir ilişki istemiyorum... şimdilik özgürlüğümün tadını çıkarıyorum...

dilerim sen de en kısa zamanda bu aşamaya gelirsin... :)
beni en ii anlıyanlardan biri sen olabilirsin cnm.onu kolay kolay unutacağımı sanmıorumm

biz ayrılalı 4 ay falan olduu.ama arasıra görüşüoduk yinede.geçen hafta izine geldii.cuma günü.o gün msjlaştıkk.we msjlarında hala ondada bana karşı bişeyler olduğunu anladımm.ama ertesi gün facebooka bi sewgili bulduğunu duydumm.pazartesi işe gelir gelmez facebooka baktımm.resimlerini koymuşş.gelde için yanmasınn işte senağlama

ilginç hem sana yeşil ışık yakmış hemde başkasına koşmuş:olmaz:

Zaten eski sevgili imiş. Sanırım geri dönme umudun vardı.
Böylesi daha iyi diye düşün. Daha çabuk unutmana yardım eder.
Sen de hayatına bir yön çizersin.

Back
X