Ben ne yapmalıyım bilemedim. ...

Madem konusmussun filan ise yaramio yapicak.bose yok kavga dovuc yapmak istediklerini yap eninde sonunda alisacak. Yani gaz vermis gibi de olmak istemiorum ama cok ayip ya. Simdi bole konuşunca cok sert bi kadin gibi durmus olabilirim hic ole biri deilim ama bencilce davranis karsiisnda hiddetlendim elimde olmadan...

Okuyunca çok üzüldüm. Benim eşimde böyle diyordu. Yeğenlerime rahat rahat hediye alamıyordum. Paramı harcayamıyordum. Birikim yapalım diyordu sürekli.
Çocukları sevindirmek sevaptır. "Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi ferah köşküdür. Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.” (Hadis-i Şerif)
Onlara harcayacağınız para sizi fakir etmez, karşılığı size fazla fazla maddi ve manevi olarak döner zaten. Böyle güzel güzel anlatın, içime sinmiyor onlar benim canım ciğerim deyin. Bizim çocuğumuz olsa onlarda aynısını yapar-yapmak ister deyin. Olmadı harçlığınızdan biriktirip gizlice verin

Ben de hep aynısı diyorum evlenmeden önce kendinize zaman tanıyın ayaklarınızın üzerinde durduğunuzu önce kendiniz hissedin diye.ben atandım hemen evlendim.sanıyorum pek idrak edemedim

Ne güzel jest yapmış eşin aynısını benimki yapsa karşılıksız bırakmazdmm.ah keşke...

yuh artık eşin çok anlayışsız
bizim çok borcumuz olmasına rağmen ben her ay kardeşimin telefon faturasını ödüyorum. her gidişimde yiyecek ya da kıyafet bişey alıyorum
kardeşime bilgisayar aldım, odasına dolap, üstüne kıyafet aldım vs vs
tabi benim ailem bunları yetersiz buluyor o ayrı mesele
ama eşine bu konuda taviz vermemelisin

İnsan üzülüyor.ben hep kardeşine hediye alırım kime olursa olsun elim boş gitmem
huzurla yapamıyorum bazı şeyleri

o tarafa tek çöp alma ve açıkça söyle alacaktım da X gerek yok diyor diye

kendi tarafına da al gerekirse de et kavganı

ikiniz çalışıyorsunuz bayram harçlığı da tartışmalara konu olmamalı yani

borcumuz çok vs de yazmamışsınız zira

arkadaşım eşinden bu konuda asla geri adım ve merhamet bekleme tecrübeyle sabit inan sana benzer şeyleri o kadar çok yaşadım ki bu mesele yüzünden boşanmayı bile düşündüm ve kendisine söyledim.ben de senin gibi atanır atanmaz evlendim ve eşimden böyle bir tutum hiç beklemediğim için nişanlıyken gündeme bile getirmedim para meselesini.uzatmayayım 2 yıldır maaşımın dörtte birini ben alıyorum ve ona ne yaptığımla ilgili tek bir açıklama yapmıyorum o da baktı ki ben itiraz ederse gemileri yakacağım o firavunlukları azaldı şimdi alışveriş yapıyorum aldıktan sonra görüyor asla hayırlı olsun filan demez ama genel olarak iyi bir adamdır o yüzden ben de bu tavrınıgörmezden geliyorum.böyle hallettim.tekrarlıyorum haklar verilmez alınır

Bir de benim hiddeylenmemi düşünün o alarma kan beynim sıçrııor.kavga gürültü oluyor hep belki alışırs

Biliyor musunuz benim ablamda bana eşinizin kardeşine yaptığı şeyleri yapar ve bende evlenirse eşinin izin vermeyeceğini düşünürüm hep.

Çok güzel hadisi duymamıştım.tavsiyeniz dikkate alacağım çok sağolun.....:)

Biliyor musunuz benim ablamda bana eşinizin kardeşine yaptığı şeyleri yapar ve bende evlenirse eşinin izin vermeyeceğini düşünürüm hep.
Eşim yeri gelince yapsın yine.ama bana da ağız tadıyla yaptırsn.ablan sana ne güzel yardımcı oluyormuş.eşinin kardeşine ya da ailesine sıra geldiğinde ablan engel olursa kızar mıydın. Bana yaptın sen abla onlara da yardımcı ol derdin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…