ben ne yapıcam?

Wazesxc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
2
0
1
35
27 yasındayım ve bir yıllık evliyim. eşimle iş sebebiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. fakat bazı sorunlar yaşıyorum. eşim beni ailesi ve arkadaşlarımın yanında azarlıyor ve hakaretler ediyor. kaynanamın da beni sevdiği pek soylenemez. en son bu eve bir daha adım atmasın demiş. eşimin beni aldattığını düşünüyorum. bu evliliğe çok emek verdim ve aynı evde yaşamaya başlarsak eşim düzelir mi acaba diye düşünüyorum. ben ne yapıcam bilmiyorum.

evlenirken ailemi karsıma aldım şimdi onlara nasıl bakıcam ya da ne diyecegim bilemiyorum

Aydattğndah eminsen çock yapma sonrası sana kalmş

Günaydın.
1 yıllık evliliğe ne kadar emek verdiniz bilemiyorum ama mutlu olmak istiyorsanız ayrılmalısınız.

Ayrı şehirlerde olduğunuz için hakaret etmiyor adam size..
Ya da kayınvalideniz ayrı şehirlerde oturduğunuz için öyle davranmıyor..
Aynı evde yaşamak çözüm değil bence de..
Emek vermişsiniz ama onurlu davranın bence..

kardeşim. evliliğinız kurtarmak için niye ayna evde oturmuyorsunuz? fedekerlik yap bu adım at sonra bakarasın eğer gerçikten seni aldattı mı değıl mı? gunaha girme emin olmadan

Evlencem diye tüm gemileri yakiyorsunuz. Sonra ben napcam. Ailen istemediyse emin ol senin goremediklerini görmüştür. Naparsan yap ailenle aranı düzelt.

neden farklı sehırlerde oturuyosunuz esın annesının bulundugu sehırde mı oturuyor... aldattıgı kanısına nasıl vardın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…